Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" mujer sievietes, viens gabals peldkostīms cietā sexy beach valkāt flouching polsterēta vintage monokini korejiešu stilā, vasaras pludmales bodysuit

€14.02

-38 %

€22.98

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums Elanrry
ražošanas gads 2020
pārdošanas pieeja rūpnīcas tiešā pārdošana(kvalitāte, garantija)
Ir Pielāgotā
Fit Der Taisnība Izmēra
Materiāls 82% neilons+18%spandex
Vienuma Tips Viens Gabalu
Postenis Stils Viens Gabals Peldkostīmi
Sporta Veids Peldēties
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs QYE2013
ar polsterētām krūšturis
Dzimums SIEVIETES
Krāsu Stils Dabīga Krāsa
Atbalsta Veids bez vadu atbalsts

produkta apraksts:

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes

* Materiāls : 82%neilons+18%spandex

* Izmērs : M,L,xl

*Mūsu Peldkostīmu Iezīme :

1. Augstas kvalitātes elastīga materiāla, ūdensnecaurlaidīga auduma

2. Lielisks dehidratācija

3. Izsmalcinātu meistarība

4.Ērtas un mīksta un izturīga pret nodilumu

* Mazgājiet Ierosinājums : rokas nomazgāt ar ūdeni zem 30 ° C, pakārt uz sausa, ne balināt, ne dzelzs.

Maksājumu termiņi( VISA, MasterCard, Darījuma ir pieņemama asv) *Jūsu naudas tiek noguldīta droši jūsu rēķināties, ja jūs izmantot maksājumu par Darījumu, Nauda tiks izlaists asv tikai pēc tam, kad jūs apstiprināja, piegāde.

Piegāde Noteikumi(EMS, DHL,UPS, FEDEX,TNT,Ķīna Post,E-pakešu) * Mēs parasti kuģniecības priekšmetus pēc 1-4 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas. * Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu, un Epacket. * Mums nav atbildīga par kavēšanos coursed pasūtījuma nodokļiem un citiem muitas maksājumiem.

Atgriešanās un Kompensāciju

*Nav apmierināts ar savu pirkumu vai izmērs nav derīgas, lūdzu, sazinieties ar mums ātri un mēs varam brīvi apmainās viens no jums, bet pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas.

*Saņēma brāķa preci, lūdzu nofotografējiet preces, kur vieta ir plaisāt un nosūtīt mums, mēs pārbaudīsim, vai tas ir kvalitātes jautājums, un tad mēs nosūtīsim jums vēl viens gabals par brīvu, ja tas ir kvalitātes jautājums.

Lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot īsziņas, e-pastu vai tirdzniecības vadītājs, ja jums ir jautājumi, mēs centīsimies to atrisināt 24 stundu laikā.

Atsauksmes *Mēs jums varētu sniegt pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad maksājums ir saņemts, mēs ceram, ka jums būs darīt to pašu par mums.Mēs vēlamies, lai jūs saprastu, ka mēs novērtējam katru klientu. *Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, lūdzu, mūs atstāt Pozitīvas Atsauksmes ( 5 Zvaigznes, lūdzu)

*Ja jums ir kādas problēmas, par savu preci vai pakalpojumu , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs vēlamies darīt visu iespējamo, lai atrisinātu strīdu.Paldies ļoti daudz.

Biežāk UZDOTIE jautājumi 1.jautājums: Kuru izmēru man Izvēlēties ?A: Jums vajadzētu zināt jūsu krūtis kauss .underbust.vidukļa un gurnu izmēru .Pēc tam meklē pie izmēri uzmanīgi ,tajā ir atsauces.2. jautājums:Kā es varu zināt, manas Krūtis Kausu ?A: Upbust –Underbust=Kauss izmērs Kausa=10CM CupB=12.5 CM CupC=15CM CupD=17.5 CM CupE=20CM Q3:Kāpēc kāds teica, ka tas ir lielāks ,kāds teica, ka tā ir maza, no atsauksmēm ?A:Dažādiem cilvēkiem ir dažādas ķermeņa formu ,pat tad, ja divas sievietes, gan Kausa E ,bet tās ir dažādas sajūtas par lielumu ,mēs visi zinām ,viņi weared pašā bikini pašu stilu.4. jautājums:Kad jūs kuģa sūtījuma ?A: Mēs kuģis to 1-7 darba dienu laikā pēc maksājuma pārbaudīta.Un parasti jūs varat izsekot, tā pēc 5-10 dienām.5. jautājums: man ir atcēlis rīkojumu ,kāpēc es joprojām nesaņem kompensāciju ?A:Pēc pasūtījuma atcelts ,tas aizņem 3-7 darba dienas www.e-jump.lv, lai procese kompensāciju.6. jautājums:vai es Varu izvēlēties dažādu platību augšu un apakšu ?A: Daži produkti atbalstu, lielākā daļa produktu nevar atbalstīt, lūdzu sazinieties ar mums.

mēs ckeck katru peldbikses rūpīgi un nosūtiet to uz mūsu dārgie klienti,

mūsu ražotne un mūsu noliktavā

Tagi: ilgi sleev peldkostīmu, siers plastmasas, liels krūts peldkostīmi, korejas peldkostīmu, zvaigzne peldkostīmi, candy grabber mašīna, korejas peldkostīmi, pavada vienā gabalā, viens piec peldkostīmu, korejas peldkostīms sievietēm.

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" mujer sievietes, viens gabals peldkostīms cietā sexy beach valkāt flouching polsterēta vintage monokini korejiešu stilā, vasaras pludmales bodysuit

Saistītie Produkti