Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Pilnu Kvadrātveida/Kārtas Urbt 5D DIY Dimanta Gleznas Skatīt lielāku

Pilnu Kvadrātveida/Kārtas Urbt 5D DIY Dimanta Gleznas "Lauvu Karalis" 3D Izšuvumi Krustdūrienā 5D Mājas Dekoru Mozaīkas mākslas dāvana

€2.35

-41 %

€3.99

Jauns produkts

Par Dimantu 100% pilnu Kvadrātveida & Kārtas urbt
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Iestatīt Tipu Cross Stitch,Dimanta Krāsošana
Zīmola Nosaukums burvju meistars
Materiāls Sveķu
Rāmis No
Daudzfunkcionāls Guļamistaba, Ēdināšanas Telpa, Pētījums, Mājās, Ofisa, Viesnīcu, Bāru
Krāsu skaits 1-45
Forma Viena
PlateUse Ģimenes un viesnīca noformēšana, dzimšanas dienas un svētku dāvanas
Stils Eiropas un Amerikāņu Stilā
Veids Pilns / DIY Dimanta Izšūšanas darbi / Dimanta Krāsošana / Diamond Mozaīkas
dimanta glezna, karikatūra Karikatūra sienas māksla ,sienu krāsošana
Detaļas Pilna sveķu dimanti ar attēlu
Ielīmēšanas Apgabals Pilna
Dimanta Forma Kvadrātveida
Karikatūra Krāsošana vāveres,Dimanta Glezna Krustdūrienā
Ārējā Iepakojuma soma
Izmantošana Mājas dekoru un siena mākslas un sienu apdare
Modelis Tips Lion King

Laipni lūdzam AsNiLi Store Veikala nosaukums : Iezīme : Pilnu Kvadrātveida/Apaļā dimanta krāsošana Pielietojums : home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas Krāsu Daudzums : 10-45 Krāsas Par Urbi : 100% Pilnu kvadrātveida/kārtas urbt Materiāls : Kvadrātveida/Apaļā Sveķu Dimanta Attēla izmērs : Jebkādu izmēru var pielāgot, Par to, Rāmis : Bez Rāmja, Pēc tam, kad jūs pabeigtu nepieciešamo saķeri ar vietējo nopirkt Kadru Audekla Iepakojums : Roll up , Novērstu Krokas Pakete Ietver : Pilnu dimanta urbi , apdrukāta auduma, darbarīki, Jaunu Fash Eiropas Dimanta Krāsošana, Lūdzu, mēģiniet cloose jūsu acs , Attēlu, ja guļamistabā, dzīvojamā istabā un bērnu istabā .Visi ir piekārtiem diy dimanta krāsošana ar savu ģimeni .Tas ir ļoti karsta un pilna laime.Lūdzu, nevilcinieties, lai baudīt sajūtu visai ģimenei "dari pats" tā togethger .Lūdzu, Ņemiet Vērā, : 1. Visi dimanta glezna ir pildīta labi, lai jums , klientiem ir viņu pašu roku darbs, nav pabeigts, mēs nodrošinām nepieciešamos instrumentus un materiālus. 2. Foto ir pilna zona dimanta gleznas , tur ir pietiekami dimantu.lūdzu, varat būt drošs pirkums .produkti ir daudz dimantu, kas tur būs, var būt neliela daļa no defekti, katru ainu, mēs nosūtīsim jums papildu 20% -30% dimantiem .ja dimantu nav pietiekami, jūs varat sazināties ar mums tieši .mūsu veikalā būs vēlreiz dimantus, lai jūs par brīvu , mēs nosūtīt jums pēc iespējas ātrāk. 3. Justies brīvi ļaut mums zināt, ja jums ir kādi jautājumi par mūsu dimanta krāsu produktiem, mēs esam divdesmit četras stundas rindā . 4.PIEZĪME: mozaīkas glezna nav HD attēlu, tie ir dažādi, cits stils.Dimantu izmērs ir 2.5 * 2.5 mm (piemēram, Pikseļu attēlu).tāpēc, ka lielo izmēru būs labāks efekts.par lielums: izmēram ir attēla lielumu, ne ekrāna izmēru, ir dažas kļūdas (1-2 cm).

Noklikšķiniet, lai ievadītu tēmu produkta

Lūdzu, Ņemiet vērā : Diamond Krāsošana lielums attēla nav ekrāna izmērs (ir kļūda 1-2 cm).

Mozaīkas glezna nav HD attēlu.tie ir atšķirīgi no mākslas stilu.ar lielāka izmēra būs spēkā labāk!sakarā ar nelielu efektu izmērs ir vāja, maza izmēra iesācējiem un bērniem, lai praksē, paldies !

Q: Vai dimanta urbšanas audekla pabeigt ?A: Dārgais draugs , visi mūsu produkti ir Pilnībā Urbt Glezna , tas ir 100%, urbjmašīnas, pilnīgu , urbjmašīnas, visu audekls ir nepieciešams, dimanta urbi .Q: Kas ir formas dimanta gleznu?A: Dārgais draugs , dimanta ir Apaļa dimanta izšuvumi Q: Kas ir sava veida iepakojums, ko izmanto, lai glezna ?A: Dārgais draugs , visi mūsu produkti ir arī jāiepako , ( Rolled up Papīra maisiņi) , mēs pakete carfully befoer preces izsūtīšanas .Q:Cik ilgi es došu savu googs pēc tam, kad esmu apmaksājis savu pasūtījumu ?A: mēs jums nosūta preces 1-4 dienu laikā pēc tam, kad esat apmaksājis savu pasūtījumu , jūs saņemsiet savu preču 15-60 dienas .Q: Ko es varu darīt, ja man nav iegūt pietiekami daudz oļi?

A: Mīļā, jūs varat sazināties ar mums vēlreiz rhinestone, ja jums atrast nav pietiekami daudz.(sūtīts to ātri, lai jūs ) Q: vai es Varu veikt dimanta krāsu no savas fotogrāfijas?

a: Jā, draugs, mēs varam darīt, dimanta krāsošana jebkāda izmēra un visiem attēliem. (meklēt "costom" manā veikalā)

Q: Kā es varu nosūtīt savas fotogrāfijas, lai jūs?

A: Mīļā, jūs varat ievadiet īsziņu centra un noklikšķiniet uz pogas" Augšupielādēt foto ", lai sūtīt savus foto, lai man.Paldies, ka izvēlējāties Oue Veikalā.mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai nodrošinātu augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus.mēs vienmēr rūpīgi pārbaudīt pirms sūtīšanas preces, tomēr produktiem, kas var saņemt zaudējumu atlīdzību laikā piegādes laiku.ja jums rodas kādas kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat preces.Pieņemsim atrisināt problēmu ar jums .Kāda iemesla dēļ, ja jūs tikai vēlaties, lai atgrieztos produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc jūsu pieteikuma saņemšanas.saglabāt produktus to sākotnējā stāvoklī un segt izmaksas par transportu, pats par sevi, mēs atmaksāsim pilnu saņemot atpakaļ preci.ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, nevilcinieties, lai dotu mums 5 zvaigznes.ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts, lūdzu, nav tieši no atstāj negatīvu atsauksmi, vienkārši sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jūs apmierina.

Dimanta krāsošana: 1-Augstas Kvalitātes Dimanta

Dimanta glezniecība : 2-HD Gleznu audekla Augstas defintion gleznu audekla skaidrāks.Humanization krāsu ielāde darbību ērtāk.

Dimanta glezniecība:3-Bezmaksas komplekti

Tālāk ir bezmaksas, kā jūs noņemt rūpes .

Dimanta glezniecība:4-Ideāls soļi

Tagi: magic, dimanta krāsu vilks, attēlu dimanta disney rakstzīmes, transfusing dimanta izšuvumi magones, krāsas dimantus, disney princeses, dimanta krāsu princesse disney, diamond krāsa, 5d dimanta krāsošana burvis, 5d dimanta krāsošana blue lion, dimanta krāsošana mežizstrāde.

Uzrakstīt recenziju

Pilnu Kvadrātveida/Kārtas Urbt 5D DIY Dimanta Gleznas

Pilnu Kvadrātveida/Kārtas Urbt 5D DIY Dimanta Gleznas "Lauvu Karalis" 3D Izšuvumi Krustdūrienā 5D Mājas Dekoru Mozaīkas mākslas dāvana

Saistītie Produkti