Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Nerūsējošā Tērauda Aizmugures Bufera Vāciņš Palodzes Plāksni Aizsargs Aizsargs priekš Mazda CX5 CX-5 Skatīt lielāku

Nerūsējošā Tērauda Aizmugures Bufera Vāciņš Palodzes Plāksni Aizsargs Aizsargs priekš Mazda CX5 CX-5

€25.89

-24 %

€34.51

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāla Tips Nerūsējošā Tērauda
Vienuma Tips Bamperi

Nerūsējošā Tērauda Aizmugures Bufera Vāciņš Palodzes Plāksni Aizsargs Aizsargs priekš Mazda CX5 CX-5 A. Konstruētas saskaņā ar sākotnējo auto,perfekti ar automašīnas aizmugurējo buferi.

B. Aizmugurējo buferi kājām plati pieņem 304 nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir netīrumi&nodiluma izturīgs.C.Aizmugures bampers ir pozīcija, kas saņemt ievainots viegli,aizmugurējo buferi ar kāju plāksnes nodrošina aizsardzību agains zīmes, skrāpējumi, nicks, un scuffs.D.Ja ir jebkādas kvalitātes problēmu,sazinieties ar mums tieši,mēs varam nodrošināt atdevi,valūtas un atmaksas pakalpojumu.

Descritpion: ①.Pilnīgi jauns. ② .Viegli uzstādīt,ar uzlīmi. ③ .Izgatavots no nerūsējošā tērauda,izvēlieties high meterial. ④ .Iepakojums:Komplekts 2gab aizmugurējo buferi kājām plati pieskarieties ievērojamu paketi. ⑤ .Profesionālu dizaina katram modle,spēcīgs un izturīgs,tas var stāvēt, lai jebkuros laika apstākļos. ⑥ .Tas ir aftermarket produktiem, bez instalēšanas instrukcijas.Uzstādīšanas Metode: 1.Salīdzinot ar uzstādīšanas vietas pēc tam, kad veikt atbilstošā stāvoklī no aizmugures buferi. 2.Sakopt vietu, kur ir nepieciešams, lai stick. 3.Noņemiet aizsargplēvi no muguras gumijas. 4.Iesildīšanās uzlīme vai izmantot adhēzijas veicinātājs, lai padarītu to spēcīgāku pirms pieturēties. 5.Ielieciet to oriģinālo auto radiānu,piespiediet to uz priekšu un atpakaļ ar roku.Piezīme: pārliecinieties, lai attīrītu daļas, kas ir nepieciešams, lai būtu ielīmēts iepriekš un uzglabāt tos sausā.Noplēst dubultā novietotās lentes atpakaļ uz produktu un piespiediet to cieši.Nemazgāt auto vai slapja ar ūdeni 2 dienu laikā pēc instalēšanas.

Tagi: Mazda 6, mazda cx 5 2011, bufera aizsargs mazda cx5, priekšējā numura zīme mount, mazd 6 gh, cx 8, mazda cx5, spoilers mazda cx 3, cx 5 durvis, palodzes, bufera cx5.

Uzrakstīt recenziju

Nerūsējošā Tērauda Aizmugures Bufera Vāciņš Palodzes Plāksni Aizsargs Aizsargs priekš Mazda CX5 CX-5

Nerūsējošā Tērauda Aizmugures Bufera Vāciņš Palodzes Plāksni Aizsargs Aizsargs priekš Mazda CX5 CX-5