Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 24.9*9 cm Silikona Spirālveida Modelis Bundts Pan Šifona Savarin Kūka Pelējuma Uzpūtenis Rūķītis Deserta Kūka Apdare DIY Cepšanas Rīki Skatīt lielāku

24.9*9 cm Silikona Spirālveida Modelis Bundts Pan Šifona Savarin Kūka Pelējuma Uzpūtenis Rūķītis Deserta Kūka Apdare DIY Cepšanas Rīki

€8.49

Jauns produkts

Seksuāli Divdomīgs No
Produkts bundts panna
Forma Ziemeļvalstu Izstrādājumi, Silikona Kolekcija Spirālveida Modelis Bundts Panna
Neķītrs Attēlu No
krāsa Nejauši
Sertifikācija CE / ES
Veids Kūka Rīki
4. tips Silikona kūka pelējuma
Izmanto Padarīt kūku, maizes, putas, želejas, gataviem pārtikas produktiem, šokolādi, utt.
3. veids silikona cepšanas
Funkcijas Rūķītis Panna
Iezīme Kūka Decoarting Rīki
Svars 179g
Kūka Rīki Tips Veidnes
Tērps kūka panna
Modeļa Numurs C1894XX
Izmantošana Pelējuma rīki
Materiāls Plastmasas
ToolsType Šifona Uzpūtenis Rūķītis Deserts Savarin Kūka Pelējuma
2. veids Silikona veidnes
1. tipa Kūka Rīki
Izmērs Baking Pan

24.9*9 cm Silikona Spirālveida Modelis Bundts Pan Šifona Savarin Kūka Pelējuma Uzpūtenis Rūķītis Deserta Kūka Apdare DIY Cepšanas Rīki

Apraksts: 100% Pavisam Jaunu Augstas Kvalitātes Materiāls: Pārtikas Klases Silikona Krāsa: Gadījuma Izmērs: 24.9 * 9cm / 9.7 "collu" * 3.5 "collu"

Paketē Iekļauts:

1GB * Spirālveida modelis kūka pelējuma

Piemērots padarītu kūka, picas, karameli, pomādi kūka, uzpūtenis kūka, pudiņš, šokolādes, želeju pudiņš, augļu pīrāgs, ect.

Motīvs: 1. Pēc katras lietošanas, izmantojiet karstu ūdeni (atšķaidītu pārtikas eļļas), vai trauku mazgājamā mašīnā, lai attīrītu, nedrīkst izmantot abrazīvus tīrīšanas līdzekļus vai putu tīrīšanas.Pārliecinieties, silikona veidnes ir sausa, pirms katras lietošanas un uzglabāšanas. 2. Silikona veidnes var izmantot tikai krāsnis, krāsnis, mikroviļņu krāsnis, un ir stingri aizliegta tieši ar gāzi, atklātu liesmu! 3. Neizmantojiet nazi vai citus instrumentus, uz silikona veidnē, un izvairītos no smago spiedienu, pull! 4. Jo statisko elektrību, silikona veidnē vairāk viegli iekrāso pelnu, ja ne uz ilgu laiku, tas ir labākais, kas ievietoti kartona kaste bez tiešiem saules stariem! 5. pēc tam, kad cepeškrāsns nav uzreiz noskalojiet ar aukstu ūdeni, lai pagarinātu kalpošanas laiku! 6. Ierosināts, lai saņemtu pelējuma, pirms lietošanas, 1. Pelējuma piepildīta ar ūdeni, mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī tranzīta 1-2 minūtes, un pēc tam jānolaiž ūdens, lai novērstu garšu pelējuma, atkārtot 2 reizes, lai novērstu garšu.

Piezīme:

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm novirze pastāv sakarā ar dažādām mērīšanas veids, Paldies!

>> Kuģniecības Un Pārkraušanas

1. Apstrādes Laiks: 3-5 dienu laikā, visiem pasūtījumiem.

2. Īpašie Pieprasījumi: Lūdzu, norādiet savu īpašo pieprasījumu (krāsa, iepakojums, u.c.) Piezīmju Sadaļā, kad apskatiet.

3. Piegāde Veids: Visvairāk pasūtījumu (mazāk kā 2KG) tiek transportēti ar www.e-jump.lv standard shipping / Nīderlande Post / Šveices Pastu.

Saskaņā ar $ 5 pasūtījumi tiek piegādāti ar Pārdevēju Metodi, Piegāde.

Citas prasības par nosūtīšanas veidu, lūdzu, sazinieties ar mums.

4. Piegādes Laiks: Parasti 15-60 dienas, lai saņemtu rīkojumu, izņemot Brazīlija.Dažkārt tranzīta laikā var būt ilgs un mainīties, it īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams, palīdzēt izsekot.

5. Ievedmuitas Nodokļiem, Importa nodokļiem, nodokļiem un nodevām, netiek iekļautas šajā postenī, cena un piegādes izmaksas.

>> Atgriezties & Kompensācijas

Atgriešanās Politika: Mēs pieņemam www.e-jump.lv atgriešanās politika; Pircējs maksā atgriešanās piegāde.

Kompensācijas Politika: Mēs piedāvājam uzticamu pakalpojumu politiku.Ja jūs saņemat preču sadalīti.Sazinieties ar mums, lai Pilnu naudas atmaksu vai nomaiņa.Ja jūs nesaņemat preci norādīts piegādes laiks.Sazinieties ar mums, lai Pilnu naudas atmaksu vai nomaiņa.Ja jūs saņemt preces ar kvalitātes problēmu, sazinieties ar mums, lai puse vai pilna summa kompensāciju.Jebkuru disatified ar preci, lūdzu sazināties ar mums, mums, nevis tā vietā, lai atvērtu domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes.

>> Atsauksmes

Ja esat apmierināts ar preci, bet tas ir labā stāvoklī, mēs ļoti lūgt jūs atstāt mūs visus 5-zvaigžņu reitings pozitīvas atsauksmes.

Ja jums ir disatisfied ar preci vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs sniegs vislabāko risinājumu un smagāk strādāt, lai dotu jums daudz lielisku pakalpojumu.

Paldies.

Varbūt jūs interesē :

Tagi: cep pannā, 0 cepamais, bundts kūka, šokolādes formas, kupolveidīgs silikona veidnes, maizes pelējuma, cep alvas, pelējuma, granīta bakeware, silikon veidnes.

Uzrakstīt recenziju

24.9*9 cm Silikona Spirālveida Modelis Bundts Pan Šifona Savarin Kūka Pelējuma Uzpūtenis Rūķītis Deserta Kūka Apdare DIY Cepšanas Rīki

24.9*9 cm Silikona Spirālveida Modelis Bundts Pan Šifona Savarin Kūka Pelējuma Uzpūtenis Rūķītis Deserta Kūka Apdare DIY Cepšanas Rīki

Saistītie Produkti