Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Universālā Tālvadības F21-E2, Radio, Tālvadības pults, 2 Raidītāji 1 Uztvērējs Rūpniecības bezvadu kontroles celtņa AC/DC Skatīt lielāku

Universālā Tālvadības F21-E2, Radio, Tālvadības pults, 2 Raidītāji 1 Uztvērējs Rūpniecības bezvadu kontroles celtņa AC/DC

€69.38

Jauns produkts

Tranmitter jauda <=10dBm
Kontrolē attālums Aptuveni 100M
Aizsardzības Līmenis IP65
Atbalsts APP No
Raidītāja barošanas Divas AA baterijas
Kanāls 6
Modeļa Numurs F21-E2
Spriegums AC DC 18-65V 65-440V
Materiāls Stikla-Šķiedras PA
Izmantošana Universal
Izejas jaudas slēdzējs 8 noslēgtā releja izejas
Drošības kods 32 bitu (4.3 mljrd. euro)
Biežums VHF
Iepakojums
Zīmola Nosaukums UTing
Frekvenču diapazons, pēc izvēles VHF310-331 MHZ vai UHF425-446 MHZ
Bezvadu Sakari RF

Īpaša Piezīme

1. Vācija klientiem , ja u vēlaties, lai kuģis ar FedEx vai TNT , lūdzu, pastāstiet mums savu EORI numuru.Bez tām, mēs varam tikai ar DHL, Honkongas pastu vai Ķīnas ziņu !

2. Krievijas klientiem, lūdzu, pastāstiet mums savu vārdu, uzvārdu (vismaz 3 vārdiem) , tai skaitā vārds, otrais vārds un uzvārds, pretējā gadījumā krievijas pasts būs ne relīzes paku un atpakaļ uz Ķīnu !

3. Brazīlijas klientiem, ja jūs vēlaties, lai kuģis ar FedEx, DHL, TNT, UPS, lūdzu, pasakiet man savu nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs ( CPF vai CNPJ ).Bez tā, muitas atgriezīsies preces uz Ķīnu .

4. Klientiem, kas no dienvidamerikas (piemēram, Argentīnā, Peru, Kolumbija ,utt), ja jums ir nodokļa maksātāja reģistrācijas numurs, tas samazinās daudz problēmas ar muitu.

Atgriešanās un Kompensāciju

1.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nosūtīt savu pasūtījumu atpakaļ , mēs jums pateiks, atgriešanas adresi , pēc tam, kad mēs saņēmām iepakojums , mēs kompensācijas vai apmaiņu, lai jūs .

2.Atpakaļ postenī, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī .Mēs varam atmaksāt naudu, bez piegādes izmaksas .

3.Visa nauda tiks atgriezta jūsu maksājumu konta , aptuveni 4~7 darba dienu laikā .

Atbildība un Pienākums

1.Mēs tikai kuģis ar apstiprinātu adresi un saņēmējs nodrošina ar www.e-jump.lv.

2.Kuģniecības izmaksas nav iekļautas, un nodokļu un nodevu .Nekādas maksas un maksa ir pircēja pienākums .Pircējam vai saņēmējam ir jāsedz un maksāt visus nodokļus un nodevas, par zemes gabala, kad sūtījums ieradies galamērķa valstī .Sazinieties ar mums .

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Tagi: telecran, f21 e1, 3g radio, tālvadības, vhf, celtņa bezvadu tālvadības pults, kontroles hitachi, kristāla peldēt, terarium, sdr uztvērēju hf, vhf uhf.

Uzrakstīt recenziju

Universālā Tālvadības F21-E2, Radio, Tālvadības pults, 2 Raidītāji 1 Uztvērējs Rūpniecības bezvadu kontroles celtņa AC/DC

Universālā Tālvadības F21-E2, Radio, Tālvadības pults, 2 Raidītāji 1 Uztvērējs Rūpniecības bezvadu kontroles celtņa AC/DC

Saistītie Produkti