Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 4 Stīgas, Elektriskais Bass Tilta Bass Precīzas / Jazz ( #1288 ) IZGATAVOTS KOREJĀ Skatīt lielāku

4 Stīgas, Elektriskais Bass Tilta Bass Precīzas / Jazz ( #1288 ) IZGATAVOTS KOREJĀ

€6.07

Jauns produkts

Veids tilts
Zīmola Nosaukums guitarfamily
Modeļa Numurs 1288

PRODUKTU IEVIEŠANU :

VIENĪBA: 4 Stīgas, Bass Tilts

NOTEIKUMI: Skatīt datu atzīmēts attēlā

RAŽOŠANAS VIETA: GuitarFamily izgatavots Korejā

KRĀSA: Melna s parādīts attēlā

SVARS: 104G/Komplekts

SVARĪGI PADOMI:

1 .Mūsu produktu cenām un pārvadājumu likmes ir izveidota .Ja tu pērc vienu produktu vai vairākas viendabīgu produktu , lūdzu, noklikšķiniet uz "Buy Now" .Ja jūs vēlaties iegādāties vairākiem dažādiem produktiem , lūdzu, noklikšķiniet uz "Pievienot Auto" , Tas var ietaupīt iepakošana kravas .Sistēma aprēķinās precīzu piegāde saskaņā ar savu adresi, vai "Pirkt" vai " Pievienot Auto ".

2. Mēs esam vispārējā aģentūra "GOTOH" , "Alfa" , "SEAGATE" , "Wilkinson", "Floyd rose" un tā tālāk . "GuitarFamily" ir mūsu pašu postenis, ka lielākā daļa produktu tiek izgatavoti Korejā , Mēs apsolām visiem produktiem mūsu veikalā ir īstas un augsta kvalitāte .POSTENIS NEKUSTAMĀ ATTĒLUS:

Par Mums:

1. Laipni lūdzam Ģitāra Ģimenes.Kā līderis Ķīnas Ģitāra daļas saler, mums ir tūkstošiem veidu produktus, kas gandrīz nāk no Japānas un Dienvidkorejas.Mūsu produkti ir konkurētspējīgi cenas un izcilu kvalitāti.Mēs cīņu ar viltotām precēm un sliktas kvalitātes produktu.Mēs ceram, ka mēs varam izveidot ilgtermiņa sadarbības attiecības ar Mūzikas Instrumens Uzņēmumu un salers pasaulē.Ja jums ir produkts, kas konkurētspējīgu cenu, jūs varat sazināties ar mums.Mēs varam pārdot to Ķīnas tirgū.

2. Ja jums ir nepieciešama mūsu produktiem lielu daudzumu , jūs varat sazināties ar mums.Mēs dos jums atlaidi.

3. Mums ir ierobežota sastāva , ja jums ir nepieciešams daudzums ir ļoti liels , jums ir jāinformē mūs.Mēs jums jāpasūta iepriekš.

Kuģniecības Un Atgriešanās:

1. Mums piegāde visā pasaulē, izņemot dažus tālu jomās.Starptautiskajiem sūtījumiem, kas tiek nosūtīti pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts , e-EMS, vai EMS .Piegādes laiks var mainīties dažādu iemeslu dēļ, piemēram, numurus airlines uz jūsu valsti un apstrādes ātrumu, kā arī muitas un post office.Kuģniecības laiks ir šādi:

EMS : 7-20 darba dienu laikā

e-EMS: 7-20 darba dienu laikā

Ķīnas ziņu Gaisa Pasts: 20-60 darba dienu laikā

Pa e-packet, jūs varat sekot līdzi sekošanas informāciju par jūsu vienumu saites www.track-trace.com.Pls sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, vai viņi piekrīt vai ne.

2. Ievedmuitas nodokļi, nodevas un izmaksas nav iekļautas preces cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas vai iegādāties.

3. Muitas nodevas, ko parasti maksā, kuģošanas kompānija vai savākti, kad jums izvēlēties vienumu uz augšu.Šīs maksas nav papildu sūtīšanas maksa.

Maksājuma

1. Mēs pieņemam PayPal, alipay un bankas pārvedumu.Kā par maksas produktiem ,mēs organizēt shippment divu dienu laikā.Ja jūs vēlaties, lai to lielo daudzumu, jūs varat sazināties ar mums , mēs sniegsim jums atlaidi.Atdeve ir pieņemami, jūs varat nosūtīt jebkuru preci 14 dienu laikā pēc saņemšanas uz kompensāciju vai nomaiņa šī objekta.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai referrence numuru, ja jūs vēlaties, lai atgrieztos objektu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīga par pasta sūtījumu nosūtīšanu atpakaļ uz posteņiem, atpakaļ jābūt to sākotnējā stāvoklī, kas ietver tagus, un visus iepakojuma, un mēs tikai sūtīt nomaiņu vai kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt atpakaļ postenī.

2. Mēs pārbaudīsim visus vienumus, lai pārliecinātos, vai tie ir labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas, un tie tiks iepakoti uzmanīgi, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā.Tomēr, mēs būsim pilnībā atbildīgs par DOA(Bojātu Par Pienākšanu") posteņi, lūdzu, sazinieties ar mums, ja vēlaties saņemt nekvalitatīvu preci, mēs nosūtīsim jums vēl vienu par brīvu, vai izsniedz pilnu kompensāciju, ir atkarīgs no jūsu izvēles.

Kontakti & Atsauksmes

1. Mēs aicinām klientus sazināties ar mums tieši, pat ja mēs nevaram jums atbildēt nekavējoties, jo laika starpība.Visi jautājumi būs jāatbild 12 stundu darba dienas, un mēs mēģināsim vislabāk atbildi 24 stundu laikā brīvdienās.

2. Mēs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai pircēji tiklīdz maksājuma saņemšanas, un mēs būtu daudz appreciated, ja jūs varat atstāt mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti un 5 zvaigžņu vērtējumu pēc tam, kad jūs saņemat jūsu vienumus.Labas atsauksmes un vērtējumi ir ļoti noderīga, lai mūsu eBay karjeru.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu.

Tagi: hofner dziļo basu, kickass bass tilta 4 string, dmx uguns, bass tilts 7 string, bsjo jazz bass, hofner sērijas bass, guitar pickup zebra, electronica jazz bass, melodija o matic ģitāras tilts, 10 string.

Uzrakstīt recenziju

4 Stīgas, Elektriskais Bass Tilta Bass Precīzas / Jazz ( #1288 ) IZGATAVOTS KOREJĀ

4 Stīgas, Elektriskais Bass Tilta Bass Precīzas / Jazz ( #1288 ) IZGATAVOTS KOREJĀ

Saistītie Produkti