Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! MSGHER Sievietēm, Audekla Somas Slaveni Zīmoli Somā Gadījuma Sieviešu Soma Bagāžnieka Tote Dāmas Pleca Soma Lielas Messenger Bag Skatīt lielāku

MSGHER Sievietēm, Audekla Somas Slaveni Zīmoli Somā Gadījuma Sieviešu Soma Bagāžnieka Tote Dāmas Pleca Soma Lielas Messenger Bag

€14.67

Jauns produkts

Modelis Tips Cietie
Vienuma Tips Somas
Godu Universāls
Veids Sieviešu Rokassomu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Attiecas uz Sievietes, Meitenes, Dāmas
Stils Modes
Krāsas Tips 2
Apdare NAV
Slēgšanas Tips VĀCIŅU
Stili Vintage, Modes, Elegants, Dāma, Gadījuma
Modeļa Numurs WB1806
Zīmola Nosaukums MSGHER
Galvenais Materiāls Audekls
Izmērs 34*26*13cm
Forma Gadījuma Tote
Ierašanās Laiks 2019.3
Oderes Materiāls Poliestera
Cietība GRŪTI
Interjers Interjera Slots Kabatas
Ārpuse NAV
Somas Tips Messenger Somas
Skaits Rokturi/Siksnas Viena
Tautas Svītrains, Pleds, Adīšanai
Dzimums SIEVIETES

MSGHER Sievietēm, Audekla Somas Slaveni Zīmoli Somā Gadījuma Sieviešu Soma Bagāžnieka Tote Dāmas Pleca Soma Lielas Messenger Bag

Piezīme:

1. Mērījumu nevis ar mašīnu, 1-3 cm kļūdas ir atļauts.

2. Visi mērījumi ir cm, un, lūdzu, ņemiet vērā, 1 Inch=2.54 CM; 1 CM=0.39 Collas.

Piezīme:

Nedaudz krāsas kļūda ir atļauts, jo dažādu ekrāni iestatījumus.Paldies par jūsu sapratni.

Maksājums:

1. Lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu informāciju vēlreiz, lai izvairītos no kļūdām.Piemēram: summa, adrese, vārds, tālruņa numurs un pasta indeksu,...

2. Ja jūs atbilstat visām problēmām, kad jūs maksājat par pasūtījumiem vai ir dažas īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Sūtījumu:

1 .Vispārīgi runājot, mums ir nepieciešams, 72 darba stundas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.Un jūsu pasūtījums tiks nosūtīts ne vēlāk kā 5 darba dienu laikā .

2. Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi, ja jūs rakstīt www.e-jump.lv, ja jūs vēlaties, lai mainītu paziņojumu, lūdzu, mums savu jauno adresi, pirms mēs kuģis tos ārā.

3. Iepakojums un kvalitātes posteņiem, būs vēlreiz pārbaudīt, pirms mēs kuģis uz jūs, tāpēc, lūdzu, nevajag uztraukties.

4. Mums ir bezmaksas piegāde uz Ķīnas ziņu Gaisa Pasts, www.e-jump.lv Standard Shipping, E-Packet, kuģniecības veids būs atkarīgs no jūsu izvēles.Ja jūs vēlaties izmantot EMS, DHL, FedEx vai citās, Lūdzu, dodiet mums zināt.

6. Ja jums ir nepieciešama palīdzība, lai ātra piegāde veidā, vai kādas problēmas par to, lūdzu, sazinieties ar mums.

Uzskaite:

1. Lūdzu, atcerieties, iegūt izsekošanas numuru uz mājas lapā un informāciju var ne atjaunināšanas laikā, lūdzu, pagaidiet, pacietību.

2. Ja nevarat izsekot to uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.Mēs pārbaudīsim to, lai jūs ar pasta un muitas.

3. Lūdzu, dodiet mums zināt, ja jums ir nepieciešams, lai paplašinātu aizsardzības diena.

1. Lūdzu, pārbaudiet zemes gabala uzmanīgi, kad jūs to saņem.

2. Ja izpildīti pietiekami, lūdzu, palīdzēt mums likt 5 Zvaigznes, un atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai mudinātu mūs darīt labāk.Mēs, paldies par jūsu laipnību iepriekš.

3. Lūdzu, dod mums iespēju apmierināt jūs, pirms jūs atstāt neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Strīds nav mūsu vēlmes, tāpēc mēs centīsimies piedāvāt labāku risinājumu.

4. Mēs esam priecīgi, ja jūs varat dalīties mūsu preces par iTao, SNS vai Facebook parādīt jūsu screenshot, lai mums, un mēs dos jums $1 Dsicount, kad jūs veikals nākamreiz.

Visi dārgie esat laipni aicināti mūsu veikalā vēlreiz.Mēs dos jums mūsu vislabākos pakalpojumus un novēlu jums ir laimīgas iepirkšanās pieredzi, katru reizi!

1. Preces paradumi var glabāt somās, izmantojot uz ilgu laiku.

2. Mūsu atmaksas & atgriešanās & nosūtīt noteikumi

Piezīme: preces ir tādas pašas kā jūs saņemtu, ja jūs vēlaties, lai atgrieztos atpakaļ.

3. Ir citas prasības un problēmas par kompensāciju, peļņa un vēlreiz, Lūdzu, paziņojiet mums.

Tagi: pleds tote soma, audekls, mui sieviešu soma, luksusa dizainers rokassomu, kl, soma sievietēm, studen pārrobežu ķermeņa soma, pleca soma, zelta gucci soma, soma tote, mujeres bolsos, la celine soma.

Uzrakstīt recenziju

MSGHER Sievietēm, Audekla Somas Slaveni Zīmoli Somā Gadījuma Sieviešu Soma Bagāžnieka Tote Dāmas Pleca Soma Lielas Messenger Bag

MSGHER Sievietēm, Audekla Somas Slaveni Zīmoli Somā Gadījuma Sieviešu Soma Bagāžnieka Tote Dāmas Pleca Soma Lielas Messenger Bag

Saistītie Produkti