Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Karstā Pārdošanas U-Ietērps Pro Viedtālrunis Video Platformu Grip Kino Lietā Tālruņa Video Stabilizators Grip Statīva Stiprinājums IPhone Android Tālrunis Skatīt lielāku

Karstā Pārdošanas U-Ietērps Pro Viedtālrunis Video Platformu Grip Kino Lietā Tālruņa Video Stabilizators Grip Statīva Stiprinājums IPhone Android Tālrunis

€2.69

-38 %

€4.34

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums centechia
Iepakojums

Apraksts:

1、Ulanzi JAUNO Versiju, Labākais Viedtālrunis Video Platformu, lai Jūsu Viedtālrunis.

2、Saņemt Apgaismojums un Mikrofons Pielikumi---Jaunu U-Ietērps Pro ar 3 Standarta Apavu Uzgaļi un 2 Universālo 1/4"-20 diegiem, var piestiprināt LED Gaismas un Video Mikrofoni uz Stenda.Fantastisks rīks, lai mobilo videomakers,iPhone filmu.

3、Filmēšanas ceļā ar Savu Tālruni---Lielisks Dizains Filmēšanas ceļā ar savu viedtālruni.Iegūt Vienmērīgu Video un veikt vienmērīgu fotografēšanu un iegūt unikālu dzīves pieredzi.

4、Profesionālās Video Platformu Būrī----Ar Universālo 1/4"-20 statīva vītne apakšā, var piestiprināt to Video Statīvs, Slīdni, Strēles, un Stabilizators, tas ir must-have viedtālrunis Video Platformu Profesionālu VideoMakers kā jūs.

5、Universālā un visdrošāko Tālrunis Clip---Savietojams ar iPhone plus 8,iPhone x, Samsung, Huawei Visvairāk viedtālrunis ar vai bez lieta no 2in, lai 33.5 platas.Ne tikai Pavasara Klipu, bet arī ar drošu skrūve skrūve tālruni.Drošākais Platformu uz jūsu tālruni.

Starpību starp JAUNO U-Ietērps Pro un U-Rig:

Spēcīgāka un Ērti

Ar Pro versiju, Vairāk kompakts dizains, un tas ir daudz lielāks spēks, nekā vecā versija.ar jaunā dizaina rokturis, rokturi, tas ir arī daudz ērtāk.

3 Aukstā Apavu Stiprinājumus un 4 1/4"-20 statīva vītnes

Ar Pro Versiju, Jūs varat mount 2 LED Apgaismojums un Mikrofons Video, vienlaikus ar trīs aukstā apavu stiprinājumus un twp 1/4"-20 statīva vītnes uz augšu.Viens 1/4"-20 statīva vītne, labajā pusē, jūs varat mount to Vertikāli, vai izmantot 1/4"-20 statīva vītne apakšā, var piestiprināt to uz jebkuru statīvu.

Vairāk Drošu un Stabilu

Pro Versija ar Pavasara klipu un drošu skrūvju bloķēšanas, tas ir daudz drošāks, nekā veco versiju un ar kompakts dizains, tas ir daudz stabilāki nekā vecā versija.

Specifikācijas:

Ulanzi U-Ietērps Pro Viedtālrunis Video Platformu.

Jauna Izstrādāta ar Ulanzi, Patentēto Produktu.Tas ir must-have aksesuārs ikvienam, kas vēlas uzlabot savu kino prasmes ar tālruni, kas uzņem labākus attēlus, nekā daudzi augstas klases kamerām.Jūs varat uzstādīt Platformu, uz kādu statīvu bet, ja jums iet rokas, tas ļauj jums uztveršanas relatīvi gluda šāvienu.

Paketē Iekļauts:

1 x U-Ietērps Pro Viedtālrunis Video Platformu

1 x Rokasgrāmata

Tagi: stabil, telefona, ekipējums sony a7, taisnstūra viedtālrunis ar slapju ceļu, būris iphone 11, aukstā apavu viedtālrunis, rode, kameras platformu, kameras video, rāmis nelielu platformu, zte blade v2020.

Uzrakstīt recenziju

Karstā Pārdošanas U-Ietērps Pro Viedtālrunis Video Platformu Grip Kino Lietā Tālruņa Video Stabilizators Grip Statīva Stiprinājums IPhone Android Tālrunis

Karstā Pārdošanas U-Ietērps Pro Viedtālrunis Video Platformu Grip Kino Lietā Tālruņa Video Stabilizators Grip Statīva Stiprinājums IPhone Android Tālrunis

Saistītie Produkti