Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Virtuves Garšvielu Pudeļu Komplekts ar Koka Paliktni Caurspīdīgs Pipari Pudeles Turētājs Rīki, Eļļa, Sāls, Etiķis, Sojas Mērce Uzglabāšana Skatīt lielāku

Virtuves Garšvielu Pudeļu Komplekts ar Koka Paliktni Caurspīdīgs Pipari Pudeles Turētājs Rīki, Eļļa, Sāls, Etiķis, Sojas Mērce Uzglabāšana

€21.50

-43 %

€38.39

Jauns produkts

Atbalsts Dropshipping
Iezīme Eco-Friendly
Materiāls nerūsējošā tērauda + bērzs + akrils
Zīmola Nosaukums AIHOME
Modeļa Numurs garšvielas pudele
Sertifikācija CIQ

Virtuves Garšvielu Pudeļu Komplekts ar Koka Paliktni Caurspīdīgs Pipari Pudeles Turētājs Rīki

Funkcijas: 1. Materiāls: Izgatavots no nerūsējošā tērauda, plaukts ir izturīga un viegli tīrāma.Moderns dizains smilšu pulkstenis ir paredzēts krāšņs stila virtuvē.

2. Svaigs aromāts garšvielas: Ar svaigu garšvielu, jūsu pārtikas būs labāk.Augstas kvalitātes sāls un piparu dzirnaviņas stingri ievēro, lai jūsu garšvielas, neļauj tiem nogulsnēties putekļu vai mitruma, saglabā tos prom no mitruma un putekļiem, un atstāj ne pārāk atlikums uz galda.

3. Unikālā: Nerūsējošā tērauda un akrila, eļļas pudeles; pipari pudele ar koka pamatni.Vienkārši turētājs izskatās eleganti un stilīgi uz jūsu galda, jebkurā laikā, un piesaista, jūsu ģimenei un viesiem.

4. Ērta tīrīšana: izturīgs pret Koroziju, tikai tīra visas iekārtas trauku mazgājamā mašīnā vai zem tekoša ūdens, noslaucīt dižskābardis plaukta ar mīkstu mitru drānu.

5. Struktūra: bāzes ir rombveida un kvadrātveida iespējas, kas ir 4-gabals, 5-gabals garšvielas pudeles, eļļas pudeles, sojas mērci, etiķi pudeles, pipari pudeles, tas vienmēr ir viens, kas jums patīk.

Specifikācija: Nosaukums: Garšvielas Pudele ar Koka Bāzes, kas ir

Materiāls: nerūsējošais tērauds + bērzs + akrils

Izmērs: aptuveni L232 * W80 * H190mm/9.13*3.15*7.48

Svars: apmēram 800g

Iepakojuma Saraksts:

Garšvielu Pudelītes komplektu ar Koka Pamatni

Par Atsauksmēm: Lūdzu, atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, f, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.Atsauksmes MUMS ir ļoti svarīgas, Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Tas ir neiespējami, lai atrisinātu tas, ja mēs nezinām par viņiem!Apmaksa: Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.Aabout Piegāde: PIEGĀDE visā PASAULĒ. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā termiņā,?lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs trase ar kuģniecība, cik drīz vien iespējams un atbildēt jums.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.BR pircējs, lūdzu, sniedziet CPF vai CNPJ, tā būs labāk, lai jūs saņemtu to ASAP.paldies Atgriešanās un Kompensāciju: Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos pēc tam, kad to saņēmusi.Ja tur par to vairāk, kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem komponentiem aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: zaļo mērci pudele, priekš nissan micra k13, sāls, plānas sojas mērce, eļļas pudeles snīpi, virtuves sāls kratītājs, garšvielu turētājs, sieviete sojas mērce, eļļas koka, sojas pudeli unikālu.

Uzrakstīt recenziju

Virtuves Garšvielu Pudeļu Komplekts ar Koka Paliktni Caurspīdīgs Pipari Pudeles Turētājs Rīki, Eļļa, Sāls, Etiķis, Sojas Mērce Uzglabāšana

Virtuves Garšvielu Pudeļu Komplekts ar Koka Paliktni Caurspīdīgs Pipari Pudeles Turētājs Rīki, Eļļa, Sāls, Etiķis, Sojas Mērce Uzglabāšana

Saistītie Produkti