Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! REDCON CM703 ar dsm satelītu PPM jauda 2.4 GHZ 7CH DSM-X DSM2 Uztvērēju DSM-X DSM2 Tālvadības DX6I DX18 DX8 DX9 DEVO10 Skatīt lielāku

REDCON CM703 ar dsm satelītu PPM jauda 2.4 GHZ 7CH DSM-X DSM2 Uztvērēju DSM-X DSM2 Tālvadības DX6I DX18 DX8 DX9 DEVO10

€25.04

Jauns produkts

Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces Uztvērēji
Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem Montāža
izcelsmes vieta Ķīna (Mainland)
Instrumentu Piederumi Asamblejas Kategorijas
Izmantošana Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
Izmērs /
Riteņu bāze Apakšējā Plāksne
Daudzums 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Upgrade Daļas/Piederumi Adapteri
Tehniskie parametri Vērtība 10
Modeļa Numurs REDCON CM703 ar satelītu
Materiāls Kompozīta Materiālu
Transportlīdzekļa Tips Lidmašīnas
Zīmola Nosaukums SUNFLYING
RC Daļas un Accs Uztvērēji

REDCON CM703 ar dsm satelītu PPM jauda 2.4 GHZ 7CH DSM-X DSM2 Uztvērēju DSM-X DSM2 Tālvadības DX6I DX18 DX8 DX9 DEVO10

REDCON CM703 7CH PPM ārā Uztvērējs saderīgs ar DSM-X DSM-2 Savietojams ar JR un Spektrum DSM-X un DSM-2, divu veidu tālvadības vadības DX6I, DX18, DX8, DX9, DEVO10 utt Produkta Specifikācijas: Note: REDCON sērija ir saderīga ar DSM-2 DSM-X uztvērējs, programmatūru un aparatūru, kas atšķiras no oriģinālā ražotāja.CM703 atbalsta JR un SPEKTRA DSM-X, DSM-2 divas sistēmas, automātiskās meklēšanas režīms Kanāls: 6 kanāli + PPM izejas Frekvenču diapazonā 2,4 GHZ Spriegums: 3.3 V-9.6 V Izmēri: 46x29x14mm Svars: 11g Tur ir vēl viena PPM produkcijas nekā AR6210 kanāls, tāpēc tas ir 7 kanāli, pin virziens ir atšķirīgs, un PPM izejas atbalsta multi-ass lidojumu Antenu 3dbi iegūt speciāla antena, iekšējais pastiprinātājs ar 15db iegūt Saistošu procesu: 1. Nodot saistošo izmantotu savā pieslēgvietas atrašanās vietu, marķē SAISTOŠS.Blakus piemērot spēku, lai uztvērēju.Gan uztvērēju, Satelītu un LED vajadzētu apgaismot.2.Lai uzstādītu fail-safe droseles un vadības virsmu pozīcijas, (vismaz droseli un visām kontroles virsmām neitrālā pozīcijā, tiek ieteikts).Nospiediet un turiet bind poga raidītājs (LED apgaismotu), Ieslēdziet raidītāju. 2. Uztvērēja LED mainīsies ātri, mirgo lēni, mirgo un dažas sekundes vēlāk, kad saistošs ir paveikts, LED, gan satelītu un galvenais uztvērējs darbosies stabili.Visi fail-seifi būtu jāplāno pareizi. 3.Noņemt saistošu josta no SAISTĪT kanāls.Restartējiet uztvērējs ar velosipēdu to izslēdziet un ieslēdziet.Visi kanāli būtu pareizi tagad.Var pārbaudīt bezatteices ar holdingsticks šajā stūrī, cikla raidītāja ieslēgšana un izslēgšana.Virsmas, un droseles, būtu atgriezties, lai jūsu kopa fail-safe pozīcijas.Vispārīgas Piezīmes: Tikai onetimebind procedūru, ir nepieciešams par jaunu uztvērēju.saņēmējs būs atcerēties radio, kas.Vienmēr atcerieties, lai novērstu saistošo izmantotu pēc veiksmīgas situācijas ir pabeigta.LED Indikāciju 1.Cietā izgaismotas Red LED ir norādīts, labs signāls.Ja mirgo, 1 flash norāda, 1 signāla zudums, 2 = 2 signāla zudumus, un utt.... 2.Orange LED uz galveno saņēmējs flash vienu reizi, kad jauda ir vispirms tiek piemērots.Tas būs flash vairākas reizes, kad saistošu josta ir izveidots savienojums.Tas būtu palikt izgaismotas, ja galvenais uztvērējs zaudējumus signāla, bet Satelīta joprojām strādā. 3. Orange LED par Satelītu mirgos vienu reizi, kad jauda ir vispirms tiek piemērots.Tas būs flash vairākas reizes saistošs process.Tas paliks izgaismota, kad satelīts ir jādarbojas normāli.

Tagi: gaisa kuģa raidītājs, dsmx, dsm2 uztvērēju, 2 lv 1 c tipa, dsm2 uztvērēju, dsm2 dsmx, dx6i, radio walkera, fs a6, g1 pārveidot.

Uzrakstīt recenziju

REDCON CM703 ar dsm satelītu PPM jauda 2.4 GHZ 7CH DSM-X DSM2 Uztvērēju DSM-X DSM2 Tālvadības DX6I DX18 DX8 DX9 DEVO10

REDCON CM703 ar dsm satelītu PPM jauda 2.4 GHZ 7CH DSM-X DSM2 Uztvērēju DSM-X DSM2 Tālvadības DX6I DX18 DX8 DX9 DEVO10

Saistītie Produkti