Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Izsmalcinātu Mežģīņu Appliques-line Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleita Luxury Mīļotā Spageti Siksnas Kāzu Kleitas Vestido de Novia Skatīt lielāku

Izsmalcinātu Mežģīņu Appliques-line Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleita Luxury Mīļotā Spageti Siksnas Kāzu Kleitas Vestido de Novia

€126.18

-34 %

€194.12

Jauns produkts

krāsa Pasūtījuma Izgatavotu
Atpakaļ Dizainu Poga
Apdare Appliques
Attēla Tips Atsauces Attēlu
Kāzu Kleitu Audums Mežģīnes
Jostasvietu Dabas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums weilinsha
Siluets A-LĪNIJAS
Izmērs Custom Made
Vilciens Tīrīšana/ Otas Vilcienu
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Vienuma Tips Kāzu Kleitas
Grūtniecēm No
Piegāde Aliexpress standarta piegādi vai kā pieprasījuma
Aksesuāri No
Moq 1 Gabals
Faktisko Attēlu No
Modes Elements Vienkāršs
Godu Kāzu Svinības
Iebūvēts Krūšturis
Kleitas Garums Grīdas Garums
Kvalitāte augsts
Piedurknes Stils Spageti Siksnas
Izgriezums Mīļotā

1.Lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,becase izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti.

2.Ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___, dobu uz grīdas ar kurpes___collās vai cm un pasākums kā mūsu pasākums, instrukcijas.

3. Brazīlijas draugiem, pievērsiet uzmanību: lūdzu atstājiet jūsu CPF pēc jūsu pasūtījuma.Paldies par jūsu sadarbību.

4.Ja jums ir nepieciešams, šī kleita steidzami,lūdzu, nav izvēlēties, ātra piegāde vai sazināties ar mums.

1. Reizēm būs NODOKLIS no jūsu paražas.Tas ir saistīts ar jūsu valsts nacionālo politiku.Pārdevējs nevar kontrolēt.Paldies par jūsu sapratni. 2. Mēs tikai kuģis savu apstiprināta adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādāties, P. O.Kastes un militāro adreses (apo, FPO) nevar piegādāt. 3. Parasti mūsu ražošanas laiks ir 10-15 dienas(ne liels secībā), parasti piegādā Aliexress standarta kuģniecības veidā.Piegādes Laiks: 15-30 darba dienas galvenajiem galamērķiem, ne attālās valstīs.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums, lai kuģis ar ātra piegāde(piemēram, DHL,Fedex...), bet jums ir nepieciešams maksāt papildus.citādi mēs uzstāt piegāde ar www.e-jump.lv standarta piegāde.

1. Ja mēs nosūtīt nepareiza stila vai nepareizu krāsu, mēs varētu atmaksāt naudu vai reship.

2. Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums pirmo reizi, vismaz 7 dienu laikā no dienas, kad iesniegts.Mēs arī var pieņemt savu deklarāciju.Kurjerpasta kravu, būtu jāmaksā pircējam.

3. Ja preces ir bojātas tranzītā, lūdzu, saglabājiet visus dokumentus un iepakošanu un, sazinieties ar mums 7 dienu laikā no saņemšanas uz atdevi, instrukcijas.

Tagi: 1 gaisa filtra kaste, mākslas, zīmēšanas meitene, 1 9 jtd mainfold, 89 displejs irbis, soma shoei ķivere, akumulators 18v, bosh, armija džemperis vīrietis, 3d paklāji kārta, 12v led kursorsviru.

Uzrakstīt recenziju

Izsmalcinātu Mežģīņu Appliques-line Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleita Luxury Mīļotā Spageti Siksnas Kāzu Kleitas Vestido de Novia

Izsmalcinātu Mežģīņu Appliques-line Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleita Luxury Mīļotā Spageti Siksnas Kāzu Kleitas Vestido de Novia

Saistītie Produkti