Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Murgs Pirms Ziemassvētkiem CARTOON MOVIE TV pildīti ar mīkstu plīša LELLE Jack Skellington 20CM dzīvnieku Lelle Skatīt lielāku

Murgs Pirms Ziemassvētkiem CARTOON MOVIE TV pildīti ar mīkstu plīša LELLE Jack Skellington 20CM dzīvnieku Lelle

€3.82

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums AOSST
Uzpildes PP Kokvilnas
Materiāls plīša
Dzimums Unisex
Funkcijas Pildīti & Plīša
Izmēri 20cm
Brīdinājums NAV
Modeļa Numurs yt554d
Vecums 8-11 Gadi

Materiāls: Plīša Augstas Kvalitātes Mīksta Plīša Izmērs: 20cm (1"=2.54 cm) Iepakojumā ietilpst 1x lelle kā attēlā Lūdzu, ņemiet vērā:

1. Ja jums ir nepieciešama, lūdzu, paziņojiet mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu tevi; 2. Ja jūs pērkat vairākus objektus no mums, mēs var atbalstīt kombinētā piegāde un kuģniecības maksas atlaides;

Piegāde:

1. Mēs kuģis preces, epackage,Hong Kong pasts,EMS, vai Aviopastu

2. Mēs piegādāt lētāko pārvadājumu pakalpojumu; ja jums ir nepieciešams ātrs kuģis, lūdzu, pastāstiet mums, vispirms;

3. Piegādes laiks:

a, EMS ilgst 7-15 darba dienās

b, HK/China Airmail kuģa Āzijas, Rietumu Eiro, Ziemeļamerikā veikt 7-15 darba dienu laikā, kuģis uz dienvidameriku, mid-East, Austrumu Eiro, Āfrikā veikt no 15-30 darba dienas

4. Ja preces tiek turiet pircēja atrodiet muitas, pircējam ir jāuzņemas risks.Ja notiek importa nodevām vai citiem maksājumiem vai citu risku, jo mēs izsūtīt preces no Ķīnas, pircējs ir atbildīgs, lai notīrītu pasūtījuma vai arī maksāt pasūtījuma nodokli, šos riskus, ir saistīts ar pircēja pasūtījuma, kas ir ārpus mūsu kontroles.Lūdzu, saprast.

5. Kā dažādās valstīs ir dažādas atrodiet muitas politiku, lai ļautu klientam saņemt preces droši un netraucēti, mēs esam galīgo lēmumu izvēlēties, kuru kurjerpasts, kad kuģis.

Noteikumi par Sūtījumu: Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Vienumi ir tikai nosūtīti pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar Darījuma.

atgriešanās politika:

Ja prece nav savienojams vai ir bojāta,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā.taču jums būs jāsedz izmaksas par atgriešanos, ja vien prece ir apstrīdēti.

atsauksmes:

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir

apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāj atsauksmi.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu ikvienu strīdu,

Tagi: jack skelets, bendi un tintes machin, spēle plakāts, lelle ģimenes, jack skellington plīša rotaļlieta, jack salli, lielās ligzdas, squidward t krekls, peles paliktņa nintendo, Jack Skellington.

Uzrakstīt recenziju

Murgs Pirms Ziemassvētkiem CARTOON MOVIE TV pildīti ar mīkstu plīša LELLE Jack Skellington 20CM dzīvnieku Lelle

Murgs Pirms Ziemassvētkiem CARTOON MOVIE TV pildīti ar mīkstu plīša LELLE Jack Skellington 20CM dzīvnieku Lelle

Saistītie Produkti