Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jauns Klasiskās Vienkārši BINKADA Automātiskā Skatīties Vīrieši Augstas Kvalitātes Mehāniskā Luksusa Zīmolu Biznesa Skatīties Gadījuma Vīrietis Relogio Skatīt lielāku

Jauns Klasiskās Vienkārši BINKADA Automātiskā Skatīties Vīrieši Augstas Kvalitātes Mehāniskā Luksusa Zīmolu Biznesa Skatīties Gadījuma Vīrietis Relogio

€52.02

-40 %

€86.70

Jauns produkts

Joslas Garums 23 cm
Dial Logu Materiāla Veids Safīra Kristālu
Bezmaksas Piegāde
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdens Izturība Dziļums 3Bar
Iezīme Ūdens Izturīgs
Vienuma Tips Mehāniskās Rokas Pulksteņi
Dial Diametrs 40mm
Gadījumā, Ja Forma KĀRTA
Stils Luksusa Biznesa Kleitu Skatīties
Gadījumā, Ja Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Kastes & Gadījumos Materiāls Papīrs
Zīmola Nosaukums BINKADA
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Modeļa Numurs BKD7072
Gadījumā Biezums 11mm
Iepakojums Luksusa Oriģinālajā Kastē
Joslas Platums 20mm
Kustība Automātiskā Self-Vēja
Dzimums VĪRIEŠI
stāvoklis 100% Jauns ar Birku
krāsa Sudraba/Melna/Balta/Brūna
Dial Displejs ANALOG
Skavu Veids Spiediet Pogu Slēptā Aizdare
2. stils Vienkārši Sports Vīriešiem Skatīties

- Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. - Samaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījumu, lai pārliecinātos, jūs varat saņemt mūsu augstas kvalitātes skatīties, cik drīz vien iespējams. - Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā. - Custom/Ievedmuitas Nodokļi: Pircējiem ir jāmaksā nodevas, nodokļi un PVN (ja tādi ir), viņu valstī.Summa, ko tu maksā izslēdz jebkura pasūtījuma nodokli.Mēs parasti deklarē, kā "watch(Dāvanu)", kad kuģošanas, lai mēģinātu palīdzēt jums samazinātu jebkuru iespējamo importa nodoklis/PVN/GST.Bet mēs nevaram gurantee nav nodokļu izmaksas, jo tas atkarīgs no valsts politikas.

- WORLDWIDE SHIPPING . (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) - Preces tiks nosūtītas kā maksājuma saņemšanas.(Izņemot Brīvdienas un svētku dienas) - Mēs kuģis pasaulē ar www.e-jump.lv Pārvadāšanas un citus loģistikas pakalpojumu sniedzēji, Paku Piegāde, atkarībā no nesezona un augsta sezona pasta nodaļās.No šī brīža, mēs izmantojam Kyocera www.e-jump.lv platforma piegādes metodi: www.e-jump.lv Piegāde.www.e-jump.lv Kuģniecības nodrošinātu paku no ķīnas uz pārējo pasauli, un mums šī sadarbība ar lielajiem loģistikas pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, Singapūra Pastu, OMNIVA-Igaunija Pastu, Correos, Posti Somija, SPSR, DHL un citi. - - Tas parasti aizņem 7-45 darba dienu laikā visā pasaulē ir atkarīgs no jūsu mērķa.Paredzamais Piegādes Laiks Apm: 1.Krievijas Federācija, Baltkrievija: 8-25 darba dienu laikā. 2.Apvienotā Karaliste: 15-29 darba dienu laikā. 3.Spānija: 10-25 darba dienu laikā. 4.Brazīlija: 20-40 darba dienu laikā. 5.Amerikas savienotās Valstis: 7-20 darba dienu laikā. 6.Īrija, Austrālija: 18-25 darba dienu laikā. 7.Citu valstu: ne vairāk kā 10-45 darba dienu laikā.

- Pilnu kompensāciju, ja sūtījumu nav saņēmuši vai atpakaļ. - Mēs esam oficiālais pilnvarotais pārdevējs BINKADA zīmolu www.e-jump.lv.Esam specializējušies pulksteņi daudzus gadus.Mēs koncentrējamies uz ražošanas procesu.Katru ikvienam skatīties ir smalkas un izturīgs.Mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas kvalitātes pulksteņi un labāko servisu visiem mūsu klientiem.Mēs piedāvājam 12 mēnešu Starptautisku Garantiju pakalpojums visiem mūsu pulksteņi. - Lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas izpildu pirms preču atgriešanas. - Bojāto preci var atgriezta garantijas laikā UN ar oriģinālā iepakojumā. - Atgriešanās priekšmetus nedrīkst lietot. - Pircējs ir atbildīgs par visu atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

- Mēs testa pilnībā un iepakojums rūpīgi, un nosūtiet to kopā ar sekošanas numuru. - Visas preces ir pilnīgi jaunas un izturējusi kvalitātes pārbaudi. - Viss ir iepakots labā stāvoklī, pirms postenis nosūtīšanas. - 12 mēnešus Rūpnīcas Garantija bojātos objektus. (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi, pēc tam, kad saņemts) - 100% garantija, jaunu preču un labi nosacījumu, ja tas ir izvesti. - Ja prece ir bojāta, kad jūs saņemat, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, un īsi aprakstīt zaudējumiem, kopā ar attēliem vai vedio, Lūdzu, atbildi 2 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat, ja bojājumiem.Bet mēs nevarēsim pieņemt atpakaļ preces, par zaudējumu atlīdzību, pēc lietošanas vai bojātu factitiously. - Lūdzu, ļaujiet maz krāsu atšķirība sakarā ar citu fotokameru vai apgaismojuma apstākļos.Mēs turpināsim savu paziņojumu, 2 darba dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Atmaksas tiek veiktas tikai tad, ja rezerves nav pieejams.

- Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, lūdzu, sazināties ar mums pa www.e-jump.lv ziņu. - Jūsu Apmierinātība ir mūsu vienīgā veikšanu, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes. - Ja esat apmierināts ar savu pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums tūlīt, nevis paaugstinot domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu un ļauj jums ir laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies!

Tagi: skatīties automātiskais mehānisms, skatīties automātiskā p, vīrieši skelets, skatīties taurētājs, aproce pasaules karti, jw kvarca, casio rokas pulksteņi sieviešu, bvlgari pulksteņu automātiski, tie skatīties automātiski, vīriešiem skatīties.

Uzrakstīt recenziju

Jauns Klasiskās Vienkārši BINKADA Automātiskā Skatīties Vīrieši Augstas Kvalitātes Mehāniskā Luksusa Zīmolu Biznesa Skatīties Gadījuma Vīrietis Relogio

Jauns Klasiskās Vienkārši BINKADA Automātiskā Skatīties Vīrieši Augstas Kvalitātes Mehāniskā Luksusa Zīmolu Biznesa Skatīties Gadījuma Vīrietis Relogio

Saistītie Produkti