Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ziemas krievu stila Earflap Slēpošana Trapper Bomber Cepures Noņemams Sejas Vāciņu, Pretvēja Classic Kavalērists, Cepuri Ar Masku, Brilles Skatīt lielāku

Ziemas krievu stila Earflap Slēpošana Trapper Bomber Cepures Noņemams Sejas Vāciņu, Pretvēja Classic Kavalērists, Cepuri Ar Masku, Brilles

€6.50

-30 %

€9.30

Jauns produkts

Dzimums VĪRIEŠI
Materiāls Poliestera
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs ziemas Silta cepure
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Aizzīmju Punktiem:

1、Labāko Kombināciju: krievu trapper cepure, kas var saglabāt savu galvu silts un aizsargāt jūsu ausis.noņemams pretvēja sejas vāciņš ir elpošanas vārstu, ar labu gaisa caurlaidību.melnās lēcas, brilles var pretvēja un aizsargātu acis,kad slēpošanas, to var izvairīties no bojājumiem baltas gaismas brilles.

2、Augstas Kvalitātes Materiāla-Pretvēja poliestera izolējošs ārējais apvalks, apvienojumā ar greznu iekšējo mākslīgās kažokādas slānis, ļoti efektīvi saglabāt savu galvu vēl siltāks.

3、Silta Šalle: Pagarināt zoda siksna, piemēram, kombinezoni ar krūšdaļu novērstu kaklu no iebrukuma auksts vējš, super silts, mīksts un ērts.Ausu atloki arī var valkāt uz leju, lai papildus siltumu un stilu vai glīti salocīt uz augšu un sasien aizmugurē kaklu.Ļoti viegls, neticami mīksts un silts.

4、Multi-function Ziemas Cepuri: perfekta kombinācija, silts un stilīgs, super siltu mākslīgās kažokādas ausu atlokiem, jūsu labākais ziemas cepure.Brīnišķīgs cepuri valkājot, slēpošana, snovošana, slidošana, braukšana ar kamanām, sniega kurpes, kempings, pārgājieni, vai jebkuru āra sporta veidos un aktivitātēs.

5、Unisex Klp: Viens izmērs tās lielākā daļa, ideāls par 22 collas 24 collas galvas apkārtmērs der lielākajai daļai pusaudžu un pieaugušo.

Apraksts:

Klasiskās Trooper Cepure

Šī krievijas stila unisex Ziemas Trooper cepuri vai medību cepuri.Poliestera ārējais apvalks padara tīrīšanas cepuri viegli.Noņemams sejas vāciņš aizsargā pret vēju ārkārtējos, āra laika apstākļu vai sniega sporta, piemēram, slēpošanu un snovbordu.

Efektīva Vēja Aizsardzība

Noņemams sejas vāku saglabās savu seju aizsargāta no nokošana vējš, vai jūs strādājat ārpus telpām vai baudīt ziemas sporta veidos.Ar pretvēja segšanai piešķir cepure ar diviem snap pogas uz vienu vai otru pusi,kas to var viegli izņemt un kravāt prom, kad to neizmanto.Ausīm un zoda ir ļoti jūtīga uz aukstiem laika apstākļiem, un tā ir jāaizsargā no vēja un sala.

Portatīvo Pretvēja sejas vāciņu

Ar pretvēja sejas vāciņš ir elpošanas vārstu bloku putekļiem.Ar pretvēja sejas pārsegs ir pievienots ar cepuri, un tur ir divi snaps uz katru pusi, ko var viegli noņemt un var laist prom, kad to neizmanto.To var valkāt atsevišķi un viegli tīrāma.

Iepakojuma Saraksts:

1 x krievu Trapper Cepure

1 x Pretvēja Sejas Vāciņu

1 x Lēcas, Brilles

Tagi: cepuri trapper, vīriešu brilles dioptry, motospeed ck109, sieviešu cepure, earflap cepure, beanie cepure ar pompom, vz brilles, occhiali lettura, atago, sejas maska krievija.

Uzrakstīt recenziju

Ziemas krievu stila Earflap Slēpošana Trapper Bomber Cepures Noņemams Sejas Vāciņu, Pretvēja Classic Kavalērists, Cepuri Ar Masku, Brilles

Ziemas krievu stila Earflap Slēpošana Trapper Bomber Cepures Noņemams Sejas Vāciņu, Pretvēja Classic Kavalērists, Cepuri Ar Masku, Brilles

Saistītie Produkti