Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Velosipēdu alloyThru asu Iesmu 100*15mm Ātri Atbrīvot Kausa Vārpstas svira MTB BMX Kalnu Velosipēdu Alumīnija iesmi priekšējā dakša Skatīt lielāku

Velosipēdu alloyThru asu Iesmu 100*15mm Ātri Atbrīvot Kausa Vārpstas svira MTB BMX Kalnu Velosipēdu Alumīnija iesmi priekšējā dakša

€12.18

-21 %

€15.61

Jauns produkts

Materiāls Alumīnija/Leģēta
Modeļa Numurs BXT-QR
Svars 77g
Izmantošana Kalnu Velosipēdi
Zīmola Nosaukums BXT
Izmērs 100*15MM

Cienījamie Pircēji, Laipni lūgti mūsu BXT tiešsaistes veikals www.e-jump.lv.Mūsu uzņēmums ir ražotājs oglekļa velosipēdu daļas un aksesuāri.Tagad mums ir paplašināt mūsu tirgus mazumtirdzniecības maket.Labākās cenas,teicama kvalitāte,ātra piegāde un guranteed serviss ir mūsu priekšrocības,Jo jūs varētu nopirkt deirctly no mūsu ražotne un izgriezt starpnieks.Protams, jūs saņemsiet vairumtirdzniecības cenu pie pašas augstākās kvalitātes līmeni.Paldies par jūsu atbalstu!Baudīt jūsu iepirkšanās šeit!Ar Laba Vēlējumiem.BXT Technology Co.,Ltd.

1) Konkurences Rūpnīcas Cenu !Bez Starpniecības Maksas !

BXT Technology Co., Ltd ir ražošana rūpnīcā oglekļa velosipēdu rezerves daļas .Mēs pārdodam produkciju no mūsu ražotne, kas tieši .Bez starpniecības maksas.

2) Zīmolu produkti !

Mūsu rūpnīcas ir veltījuši, lai veidotu mūsu pašu zīmolu "BXT" .Lieliskas kvalitātes konkurētspējīgu cenu, palīdzēs mums uzvarēt lielāku tirgus daļu .Protams, mūsu pircējiem būs būt saņēmējiem .

3) Stingra kvalitātes nodrošināšanas !

Lai nodrošinātu mūsu klientiem izcilas kvalitātes produktus no materiāla kontrolēt gatavās produkcijas montāžu , katru process būs stingri administrēto un jāuzrauga mūsu komanda .Un mēs nodrošinām 2 gadu garantija .

4) Ātra piegāde !

Mēs pārdodam tieši no mūsu pašu rūpnīcā , tā vietā, aģentūru iegādāties priekšmetus, pirmkārt, no rūpnīcas un izsūtīt .

Uzmanību !!!

Pirms jūs apstiprināt zemes gabala,lūdzu, atveriet paketi,un pārbaudiet, vai preces ir bojāts transportēšanas laikā.Ja jā,lūdzu, norādiet, atteikties parakstīt zemes gabala, kurjeru nosūtīsim atpakaļ iepakojumā, lai mūsu sabiedrība.Citādi,ja jūs parakstīt par sūtījuši, un pēc tam atrast priekšmetus, bojāts, mēs neesam atbildīgi par to.

1 .Produkti tiek nosūtīti pa pastu Ķīnas vai EMS .

2 .Ja pircējs vēlas izmantot ātrāku nosūtīšanas metodi, piemēram, DHL ,UPS, TNT utt, lūdzu, sazināties ar mums par to, ka pieaug piegāde.

3 Norādījums:kuģniecības laiks ir atkarīgs no pircēja muitošanas laikā vai nepārvaramas varas dēļ.Ja pircējs nesaņem preci ilgu laiku, mēs ceram, ka pircējs būtu sazināties ar savu muitas vai vietējā pasta nodaļā, lai saņemtu preces drīz.

Mēs pārbaudīt preces kvalitāti, pirms nosūtīšanas.Ja ir dažas neparedzētas problēmas notikt, mēs ceram, ka, lai atrisinātu problēmas, kas saistītas ar pircēju, izmantojot draudzīgi, kā šādos veidos:

1 .Ja tā ir kvalitātes problēma, pircējs var iesniegt apgalvo ietvaros 15days, saņemot preci, pircējam ir jāsniedz fotogrāfijas vai video un citus pierādījumus, lai pārdevējs demonstrācijas.

2 .Mākslīgo bojāts, pircējiem ir nepieciešams uzņemties pilnu atbildību.

3 .Produkta kvalitāti apstrādes programma: pircēja nosūtīt preces atpakaļ, lai mums un atbildīgu atgriešanās kuģniecības izmaksas; pēc tam, kad mēs saņemtu preces ,mēs nosūtīsim jaunu produktu līdz pircējam un apmaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas.

Nodokļu maksāšanas ir pienākums katram iedzīvotājam, tāpēc pircēji ir atbildīgs par visu nodokļu savās valstīs.Sakarā ar nodokļu problēmu, pircēji atsakās saņemt kravu, tad pircēji ir atbildīgs par kravas maksu .

1 .Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2 .Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Mēs atstās pozitīvas atsauksmes, lai jūs vēlāk.

3 .Sazinieties ar mums pa e-pastu vai mūsu tirdzniecības vadītājs: Jimmy , pirms atstāj negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs galā ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, cik ātri vien iespējams.

Mēs strādājam 6 Dienas nedēļā no 9:00 - 21:00 no pirmdienas - sestdienai Pekinas Laika.

Tagi: velosipēdu daļām, liela, 15 mm vārpstas, velosipēda ātri atbrīvot, bicycl, 25 cilmes, velosipēds bmx, mtb velosipēds, velosipēds dakša fox, bxt oglekļa rāmja, velosipēdu iesms.

Uzrakstīt recenziju

Velosipēdu alloyThru asu Iesmu 100*15mm Ātri Atbrīvot Kausa Vārpstas svira MTB BMX Kalnu Velosipēdu Alumīnija iesmi priekšējā dakša

Velosipēdu alloyThru asu Iesmu 100*15mm Ātri Atbrīvot Kausa Vārpstas svira MTB BMX Kalnu Velosipēdu Alumīnija iesmi priekšējā dakša

Saistītie Produkti