Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Elegants Augsta Zema Māte Līgava Kleita līnijas Mežģīņu Piedurknēm Oficiāla Krustmāte Kāzu Kleita Customa Veikt Plus Lieluma Skatīt lielāku

Elegants Augsta Zema Māte Līgava Kleita līnijas Mežģīņu Piedurknēm Oficiāla Krustmāte Kāzu Kleita Customa Veikt Plus Lieluma

€80.80

-22 %

€104.93

Jauns produkts

Vienuma Tips Māte no Līgavas Kleitas
Kleitas Garums Potītes Garuma
Modes Elements vintage
Faktisko Attēlu
Apdare Mežģīnes
Iebūvēts Krūšturis
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Zīmola Nosaukums Forevergracedress
Auduma Veids Satīns
Piedurknes Stils Bez piedurknēm
Siluets A-LĪNIJAS

Paziņojums :Ja jūs vēlaties, lai šī kleita custom size un pielāgotu krāsu,jūs varat izvēlēties, izlases lielumu un krāsu, ja jums vietu pasūtījumu ,tad atstāt ziņu, lai mums par savu pielāgoto izmēru un krāsu .Tātad, mēs varam redzēt, krāsu un mērījumi vēlaties, kad mēs saņemam pasūtījumu.

Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu padarītu kleitu, lūdzu nosūtiet mums mērījumu sarakstu, kā sekot:

1.Krūtis =___cm

2.Vidukļa =___cm

3.Gurni =___cm

4.Viduklis uz grīdas ar kurpes =___cm

5.Garums=___cm( Pleci uz Grīdas ar papēži)

6.Augstums =___ cm (no augšas galvu uz grīdas bez shoes)

7.Kleita, krāsa =___ (Jebkuru krāsu izvēlēties no mūsu krāsu diagrammu vai attēlu krāsu.

Jūs varat, piemēram:

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, pirms iegādes.Pēc tam, kad jūs saņemsiet priekšmetus, ja jums ir problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums ( ziņojums pārdevējs vai tiešsaistes tērzēšanas ), pirms jūs atstāt jebkuru saiti vai atvērt jebkuru strīdu.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par www.e-jump.lv, piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.e-jump.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Saskaņā ar mūsu pieredzi, Pasūtījuma pārbaudiet zemes gabali nejauši, apmēram 0,5-1% zemes gabaliem tiks pārbaudīta un var iekasēt noteiktu tarifu.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet uz "Piegāde un apmaksa" tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Padomi:

Ja jūs vēlaties pasūtījuma, lūdzu, izvēlēties jebkuru standarta izmēru, kad pasūta, tad uzrakstiet savu mērījumus, informāciju ziņojuma lodziņš, kad maksājumu.

Svarīgi: Ja jums ir no BRAZĪLIJAS, lūdzu, dodiet mums savu CPF ziņojuma lodziņš, maksājot bez tā mēs nevaram pasta sūtījumu.paldies par jūsu sapratni.

Paziņojums

1.Jebkuras izmaiņas izmēru/krāsu/īpašie pieprasījumi nav pieņemamas pēc pasūtījuma pārsniedz 24 stundas.

2.Ja pārsniedz 24 stundas, izmēra vai krāsas, vai pasūtījuma detaļas jāmaina, lūdzu, sūtīt ziņu, lai mums, bet jums ir nepieciešams maksāt papildus maksu, arī, lūdzu, atlikt sūtījumu no jūsu pasūtījuma.

3.visas kleitas mēs, kas būs nedaudz atšķiras no sākotnējā attēlu, jūs redzēt šajā vietnē , un izmērs būs vairāk vai mazāk, liels vai mazs, no 1 līdz 3 cm.Krāsas var atšķirties atkarībā no CRT un LCD ekrāni.mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar attēliem jūs redzēt.

4.ir dažas Valstis, tiks aplikti ar nodokli ,vēlas jūs varat vispirms zināt, šo ,piemēram :LIELBRITĀNIJĀ ,Kanādā,Brazīlijā,Meksikā,Francijā ...

5.Mēs pieņemam steigas, lai, bet, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas.Un kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģošanas, kā jūs izvēlēties (

DHL/UPS/ARAMEX ir 3-7 darba dienu laikā, EMS ir 10-20 darba dienas, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts ir 15-60 darba dienu laikā).

6.Visi piederumi, kas redzams uz bildes nav iekļauti.

Tagi: kleita krustmāte kāzu, kleita māte līgava plus lieluma, u krustmāte dāvanu, alvas kleitas, la mantija, kleitas puse svinības, kleita sequin, mātei līgavas tērpu, kleita oficiāli, kleita krustmāte kāzu.

Uzrakstīt recenziju

Elegants Augsta Zema Māte Līgava Kleita līnijas Mežģīņu Piedurknēm Oficiāla Krustmāte Kāzu Kleita Customa Veikt Plus Lieluma

Elegants Augsta Zema Māte Līgava Kleita līnijas Mežģīņu Piedurknēm Oficiāla Krustmāte Kāzu Kleita Customa Veikt Plus Lieluma

Saistītie Produkti