Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 7.5x5.2cm L-Formas Caurspīdīga Akrila Stāvēt Lielveikalu Cenu Tag Plastmasas Galda Kartes Turētāja Rāmi 20Pieces/Daudz Skatīt lielāku

7.5x5.2cm L-Formas Caurspīdīga Akrila Stāvēt Lielveikalu Cenu Tag Plastmasas Galda Kartes Turētāja Rāmi 20Pieces/Daudz

€10.76

-6 %

€11.45

Jauns produkts

Veids Foto Rāmis
Izmērs 5.2x7.5cm
Stils Mūsdienu
Forma Neregulāra
Zīmola Nosaukums Loripos
ar picture atmiņas karte No
Iepakojuma Tips Viena kadra
Modeļa Numurs KKM2019082511
Materiāls Akrila

7.5x5.2cm L-Formas Caurspīdīga Akrila Stāvēt Lielveikalu Cenu Tag Plastmasas Galda Kartes Turētāju 20Pieces/Daudz

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Kāda ir jūsu galvenā pakalpojumu?

Mūsu uzņēmums Loripos ltd.galvenokārt saskaņā dažādu veikalu aprīkojums, tostarp displeju piederumi, Plaukti & plaukti aksesuāri, piemēram, zīmju turētāji, etiķetes turētājs, līstes, POP Reklāmas etiķetes, plakāti/ karšu, ziņu, tāfeles, veikals apdare, uzlīmes, nozīmītes, veikals, instrumentu, pasūtījuma veicināšanas dāvanu, logo, drukāšanas pakalpojums, veikals ikdienas ir nepieciešams, un darbiniekiem vienotos, kancelejas preces u.t.t.

Individuāls dizains, paraugu pieņemšanas, vairumtirdzniecība, samaisa, mazumtirdzniecības, parauga pasūtījumi tiek atzinīgi.Mūsu produkts var palīdzēt, lai uzlabotu jūsu pārdošanas un ikdienas pārvaldības efektīvi.

Kas par kuģošanu ?

Mēs inventarizācijas procesu mazumtirdzniecības/paraugu, lai 3-7days.Kuģniecības laiks ar tiešu no Ķīnas, lai lielākā daļa valstu ir 4-7 darba dienu laikā.Dažreiz, muitošana varētu izmaksāt vairākas dienas vairāk.Tas ir atkarīgs no jūsu apstrādi.Tikai daži pasūtījumu express (TNT/UPS/Fedex/DHL/EMS), iespējams, nepieciešams, lai jūs procesu, muitošana.E-packet ir 14-23 dienas.Ķīnas ziņu gaisa pasts ir 18-27 dienās pat vairāk.Par pielāgotā secībā vai vairumtirdzniecības lai, samaisa, lai, lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu detalizētu informāciju un sagatavošanās laiks.

Jā, mēs piedāvājam arī bezmaksas paraugus?!

Mazo inventāra paraugus, jūs vienkārši sedz kravas vai piedāvāt mums savu express kontu.Paraugu pieņemšanas vai OEM instrumentu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai uzzinātu vairāk.

Kas par samaksu un kompensāciju ?

1) Mēs pieņemam Alipay, PayPal, T/T. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājumu pārbaude aizņem 1-2 dienas Alipay.

3)Ja rīkojumu tika atpakaļ uz Ķīnu, jo klienti atsakās darīt muitošanas vai adrese/Tālr ir nepareizas piegādes, mēs varētu darīt kompensāciju.Jo mums ir jāpatur dubultā kravu kad zemes gabals tika atpakaļ uz Ķīnu.

4)Par zaudējumiem, kas, kā parasti, mēs varētu organizēt vairākas daļas, lai izvairītos no zaudējumiem, jautājums pirms nosūtīšanas, vai kuģis jaunas, kā kompensāciju pēc tam, kad jūs pamanāt, mums problēmu.Komentāri, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varētu atbildēt jums 1 dienas laikā.Lūdzu, neatstājiet slikti, komentāri vai iesniegt strīdu tieši, bez jebkādas sazināties ar mums.

Būs kādi nodokļu vai rīkoties maksas uz manu pasūtījumu?

Lielākā daļa pasūtījumu tiks deliveried klientiem tieši.Daži rīkojumi, iespējams, jums ir nepieciešams, atbalsta, lai veiktu muitošanas vai jāmaksā nodoklis, un tātad par to, kad tas sasniedz jūsu valstī.Nodoklis ir jāmaksā jūsu valdība .Kā parasti, pārvadātājs varētu nosūtīt jums e-pastu vai īsziņu vai zvanu jums piedāvāt dažus failus, piemēram, "rēķins", lai pabeigtu muitas procedūru veikšanu.Jums vienkārši nepieciešams, lai darīt to, ko viņi lūdz.Ja jums ir nepieciešams mums palīdzēt padarīt rēķina, vienkārši atstāt ziņu, ņemiet vērā, asv.Pirms laišanas pasūtījumu, pārliecinieties, ka jūs zināt, kā handble muitošanas un jūs skaidrs jūsu valdības nodokļu politiku.Nododot pasūtījumu, jūs varat atstāt ziņu, ņemiet vērā, mums savu pieprasījumu uz iepakojuma, piegāde, rēķina utt.tādējādi varētu izvairīties no jebkādas aizkavēta par muitošanu un nodokļu.Dažas valstis, piemēram, Brazīlija, Spānija, ir stingri par muitu.Par visiem citiem jautājumiem, justies brīvi, ļaujiet man zināt, pirmkārt.

Par atgriezenisko saiti, un pēc-pārdošanas Servisu!

Piecas zvaigznes atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja ir kāds Unsatisfaction vai Zaudējumiem jautājums par mūsu pakalpojumu un produktu , lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājot komentāru vai strīda.Mēs varētu atbildēt un sākt, lai tiktu galā ar savu problēmu 1 dienas laikā.Paldies par jūsu pacietību un sapratni.Mēs Loripos dos VIP dalību, lielisku servisu, lai klientiem labas pamatā mūsu sadarbības ierakstus!

Tagi: iet foto rāmis, SAN, finecolour skice, batman pic rāmis, akrila degital foto rāmis, turētājs tālruni, zīme stāvēt, lpp rāmis, decay acu ēnu, displeja organiskā stikla.

Uzrakstīt recenziju

7.5x5.2cm L-Formas Caurspīdīga Akrila Stāvēt Lielveikalu Cenu Tag Plastmasas Galda Kartes Turētāja Rāmi 20Pieces/Daudz

7.5x5.2cm L-Formas Caurspīdīga Akrila Stāvēt Lielveikalu Cenu Tag Plastmasas Galda Kartes Turētāja Rāmi 20Pieces/Daudz

Saistītie Produkti