Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 50gab/Set Flīžu Izlīdzināšanas Sistēmas Komplekti Atkārtoti Flīžu Levelers Starplikas Keramikas Saskaņošana Klipu Distances Sienas, Grīdas Klipus Viegli Izmantot Skatīt lielāku

50gab/Set Flīžu Izlīdzināšanas Sistēmas Komplekti Atkārtoti Flīžu Levelers Starplikas Keramikas Saskaņošana Klipu Distances Sienas, Grīdas Klipus Viegli Izmantot

€10.74

-49 %

€21.47

Jauns produkts

Iezīme 11 Izturīgs
Funkcija 9 Atkārtoti
Iezīme 12 ABS+Tērauda
Funkcija 6 DIY Celtniecības Materiāli
Modeļa Numurs 200000995
Materiāls ABS+Tērauda
Iezīme 2 Flīžu Levelers
Funkcija 3 Flīžu Leveling Sistēma
Iezīme 13 Keramikas Saskaņošana Klipu
Iezīme 15 Flīžu Leveling Sistēma
Iezīme 14 Flīžu Levelers
Uzgriežņu atslēgu 14cm garš
Funkcija 5 Sienas, Grīdas Klipi
Iezīme 10 Viegli izmantot
Funkcija 8 Augsta Triecienizturība
Funkcija 7 Sienas, Grīdas Rīks
Sertifikācija ROHS
krāsa melna + oranža
Līdzeklis 1 Keramikas Saskaņošana Klipu
Veids Keramikas Saskaņošana Klipu
4. funkciju flīžu distances
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nivelieris 7*3.5 CM

Mēs atbalstām piliens kuģniecības 1. Visi produkti ir stock ,un mēs atbalstām piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības, jūs varētu nopirkt ar pārliecību, parasti, mēs nosūtīt produktus, kas jums 24 stundu laikā. 2. Mēs neietver jebkuru cenu un reklāmas informācijas un rēķinus produktu. 3. Mēs esam aizjūras noliktavām, kas var ietaupīt daudz laika. 4. Par Piegādes Laiks: Kuģis No ASV/FR/LV/PL/IT/AU/DE/CZ/TAS,piegāde par 5-15days pēc izsūtīt.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams.Nejaušā secībā kuģniecības laiks parādītu Vaicājumu saite: Ja jums ir citi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.PALDIES Specifikācija:

Materiāls: ABS+tērauda

Krāsa: melna + oranža

(Sakarā ar dažādām monitori, tur būs daži krāsu atšķirības.)

Izmērs:

Nivelieris: 7*3,5 CM.

Uzgriežņu atslēgu ir 14cm garš.

(Sakarā ar manuālo mērījumu, tur būs kļūdas 1-3 cm.)

Motīvs:

1. Pieteikumu un mērķis: paredzēts, lai līdzsvarotu flīzes vienā horizontālā pozīcijā; ļoti piemērota, lai novērstu flīzes no pārvietojas laikā konservēšanas.

2. Augsta kvalitāte un izturība: izgatavoti no daļēji kristālisks termoplastiska ar augsta triecienizturība, tērauda daļas ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda ar biezumu 1.4 mm, un to var izmantot ar plastmasas starplikas 1,5 mm 2,5 mm.

3. Vairākkārt lietojamu un izturīgu : izmantojot tos atkal un atkal, jūs varat ietaupīt daudz naudas; pēc laišanas flīzes, vienkārši pagrieziet skrūvi pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam un noņemiet galveno enkuru, jums var būt nepieciešams, lai āmuru viegli.

4. Vienkāršs un viegli lietojams: Atšķirībā no parastās horizontālās ķīļi un knaibles, ar šo jauno sistēmu, nav nepieciešami nekādi instrumenti, ja vien jums ir nepieciešams, lai pastiprinātu to ļoti grūti un ietver īpašu atslēgu.Viegli noteikt, vai izjaukt ar uzgriežņu atslēgu, lai palielinātu uzstādīšanas ātrums, flīzes.

5. Piemērojamība: piemērots flīzes no 3 mm līdz 16 mm, bet var izmantot arī flīzes zem 18mm.

Paketi, ieskaitot:

Flīžu nivelieris * 50

Uzgriežņu atslēgas * 1

Ja jums ir citi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.PALDIES

Tagi: pērlīšu distances, pila keramikas flīzes, aromterapijas keramikas, ūdenspīpe bļodā pūķis keramikas, atkārtoti flīžu nivelēšanas ierīcēm, granīta mašīnas, tūristu leveling sistēma, distances flīžu, līmenis ķīļi flīžu starplikas grīdas, flīžu rīks.

Uzrakstīt recenziju

50gab/Set Flīžu Izlīdzināšanas Sistēmas Komplekti Atkārtoti Flīžu Levelers Starplikas Keramikas Saskaņošana Klipu Distances Sienas, Grīdas Klipus Viegli Izmantot

50gab/Set Flīžu Izlīdzināšanas Sistēmas Komplekti Atkārtoti Flīžu Levelers Starplikas Keramikas Saskaņošana Klipu Distances Sienas, Grīdas Klipus Viegli Izmantot

Saistītie Produkti