Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 12V /24V Apkures Auto Sēdekļa Vāku Karsē Auto Priekšējā Sēdekļa Spilvena Plīša Sildītājs Ziemā Siltāks Kontrole, Elektriskā Apkure Aizsargs Pad Skatīt lielāku

12V /24V Apkures Auto Sēdekļa Vāku Karsē Auto Priekšējā Sēdekļa Spilvena Plīša Sildītājs Ziemā Siltāks Kontrole, Elektriskā Apkure Aizsargs Pad

€10.02

-31 %

€14.73

Jauns produkts

Vienuma Tips Seat Covers & Atbalsta
Komplekts Gabals 1
Mfg Sērijas Numurs dimanta vilnas Automašīnu Sēdekļu Sēdekļa Vāku
Postenis Svars 600g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāla Tips Poliestera
Piemērojamo Sezonu Rudenī Un Ziemā

Produkta Apraksts:

*1.Tas ir izgatavots no dimanta vilnas liesmu slāpējošs materiāls, auto sēdekļa spilvenu var palielināt temperatūru ātri pirmo 3-5minutes.Izmantojiet šo sēdekļu spilvenu jūsu transportlīdzekļa, lai baudīt relaksējošu disku aukstā ziemas laika apstākļos.

*2.Ātri warm-up, apsildāmu sēdekļu spilveni var būt 3-5minutes instant apkure-up un pat siltuma sadali ar Augsta/Zema/Izslēgšanas slēdži.

*3.Auto sēdekļa sildītājs ir paredzēts ar neslīdošu gumiju apakšā, spilvenu uz sēdekļa un turēt to vietā perfekti.

*4.Apsildāmās sēdvietas siltāks ir savs temperatūras kontrole jūsu vēlmēm zema vai augsta siltuma.Maksimālā temperatūra var sasniegt 65℃.Sasiet to, lai jūsu apkures sēdeklis un iespraudiet strāvas padeves.To var sildīt uzreiz, pāris minūšu laikā.

*5.Paredzēts universāls izmērs, der lielākā daļa standarta 12V-24V barošanas transportlīdzekļu, auto, automašīnu, SUV, RV utt.Spilvenu siltāks ir viegls un pārnēsājamo, tāpēc to ir ērti ņemt no viena automobiļa uz citu.Spilvenu siltāks sveces transportlīdzekļa standarta cigarešu piesmēķētājam un tas uzkarst nekavējoties.

Specifikācijas:

Produkta name:Car Apsildāms Sēdekļa Vāku

Materiāls: diamond vilnas

Color:Black/Bēšs/kafija

Voltage:DC12V-24V

Strāvas Patēriņš: 16-20 W

Strāvas Vads: 4.3 Kājām

Izmērs: 125*52cm/49.2*20.5 gadā

Temperatūra:30℃~65℃

Uzmanību: Atvienojiet lādētāju, ja tas netiek lietots.

Paketē iekļauts :

1 * Auto Sēdekļu Sēdekļa Spilvena

Piezīme:

(1) Visas bildes ir profesionāli krāsas, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast.

(2) datu mēra manuāli, un tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē izmantošanu

Tagi: auto sīkrīku, zīdaiņu auto sēdeklis, kas segtu aizsargs, 12v siltuma pad, pasūtījuma apkures spilventiņi, krēsls automašīnu sēdekļu, panelis calefactor 12 v, vāks spilvens, vispārīgi auto sēdekļa spilvena, chevron sēdekļu pārvalki automašīnu, cover sēdeklis.

Uzrakstīt recenziju

12V /24V Apkures Auto Sēdekļa Vāku Karsē Auto Priekšējā Sēdekļa Spilvena Plīša Sildītājs Ziemā Siltāks Kontrole, Elektriskā Apkure Aizsargs Pad

12V /24V Apkures Auto Sēdekļa Vāku Karsē Auto Priekšējā Sēdekļa Spilvena Plīša Sildītājs Ziemā Siltāks Kontrole, Elektriskā Apkure Aizsargs Pad

Saistītie Produkti