Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 2018 Vīriešiem Topi burtiem Iespiests Elpojošs Kultūrisms bez Piedurknēm Tvertnes Jersey Hip Hop, Street wear MQ247 Skatīt lielāku

2018 Vīriešiem Topi burtiem Iespiests Elpojošs Kultūrisms bez Piedurknēm Tvertnes Jersey Hip Hop, Street wear MQ247

€7.19

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums SPORTA WINER
8 Materiāls
Topi Tips Topiņi
7 Stilu
5 Apkakle
10 Apraksts
3 Piedurknes garums
Materiāls Kokvilnas
2 Skatījumā
Stils Ikdienas
Modeļa Numurs 34
Dzimums VĪRIEŠI
Pārdod Pack No
Modelis Tips Drukāt
Apkakle O-Veida Kakla
Vienuma Tips topi
6 Kapuci
Auduma Veids Broadcloth
4 Stils
9 Pārdošanu Pack
Kapuci No
1 Postenis Tips

2018 Vīriešiem Topi burtiem Iespiests Elpojošs Kultūrisms bez Piedurknēm Tvertnes Jersey Hip Hop, Street wear MQ247 Silts prompt (Amerikas savienotās laiks 16: 00-08: 00 atbildi) 1. Dārgie draugi, paldies, ka pērk dāvanas mūsu veikalā.Lūdzu, atcerieties, lai nodrošinātu to pilnu nosaukumu, detalizētu adrese, pasta indekss, tālruņa numurs., Tāpēc, ka viņi var saņemt to iepakojuma veiksmīgi. 2. Mēs izmantojam Āzijas szie, Lūdzu, izmērītu pēc apģērba viņi parasti valkā (ne savu ķermeni), pārbaudiet to izmēru ar zemāk izmēri, pirms iegādāties, Ja to mērīšana, tiek izskatīta starp diviem izmēriem, konsultācijas, izvēloties Lielāka izmēra.Ja viņa nav pārliecināts par izmēru, lūdzu, atstāt man ziņu par viņas svars un augstums, es varu dot ieteikumu.Piezīme: Lūdzu, atļaujiet 0.5-1 collas atšķiras, jo manuāla mērīšana. (1 inch = 2.54 cm) krāsu faktisko rakstu nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni.apmaksa: samaksāt par savu pasūtījumu uz www.e-jump.lv, veiciet tālāk norādītās darbības: 1 Atlasiet uzdevumu un noklikšķiniet uz "Pay Now" 2 Izvēlēties sev vēlamo apmaksas metodi par pārbaudes lapu piegāde: prece tiks atgriezta 5 darba dienas pēc tam, kad noskaidroti maksājumu.Pasaulē: Ķīna post Reģistrētu aviopastu.Parasti prece tiks piegādāta noteiktajā 23-60 darba dienu laikā pēc sūtījuma.Brazīlija vairāk laika ir nepieciešams, 39-90 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas (piegādes laiks tiek lēsts, bet nav garantēts) laikā brīvdienu laikā, tur varētu būt vairāk kavēšanos.atsauksmes: 1. Mēs tiecamies pēc augstākajiem standartiem izcilības iepirkšanās pieredzi 5 zvaigznes, un 100% klientu apmierinātību!Pozitīvu atgriezenisko saiti, 5 zvaigznes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs ļoti lūgt jūs sazināties ar mums nekavējoties, PIRMS dod mums 3 zvaigznes 1 zvaigzne atsauksmes, tāpēc, ka mēs varam satis factorily atrisināt viņu problēmas. 2. Lūdzu, iegādāties preces, ja tās atbilst iepriekš minētajiem nosacījumiem.par mums: Mēs www.e-jump.lv biznesa godīgi.Ne krāpšana, tikai uz tirdzniecību.Uzticieties mums!Un viņi saņem vairāk.Paldies, ka meklē un bauda savu pirkumu!

Tagi: cilvēks tank top, npc kultūrisms valkā, top, tvertnes augšpusē sievietēm, zīmola kultūrisms valkā, bezmaksas sporta zāle top, sporta apģērbus sievietes, kašmira tank top, augstas treneris, sporta zāle vīriešiem.

Uzrakstīt recenziju

2018 Vīriešiem Topi burtiem Iespiests Elpojošs Kultūrisms bez Piedurknēm Tvertnes Jersey Hip Hop, Street wear MQ247

2018 Vīriešiem Topi burtiem Iespiests Elpojošs Kultūrisms bez Piedurknēm Tvertnes Jersey Hip Hop, Street wear MQ247

Saistītie Produkti