Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Mežģīnes Garš Taures Piedurknēm Kāzu Kleitu Elegants Lēti Līnija Līgavas Kleita Saderināšanās Kleitu par Fotogrāfiju, Bezmaksas Piegāde 1349# Skatīt lielāku

Mežģīnes Garš Taures Piedurknēm Kāzu Kleitu Elegants Lēti Līnija Līgavas Kleita Saderināšanās Kleitu par Fotogrāfiju, Bezmaksas Piegāde 1349#

€62.44

Jauns produkts

Izgriezums scoop
Godu KĀZU CEREMONIJA
Grūtniecēm No
Modes Elements Vienkāršs
Kāzu Kleitu Audums Mežģīnes
Zīmola Nosaukums YASHANG
Apdare Mežģīnes
Vilciens Tīrīšana/ Otas Vilcienu
Piedurknes Garums(cm) Pilna
izcelsmes vieta Ķīna
Piedurknes Garas Piedurknes
Vienuma Tips Kāzu Kleitas
Jostasvietu Dabas
Atpakaļ Dizainu rāvējslēdzēju
Faktisko Attēlu
krāsa ZILOŅKAULA
Piedurknes Stils Regulāri
Modeļa Numurs 1349
Kleitas Garums Grīdas Garums
Izmērs Pasūtījuma Lielums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Siluets A-LĪNIJAS
Veids Kāzu Kleita
Kakla scoop
Iebūvēts Krūšturis
Dzimums Sieviete

Jums Var būt Nepieciešams Zināt, Pirmais:

1.Mēs (FANWEIMEI) ir rūpnieciski pilsētā, Suzhou, Ķīna, mēs varam apstrādāt pieņemšanas un nosūtīšanas ļoti ātri.Standarta izmērs, kas parasti ir nepieciešams 3-10days.Gatavotas pēc pasūtījuma, ir nepieciešams 10-15days.

2.Mēs veikt daudz REĀLU FOTO, lai lielākā daļa mūsu modeļi,un turpina atjaunināt REĀLU FOTO uz lapu, kas liks jums domāt, ka tas, KO JŪS REDZAT IR tas, KO JŪS SAŅEMSIET.

3.Izvēlējās izmērs ir ļoti svarīga lieta.Lūdzu, pārliecinieties, stingri saskaņā ar mūsu izmēru diagrammas, īpaši modeļi ar rāvējslēdzēju par kleitu atpakaļ.

Ja jums ir nepieciešams pasūtījuma kleita, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs sniegsim jums datiem, kas jums ir nepieciešams, lai pasākums un arī mērīšanas instrukcija.

4.Ja jums ir nepieciešams, šī kleita ļoti steidzami, lūdzu, nav izvēlējos www.e-jump.lv standarta piegādi vai jebkuru citu bezmaksas piegāde metode ,kas tiem kuģošanas ātrums ir lēns, mēs iesakām jums sazināties ar mums par dienas kleitu lietošanas ,mēs pateikt yo, ja var izvēlējās citu ātra piegāde metodes.

100% ĪSTA FOTO

Ko jūs redzat ir tas, ko jūs saņemsiet.un arī mēs atbalstām pasūtījuma izgatavotas ar attēliem.

REĀLO PIRCĒJU PARĀDĪT

MEKLĒ UZ PRIEKŠU, LAI REDZĒTU JŪSU ATSAUKSMES RĀDĪT ATTĒLUS.

ZEMĀK IR MŪSU VIETĒJAIS PIRCĒJS PARĀDĪT

NEKUSTAMĀ CENA

MĒS ESAM RŪPNĪCAS, MUMS IR ĪSTA FOTO UN REĀLU CENU, ARĪ MUMS IR DAUDZ AKCIJU UN VAR DARĪT ĀTRI CUSTOM PADARĪT.

IZMĒĢINIET MUMS, JŪS ZINĀT, CIK REĀLI MĒS ESAM.

PALDIES!

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

!!!Mēs atteikt atmaksu, ja u nav palīdzētu likvidēšana muitas.Tāpēc, lūdzu, izlasiet uzmanīgi politikas LIKVIDĒŠANAS zemāk.Paldies. !!!Par pielāgoto izmēru, mēs jums dont pieņemt kompensāciju. 1.Jums ir 5 dienas, lai izlemtu, ja šīs preces ir piemērots tieši jums pēc tam, kad esat saņēmis. 2.Jūs varat atgriezties vai apmainās unworn,nemazgājies,nemainītā veidā,nebojāta priekšmetus, oriģinālajā iepakojumā, ieskaitot jūsu pasūtījumu Nr. 3.Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs. 4.Lai slove jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un pastāstiet mums savu atgriešanās sezonā. 5.Pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu atgriešanās sūtījumu info un uzskaites Nav.mēs atmaksāsim jūsu naudu uz jūsu kontu 3-10 darba dienas. 6.Mēs esam tik žēl par to, ka, saņemot preci, kas ir, nevis to, ko patiesībā vēlaties pasūtīt, vai nav tas pats, kas attēlus rāda vai saka apraksts par tīmekļa lapām.

Tagi: ilgi sleev saviesīgs vakars kleita sievietēm, alvas kleitas, kleita trešdiena:, melns rāms hill, āfrikas dashiki maxi kleita, īsā kāzu kleita ir 2021., pludmales tamborēšanas kleita, fāzēm bumbu kleita kāzu kleitas, ballgown kleita, spilgti puff piedurknēm kleita.

Uzrakstīt recenziju

Mežģīnes Garš Taures Piedurknēm Kāzu Kleitu Elegants Lēti Līnija Līgavas Kleita Saderināšanās Kleitu par Fotogrāfiju, Bezmaksas Piegāde 1349#

Mežģīnes Garš Taures Piedurknēm Kāzu Kleitu Elegants Lēti Līnija Līgavas Kleita Saderināšanās Kleitu par Fotogrāfiju, Bezmaksas Piegāde 1349#

Saistītie Produkti