Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 50GAB lielāku izvēli vairumtirdzniecības Rožu zelta auskari rotaslietas, aksesuāri DIY amatniecības aproču pogas auskari āķis kristāla kubikmetru zirconi Skatīt lielāku

50GAB lielāku izvēli vairumtirdzniecības Rožu zelta auskari rotaslietas, aksesuāri DIY amatniecības aproču pogas auskari āķis kristāla kubikmetru zirconi

€7.36

-15 %

€8.66

Jauns produkts

Modeļa Numurs 000
Zīmola Nosaukums WQQCR
Postenis Diametrs 0.7inch
Rotaslietas Secinājumi Tips Aizdares & Āķi
Vienuma Tips Rotaslietas Secinājumi
Postenis Svars 00g
Materiāls Metāla
Objektu Platums 0.7inch
Metālu Tips SUDRABA
Postenis Augstums 2.1inch
Objekta Garumu 2.1inch

Izmērs: Kvadrātveida 7X21MM

Convertion: 1 mm=0.039 collu, 1 collas=25.4 mm 1. Visas fotogrāfijas parādīt normālu stāvokli produktu,runāt ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas. 2. Dažādas materiāla,apdares,krāsas,modeļi, kas pieejami. 3. Mēs reverse īpašuma tiesības attiecībā uz visiem produktiem un informāciju.

Piezīme

Daži modes rotaslietas ir dažas krāsas, lūdzu, atstājiet ziņu par krāsas jūs vēlētos, ja jums cenu.

Par mums

Ķīna Yiwu Spīdumu Rotaslietām Co., Ltd ir profesionāla rotaslietas uzņēmums Yiwu, kas ir slavena ar preču tirgū.Kā ražotājs un vairumtirgotājs dažādas rotaslietas( modes rotaslietas vairumtirdzniecība, sudraba rotaslietas, vairumtirdzniecība ) un citas dekoratīvās apdares, mēs pārliecināmies par Izdevīgām cenām bāzi augsta kvalitāte.Novēlu jums patīkamu pirkumu!

Shipping Noteikumi

Bezmaksas Piegāde!Izsekošanas Numuru tiks nosūtīts uz jūsu e-pastu, vai jūs varat saņemt to www.e-jump.lv pēc jūsu pasūtījumi ir piegādāti.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav saņemt Izsekošanas Numeber 7 dienu laikā pēc apstiprinātu maksājumu.

Ja jūsu viena pirkuma ir vairāk nekā ASV$200, pasūtījumi tiks piegādāti caur EMS/DHL par brīvu.

Atsauksmes Noteikumi

Mēs esam gatavi piedāvāt jums augstākās kvalitātes preces ar labāko pakalpojumu, tas būs ļoti appreciated, ja jūs atstāt savu pozitīvas atsauksmes.Ja jūs neesat pilnīgi apmierināti, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt disput .

Paldies ļoti daudz.

Atgriešanās Noteikumi

Jūs varat atgriezt preci oriģinālajā iepakojumā 2 dienu laikā pēc tās saņemšanas, ja jūs neesat apmierināts ar to.Mēs atmaksāsim jums vai nosūtīt nomaiņa, lai jums 3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņemt atpakaļ preci no jums.Pārdevējs nav atbildīgs par pastmarku, lai atgrieztu preces.Mēs jums atmaksāsim cenas postenis mīnus pastmarkas.

Tagi: bērnu lien mats spēlēt, bohemian blūzes, krekli, asins skābekļa aproces, asamblejas āra galdi, viss vienā instrumenti knaibles, dzīvnieku skullies beanies, bērnu priekšmetus kaleidoskops, bērnu priekšmetus karikatūra cepures, bērnu priekšmetus, rotaļlietas, virtuves.

Uzrakstīt recenziju

50GAB lielāku izvēli vairumtirdzniecības Rožu zelta auskari rotaslietas, aksesuāri DIY amatniecības aproču pogas auskari āķis kristāla kubikmetru zirconi

50GAB lielāku izvēli vairumtirdzniecības Rožu zelta auskari rotaslietas, aksesuāri DIY amatniecības aproču pogas auskari āķis kristāla kubikmetru zirconi

Saistītie Produkti