Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 10pcs karikatūra lācis emaljas šarmu rotaslietu izgatavošana auskars kulons aproce un kaklarota piekariņi YZ675 Skatīt lielāku

10pcs karikatūra lācis emaljas šarmu rotaslietu izgatavošana auskars kulons aproce un kaklarota piekariņi YZ675

€2.68

-28 %

€3.77

Jauns produkts

Piekariņi Tips Dzīvnieki
Forma kā rādīt attēlu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Kuloni
Daudzums 10 gab
Metālu Tips cinka Sakausējums
Sods vai Modes Modes
Materiāls Sakausējuma+Emalja
Stils Gudrs/Romantiska
Sakausējuma Piliens Eļļas secinājumi Diy rotaslietu izgatavošana
krāsa Zelta
Zīmola Nosaukums MuhNa
DIY apdare, metāla Rotaslietas Materiāls Piederumi
Modeļa Numurs YZ675
Emaljas Krāsa kā rādīt attēlu
Aproce Handmake Auskari Peldošas

Produkta Information

10pcs karikatūra lācis emaljas šarmu rotaslietu izgatavošana auskars kulons aproce un kaklarota piekariņi YZ675 Diezgan kuloni ar smalkas kvalitātes , Vislabāk par jūsu šarmu, rokassprādžu, kaklarotu !

Meterial : Vieglmetāla/Metāla+Emaljas Lielums :kā picture rādīt Neto :3 g/gab konversija : 1 inch = 25.4 mm vai 1mm =0.0393 collu Iepakojums : 10 gab./maisiņš Produkta Displejs

Lūdzu, ņemiet vērā, 1) preces tiks nosūtītas pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasta brīvi, ja summa vairāk nekā $7. 2) Ja jūsu pasūtījuma summa saskaņā ar $7 , preces tiks nosūtītas pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus brīvi . 3) Ja jūsu pasūtījuma summa vairāk nekā $10,jūs saņemsiet noslēpumainu dāvanu. 4) lielāku summu, jums,lai, lielākas atlaides jūs saņemsiet.

Maksājuma

1) Lūdzu, noklikšķiniet uz "Buy Now" pogu, kad jums vietu secībā. 2) Darījuma ir bezmaksas drošu maksājumu pakalpojums, kas ir automātiski pieejamas visos darījumos.Šis pakalpojums nodrošina, ka maksājumu ir atbrīvots pārdevējam tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, apmierinošu jūsu rīkojuma saņemšanas.

Atgriešanās Politiku

1) Rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas, tāpēc lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu. 2) Ja ir problēma, vai postenis ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un apmierinošu risinājumu, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs. 3) Tas ir nepieciešams, ka preces ir jānosūta atpakaļ, lai mums 14 dienu laikā pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts. 4)lūdzu, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos pie pirmo 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.

Sazinieties Ar Mums

1. Lūdzu, veltiet laiku, vispirms izlasiet visu sniegto informāciju.Un, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi procesa laikā.

2. Un jūs varat arī sazināties ar mums ar tirdzniecības vadītājs vai e-pastu, mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem ietvaros 1-12 stundas.

Atsauksmes

1. Mēs esam atkarīgi no klientu apmierinātības, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu pozitīvas atsauksmes no 5 ZVAIGZNĒM ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir stratificētās ar mūsu objektus, Lūdzu, ņemt minūti, lai atstāt savu pozitīvas atsauksmes.

2. Lūdzu, neatstājiet nekādas negatīvas atsauksmes pirms sazināties ar mums.Mēs darīsim visu, ko varam, lai atrisinātu jebkādas problēmas jums.Iesniedzot negatīvas atsauksmes nebūs par vēlu, ja problēma nav atrisināta.

Tagi: apaļas emaljas piekariņi, lācis ķēdes, piekariņi, metāla, karikatūra, chimp, karikatūra emaljas kulons, 19x30x7 gultnis, lācis šarmu kulons, dažādus matu, kaķis emaljas pin, šarmu krāsa.

Uzrakstīt recenziju

10pcs karikatūra lācis emaljas šarmu rotaslietu izgatavošana auskars kulons aproce un kaklarota piekariņi YZ675

10pcs karikatūra lācis emaljas šarmu rotaslietu izgatavošana auskars kulons aproce un kaklarota piekariņi YZ675

Saistītie Produkti