Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Pārdošanā bioetanola Kamīni 72 Skatīt lielāku

Pārdošanā bioetanola Kamīni 72" Surround Ar Tālvadības pulti Eco Liesmu, Elektrisko Ielikt Chimenea lareira interjera

€3 128.86

Jauns produkts

safty CO2 Sensors, nokratīt sensors utt, smart kamīns
krāsa Sudraba/Melna Izvēles
Instalācijas Veids Ielikt
Izmantošana Iekštelpu
Modeļa Numurs ILFP-SR72
Garantijas laiks 3 gadi
Materiāls
Frequentie 50HZ/60HZ
Degļa Jaudas 20 litru
Veids Etanola Kamīni
Spriegums 100V/240V
Izmērs 1829mm L x 193mm W x 168mm H
Virsmas Apdare Matēta nerūsējošā tērauda
Maksājuma termiņš T/T vai L/C pie redzes

Bioetanola kamīnu

Creat Fokusa Sienas jūsu dzīvojamā istaba

Plusi Etanola Kamīnu 1. Viegli uzstādīt.Nav plūsmas.Lielākā daļa ļauj DIY uzstādīšana, kas ietaupa uzstādīšanas izmaksas. 2. Drenāža nav nepieciešama, kas samazina interjera siltuma zudumu. 3. Nē, dūmvadu converses interjera telpā un ļauj pilsētu mājokļu aprīkot ar kamīnu vieglāk nekā ar tradicionālo kamīnu. 4. Apdegumus skaidri 5. Viegli darboties 6. Zemas uzturēšanas, bez zibspuldzes, dūmvadu tīrīšanu vai lielgabarīta cietā kurināmā kaudze un veikalā. 7. Vides ietekme ir zema, nav dūmu vai dūmus; izmanto atjaunojamos resursus, kā fue l.

1.Mēs lepojamies ar ne tikai liela izvēle etanola kamīni bet arī ar klientu apkalpošanu, kas ir otrais nevienam. 2.Katru produktu, mēs piedāvājam 3 gadu garantija, kuras atstāt padarīt mūsu klientus ar bez pēc-pārdošanas rūpes. 3..Smart etanols firelaces ir izstrādāta, lai būtu viegli uzstādīt un darbināt.Bez dūmvadu vai cauruļu savienojumu. 4..Mūsu rūpnīcas ir aprīkots ar state-of-the-art ražošanas tehnoloģijas un iekārtas, un izmanto pasaulē vadošo ražošanas procesu. 5..Turklāt, mūsu rūpnīca atbilst augstākajiem kvalitātes nodrošināšanas un kvalitātes kontroles praksi kopā ar ražošanas un testēšanas iekārtām, lai nodrošinātu katra ražo preci lapotu rūpnīcas ir perfektā kārtībā.

1.Mēs lepojamies ar ne tikai liela izvēle etanola kamīni bet arī ar klientu apkalpošanu, kas ir otrais nevienam.

2.Katru produktu, mēs piedāvājam 3 gadu garantija, kuras atstāt padarīt mūsu klientus ar bez pēc-pārdošanas rūpes.

3..Smart etanols firelaces ir izstrādāta, lai būtu viegli uzstādīt un darbināt.Bez dūmvadu vai cauruļu savienojumu. 4..Mūsu rūpnīcas ir aprīkots ar state-of-the-art ražošanas tehnoloģijas un iekārtas, un izmanto pasaulē vadošo ražošanas procesu.

5..Turklāt, mūsu rūpnīca atbilst augstākajiem kvalitātes nodrošināšanas un kvalitātes kontroles praksi kopā ar ražošanas un testēšanas iekārtām, lai nodrošinātu katra ražo preci lapotu rūpnīcas ir perfektā kārtībā.

RŪPNĪCAS RAŽOŠANAS

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI KAS IR BIOETANOLA DEGVIELU?

Bioetanola Degvielu, kas iegūti no kukurūzas tādējādi padarot to par ilgtspējīgu enerģijas avots.Vienīgais atlikušais emisijas ierakstot bioetanola ir oglekļa dioksīda un ūdens tvaika.IR BIOETANOLA DROŠAI LIETOŠANAI IEKŠTELPĀS?

Jā.Jūs vēlaties, lai izpildiet norādījumus par katru modeli, par montāžas instrukcijas utt.KĀ ES VARU LIETOT MANU KAMĪNU?

Vienkārši aizpildiet deglis ar bioetanola Degvielu un gaismas to.Nekad pievienot degvielu, kad izgaismots.KĀ ES VARU "IZSLĒGT" MANS KAMĪNU?

Katrs kamīns ir nedaudz atšķirīgs.Vairumā casesthe degvielas renes ir vāka atvēršanu.Izmantojiet šo rīku, ar nosacījumu, lai aizvērtu vāku uz degvielas paplātes, lai nodzēstu liesmas.Kad jūs aizvērtu vāku, jums novērst skābekļa piegādi, kas dzēš liesmas, līdzīgi sveces.KĀ ES VARU REGULĒT LIESMU?

Lielākā atverot vāku lielāku liesmu.Pielāgot to opeing, lai izveidotu lielums liesmu, jūs meklējat.

Kāda Veida Virsmas, var I Mount mana Sienu, Kamīnu gada?

Par wall mount modeļiem, tikai uzstādīt tos uz izturīga, dzīvoklis, vertikālās sienas virsmas.Var piestiprināt to pret ķieģeļu, drywall, akmens, flīžu, un wallpapered sienām.Neuzstādiet to uz jebkuras sienas ar auduma vai auduma segumu.Daži modeļi var būt padziļinājums sienā.KĀDS IR KRĀSAS UZ NERŪSĒJOŠĀ TĒRAUDA?

Siltumu uguns var izraisīt dažas krāsas, lai degvielas tekni un vāku.Paplašināta un pastāvīgi izmanto jūsu kamīnam var izraisīt vieglu bojā un krāsas ar kamīnu pati par sevi, bet var viegli jātīra off.KĀ ES VARU TĪRU MANU BIOETANOLA FIREPALCE?

Pārliecinieties, vai visi degviela tiek pilnībā sadedzināti pirms tīrīšana degļa.Degļi var tīrīt ar nerūsējošā tērauda sūcēju un mitru drānu.Vai jūs varat nomazgājiet to ar ziepēm karstā krāna ūdens.Nosusiniet to pilnīgi pēc mazgāšanas.Jo deglis ir pastāvīgi pakļauti karstuma tas ir normāli, nerūsējošā tērauda mainīt krāsu laika gaitā.CIK DAUDZ SILTUMU BŪS MANS KAMĪNU RAŽO?

Bioetanola kamīni nav nepieciešams, ventilācijas, tas nozīmē, ka visas siltums paliks istabā, kas padara to efektīvāku.Jūs varat atrast BTU specifikācija modeli par savu produkciju lapā.CIK ILGI BŪS MANS KAMĪNS DEG?

Katrs kamīns ir dažāds degvielas daudzums, tā turēt. 1,5 Litri degvielas ilgs 5 Stundas.BŪS KĀDI SMAKU NO DEGVIELAS?

Nē, etanols, kas nesmird, ja dedzināšana.Tā smaržo kā spirts tās izejvielas un piešķirs vieglu smaržu tiesības pēc tam, kad liesma nodziest, līdzīgi, kad svece nodziest.

Tagi: etanols fireplac, uguns etanols, elektrisko kamīnu sienas, bioetanola kamīns, deactivators, bioetanols, uguns, kamīns, vienkārši kamīns ievietot, noliktavā, granulu plīts.

Uzrakstīt recenziju

Pārdošanā bioetanola Kamīni 72

Pārdošanā bioetanola Kamīni 72" Surround Ar Tālvadības pulti Eco Liesmu, Elektrisko Ielikt Chimenea lareira interjera

Saistītie Produkti