Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1080P Full HD Videokamera XD IS-CUT Mini Wifi Kameru Mazākais Infrasarkano Nakts Redzamības Cam Micro Motion Atklāšanas DV videokamera Skatīt lielāku

1080P Full HD Videokamera XD IS-CUT Mini Wifi Kameru Mazākais Infrasarkano Nakts Redzamības Cam Micro Motion Atklāšanas DV videokamera

€5.54

-31 %

€8.03

Jauns produkts

Iebūvētās Atmiņas Izmērs Nav
Iepakojums No
Zīmola Nosaukums YIKIXI
Modeļa Numurs Mini Kameras
Atmiņas Kartes Tips MicroSD / TF
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sensora Tehnoloģija CMOS
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts Citi

Lūdzu, ņemiet vērā: Ar viszemāko cenu izvēle ir tikai TF karti,ne kameru

Piezīme: ir divas versijas par šo kameru.

Šis produkts ir DV kameru, tas tikai atbalstot vietējo SD kartes ierakstu.

Fotokamera nav iebūvēts akumulators, bet jūs varat izmantot ārējo barošanas avoti elektroenerģijas.

piemēram, power bank vai tālruņa lādētājam,

nelietojiet datoru jaudu,ja kamera ir savienota ar datoru,

to neatbalsta video ierakstīšanas un atbalsta webcam funkcija.

Funkcijas:

1. Kompakts, viegls: mērķis ir ar mazu tilpumu, kas ir ļoti grūti noteikt; ļoti piemērots mājas drošības uzraudzība.

2. 32GB karte: kamera nav atmiņas, atmiņas karte nepieciešams; 24 video ieraksts pieejams, iebūvētu atmiņas kartes slotu.

3. Loop recording: iespējotu šo funkciju, kamera būs pārrakstīt vecākā ierakstīto video, kad atmiņas telpa ir pilna; automātiski izslēdzas, ja cilpa ieraksts ir IZSLĒGTS.

4. Daudzfunkcionālā: infrasarkano gaismu, IS-CUT, 1080P HD objektīvs, kustības filmēšana, USB ports, nakts redzamības ierakstu.

5. Mūžīgā derīguma termiņš: izgatavots no augstas klases superior plastmasas materiāls, lai uzrunātu arī uzticamību un ilgu kalpošanas laiku.

Specifikācijas:

Krāsa:Melna

Materiāls:Plastmasa

Pikseļu 1080P HD

Atmiņas karte:8-32GB TF kartes

IS-CUT:Jā

Loop recording:Jā

Ports :USB

Iepakojums saraksts:

1 x Drošības kameras

1 x Uzlādes kabelis

1 x Lietotāja rokasgrāmata

1 x Karšu lasītājs

1 x Iepakojuma kaste

Sūtījumu: veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par kārtību, tostarp piegāde.Parasti, mēs nosūtīt to, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Sakarā ar dažādām muitošanas reizes katrā valstī, mēs nevar garantēt piegādes laiks no visiem starptautiskajiem sūtījumiem, kas var ietekmēt ātrumu jūsu produktu pārbaudes.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircējs ir atbildīgs par importē visus papildu muitas nodevas, brokeru maksas, nodevas un nodokļi, kas nonāk jūsu valstī.Šie papildu maksājumi var būt jāmaksā piegādes brīdī.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par noraidīts preces.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļi.Kravas neietver visus ievedmuitas nodokļus un pircējs ir atbildīgs par tarifu.Es saprotu, ka jums ir bažas par iespējamām papildu izmaksām.Pamatojoties uz iepriekšējo pieredzi.Q: 1. Nav mans postenis ir izsekošanas numuru?Jā, mēs nosūtīt, katru pasūtījumu un tā izsekošanas numuru, jūs varat pārbaudīt statusu sūtījumā uz attiecīgās mājas lapā. 2. Ir produkts, tāpat kā foto?Jā, visas bildes ir īstas.Mēs ņēmām šos fotoattēlus sevi. 3. Par produktu parametru jautājumiem?Ja jums ir kādi jautājumi par parametri, produkta, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu šaubas jums. 4. Vai jūs atbalstāt Dropshipping?Sveiki, kāds no mūsu produktiem, kas atbalsta Dropshipping.Mēs esam spēcīga, kvalitatīvi veikals.Mūsu produkti ir ņemts tieši no rūpnīcas, un ir pakļautas stingrai kvalitātes kontrolei.Mēs esam ļoti vēlas, lai sasniegtu ilgtermiņa labas attiecības ar katru klientu.Paldies.Atgriešanās: Mēs darīsim visu, lai sniegtu labāko servisu mūsu klientiem.Pircējiem būtu jānodrošina, ka atpakaļ nosūtītās preces ir to sākotnējā stāvoklī.Ja prece ir bojāta vai pazaudēta pēc atgriešanās, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam ir mēģinājums iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas zaudējumi vai zaudējumu aprēķinā.Pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas objektu.

Tagi: elantra xd, mini spycam wifi, pielāgot wifi, kamera hiden, mini kameras espion 4, kamera ip wifi, kamera grāds, android remonts, spycam ip 4k, ultra mini cam.

Uzrakstīt recenziju

1080P Full HD Videokamera XD IS-CUT Mini Wifi Kameru Mazākais Infrasarkano Nakts Redzamības Cam Micro Motion Atklāšanas DV videokamera

1080P Full HD Videokamera XD IS-CUT Mini Wifi Kameru Mazākais Infrasarkano Nakts Redzamības Cam Micro Motion Atklāšanas DV videokamera

Saistītie Produkti