Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 460Pcs Militāro K18 105 mm Lielgabalu Artilērijas Pusi-sliežu Transportlīdzekļa Tehnika Celtniecības Bloki Set 3 Skaitļi Ķieģeļi Izglītības Bērniem Rotaļlietas Skatīt lielāku

460Pcs Militāro K18 105 mm Lielgabalu Artilērijas Pusi-sliežu Transportlīdzekļa Tehnika Celtniecības Bloki Set 3 Skaitļi Ķieģeļi Izglītības Bērniem Rotaļlietas

€18.45

-45 %

€34.16

Jauns produkts

Modeļa Numurs Seši simti deviņdesmit pieci
Bloka Izmērs Mazas celtniecības bloku(Saderīgs ar Lego)
Brīdinājums Chocking Apdraudējumu, Nav piemērots bērniem trieciens 3 gadiem
Zīmola Nosaukums SLUBAN
Veids Bloki
Plastmasas Bloku Forma Pašbloķējoši Ķieģeļu
Dzimums Unisex
Vecums > 6 gadiem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Plastmasas Tips ABS
Materiāls Plastmasas

Produkta Nosaukums: Lielgabalu Artilērijas Pusi-sliežu Transportlīdzekli, Celtniecības Bloki Skaits Bloki: 460pcs Sertifikāts: ABS / CE, CCC, EN71 Produkta Iepakojums: PP Soma ar Burbulis Safty Iepakošanas Iepakojuma Saraksts: Ķieģeļi, bloki + Manuālā Piezīme: Bez oriģinālo krāsu kaste,mēs izmantosim PE vai burbulis maiss iepakojums, tas labi, un aizsargāt to labi.Neuztraucieties.

Piezīme:

Ņemot vērā www.e-jump.lv Likums, mums neparādīja skaitļi cilvēks kādu attēlu, bet, patiesībā, pats produkts ir skaitļi cilvēks.jūs varat būt pārliecināti par to .

PRODUKTA BILDI

JŪS VARAT ARĪ PATĪK

PADOMI

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

MAKSĀJUMA

1.Mēs pieņemam Alipay par www.e-jump.lv. 2.Jūs varat maksāt, izmantojot Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi un Bankas Pārskaitījumu. 3.Visas tiesības uz maksājumu tiek pieņemti, izmantojot drošības maksājumu procesors DARĪJUMA. 4.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc tam, kad vietu secību.

SŪTĪJUMU

1.Pasūtījumi tiek apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, Pls pārbaudīt, ka jūsu adrese ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi. 3.Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties.It īpaši laikā brīvdienu sezonu. 4.Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, pls sazinieties ar mums.Mēs sekotu kuģošanas informāciju un atbildētu jums, cik ātri vien iespējams.

ATSAUKSMES

1.Ja jums saņemt savu pasūtījumu labā stāvoklī, mēs būtu pateicīgi, ja jūs mūs atstāt 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS ATSAUKSMES. 2.Pls sazinieties ar mums, pirmkārt, ja neesat apmierināts ar preci, kad saņēma, mēs piedāvājam jums apmierinošu risinājumu, kas pirms jūsu atvaļinājuma jebkādas atsauksmes vai strīdu, Paldies par jūsu laipnajiem sapratni!

Tagi: bloka būvēt, auto tehnika lego, bloķēt tehnika, lego tehnika voiture, sluban armijas lidmašīna, lego tehnika, lielgabala modelis, ķieģeļu vilcienu, gudi lego, artilērijas modelis.

Uzrakstīt recenziju

460Pcs Militāro K18 105 mm Lielgabalu Artilērijas Pusi-sliežu Transportlīdzekļa Tehnika Celtniecības Bloki Set 3 Skaitļi Ķieģeļi Izglītības Bērniem Rotaļlietas

460Pcs Militāro K18 105 mm Lielgabalu Artilērijas Pusi-sliežu Transportlīdzekļa Tehnika Celtniecības Bloki Set 3 Skaitļi Ķieģeļi Izglītības Bērniem Rotaļlietas

Saistītie Produkti