Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Stepper Motors Vadītājs PWM Kontrolieris Impulsa Signālu Ģenerators PWM Pulsa Biežumu, Ātrumu Regulators 15-160V Skatīt lielāku

Stepper Motors Vadītājs PWM Kontrolieris Impulsa Signālu Ģenerators PWM Pulsa Biežumu, Ātrumu Regulators 15-160V

€7.02

-18 %

€8.66

Jauns produkts

DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Zīmola Nosaukums alloet
Modeļa Numurs PWM Impulsa Signālu Ģenerators
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displeja Izmērs 2.9 Collas & Saskaņā Ar
Sertifikācija NAV

Apraksts:

1. Šis modulis ir impulsu ģenerēšanas moduļa, kas sniedz kāpj vadītāju, kā signālu.Ja jūs vēlaties, lai kontrolētu stepper motor, jums jābūt arī transportlīdzekļu vadītāja.Frekvences mērīšana: PUL un GND ostās var izmērīt.

2. PUL+un PUL-ir pozitīvo un negatīvo pulsa; LV+un-ir pozitīvs un negatīvs faktors; DIR+un DIR-ir pozitīvā un negatīvā virzienā.Sešas līnijas ir savienotas ar sešām ostām, no vadītāja, kas atbilst pulsa, virzienu un enablement attiecīgi.Ņemiet vērā, ka ENA ceļā uz pārzinis ir jāpievieno vadītāja gan pozitīvā, gan negatīvā veidos, ja funkcija no pagrieziena vai pieturas ir jāizmanto.

3. 2 grupas ieejas jauda, 2 grupas, tikai nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar vienu grupu no strāvas padeves.Viena grupa ir pievienota DC 15-160VDC.Otra grupa bija 5-12 VDC.Ja tas ir aprīkots ar 5-12VDC, strāvas padeve ir pozitīvi saistīts ar "5-12V in" un enerģijas piegādes ir negatīvi saistīta ar "kopējo negatīvo beigām".

4. Pozitīvo un negatīvo rotācijas motoru un sākt un apturēt motoru var kontrolēt, taustiņsitienus.

5. Ātrumu mehānisko var regulēt, noregulējot frekvenci potenciometra.

6. Turpgaitas un atpakaļgaitas ieslēgšanu un ieslēgšanas un izslēgšanas komutācijas oriģinālā motors ir parasts automātiskais bloķēšanas slēdži.

7.Kontrolieris var ģenerēt PWM signāla funkciju.Ir džemperi uz kuģa, un noklusējuma izvēli noteikts pulsa biežums signālu var iestatīt.

Funkcijas:

Modulis ir paredzēts kā solis braukšanas signālu.Lai kontrolētu soļu motors vadītājs ir arī nepieciešams.Kontrolieris ir trīs veidu frekvenču signāli: augsta, vidēja un zema, ko var izmantot, lai izvēlētos džemperi.

Mērīšanas biežums var būt divi porti, no PUL un kopēju katodu termināļa (GND).PUL + un PUL - pulsu, pozitīvās un negatīvās; LV + un -, lai dotu iespēju pozitīvās un negatīvās spailes; DIR + un DIR - ir pozitīvā, gan negatīvā virzienā.Šie seši vadi ir savienoti, lai vadīt atbilstošo pulss, virzienā, lai sešās ostās ir iespējams.

Strāvas padeve: 15-160VDC vai 5-12VDC.Ja 5-12VDC barošanas izmanto, pozitīvo galu, kas ir savienots ar DC 5-12V ievade un negatīvajām beigām tiek savienota ar kopēju katodu beigām.Nospiediet taustiņu, lai kontrolēt uz priekšu un atpakaļ motoru.Ātrumu mehānisko var regulēt, noregulējot frekvenci potenciometra.

Specifikācijas:

Barošanas spriegums: 15-160V/5-12V

Frekvence: augsta: 5.8 KHZ-127KHZ, medium: 590HZ-15.8 KHZ, zems: 82HZ-2.3 KHZ

Daudzums: 1gab.

Produkta izmērs: 73*51*37mm/2.87*2.01*1.46"

Materiāls: plastmasa

Piezīme:

Ja jūs izmantojiet iedarbināšanas vai apturēšanas funkcijas, ENA kontrolieris ļāva spailes nedrīkst būt savienota ar kopēju katodu vai kopējo anoda diskus.

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu atļaut nelielas mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X PWM Impulsa Signālu Ģenerators

[relateproductdetail/]

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: signāla funkciju ģenerators, mini stepper, adf4351 signālu ģenerators, xr2206, icl8038, fy6900, brushless motora piedziņu, kontrolēt pwm, signālu ģenerators rādiuss, cilvēks hho ģenerators.

Uzrakstīt recenziju

Stepper Motors Vadītājs PWM Kontrolieris Impulsa Signālu Ģenerators PWM Pulsa Biežumu, Ātrumu Regulators 15-160V

Stepper Motors Vadītājs PWM Kontrolieris Impulsa Signālu Ģenerators PWM Pulsa Biežumu, Ātrumu Regulators 15-160V