Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Tooarts Dzelzs Kaķis Sienas Pakaramais Āķis Apdare 4 Āķi Mēteļi, Somas Wall Mount Drēbes Turētājs Dekoratīvie Dāvanu Bruņurupucis Sienas Āķis Skatīt lielāku

Tooarts Dzelzs Kaķis Sienas Pakaramais Āķis Apdare 4 Āķi Mēteļi, Somas Wall Mount Drēbes Turētājs Dekoratīvie Dāvanu Bruņurupucis Sienas Āķis

€6.86

-28 %

€9.53

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums Tooarts
Materiāls Dzelzs
Nē. Āķi 4
Modelis Tips Dzīvnieku

Apraksts:

Tas ir praktisks kaķis sienas āķa, un tas ir pievilcīgs un atbilst daudziem mājās.Tas var piestiprināt pie sienas āķis plaukts ir paredzēti cieto pietiekami, lai apstrādātu jūsu ģimenes segas, dvieļi, somas, atslēgas un citas mazas lietas.Šīs sienas pakaramais ir roku apgleznoti un ir vintage efektu.Tas novērš āķi no rūsēšanu.Ar nagiem(ieskaitot), var piestiprināt to viegli.Karājas āķiem, var būt liels papildus jūsu mājās un pievienot liels pieskarties, lai jūsu mājas dekoru.

Funkcijas:

Daudzfunkcionāls sienas pakaramais: Šīs sienas pakaramais ir izgatavots plašu izmantošanu, piemēram, turēt savu dvieļi, segas, somas, atslēgas un citas nelielas lietas, jums ir nepieciešams, lai saglabātu savu istabu uzkopt un tīrīt.

Dekoratīvie: Šis dekoratīvais sienas āķi ir izgatavoti no laba dzelzs materiāla, un jauki kaķis piebilst, stila un labas pieskarieties, lai jūsu mājās.

Izturīga konstrukcija: Šis sienas āķi ir izgatavoti no čuguna, unikāli skaists vēl lieljaudas piederums, ka jūs varat izmantot jūsu mājās.Tas ir ciets un var izturēt ikdienas lietošanā uz ilgu laiku.

Roku apgleznoti un viegli izmantot: Tas sienas pakaramais ir roku apgleznoti un ir vintage efektu.Tas novērš āķi no rūsēšanu.Ar skrūves(ieskaitot), var piestiprināt to viegli.

Telpas taupīšanas koncepcija: Izmantot to savā guļamistabā, dzīvojamā istabā, vai jebkuru citu telpu, lai saglabātu šīs vietas veikls un organizēti.

Specifikācijas:

Krāsa: Vīna sarkans

Materiāls: Dzelzs

Produkta izmērs: 20x3x19cm / 7.9 * 1.2 * 7.5 jo

Iepakojuma lielums: 23x5x21cm / 9 * 2 * 8.3 jo

Produkta svars: 152g / 5.4 oz

Iepakojuma svars: 290g / 10.2 oz

Iepakojums saraksts:

1 * Sienas Āķis

1.Oriģinālā produkta attēli ir paredzēti veco klientiem.

2.Vairumtirdzniecības/dropshipping gan atbalstīts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk taras cenu vai ātrāka piegāde.

3.Mēs kuģis pasaulē, Ķīna post,HK post, EMS,DHL, Fedex,un tā tālāk,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.mēs nevaram kontrolēt piegādes laikā,jo ir apstrādāts ar Trešo personu pakalpojumu.

4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties,sevišķi laikā brīvdienu sezonu .

1. Ja kaut kas padara jūs neapmierināts vai dusmīgs, lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms došanās Atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, līdz jūs apmierina.

2. Ja jūs atbilstat ar preci, lūdzam pievienot mūsu veikalā izlases sarakstā, un atstāt pozitīvu atsauksmi (5stars) lai mudinātu mūs! ?

3. Lūdzu, neatstājiet nevienu negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, kas bez jebkādas komunikācijas ar mūsu servisa komandai, mēs uzskatām, ka mēs varam atrisināt šo problēmu, jūs lieliski draudzīgā veidā !

Tagi: bērnu istabas paklājs, juper kaķis turētājs, kaķis sienas uzlīme, auduma pakaramais pie sienas, kaķa kažoks plaukts, kaķu rotaļlieta, mētelis pakaramais plaukts pie sienas, dzīvnieku formas drēbju pakaramais, retro mētelis turētājs, pan pakaramais.

Uzrakstīt recenziju

Tooarts Dzelzs Kaķis Sienas Pakaramais Āķis Apdare 4 Āķi Mēteļi, Somas Wall Mount Drēbes Turētājs Dekoratīvie Dāvanu Bruņurupucis Sienas Āķis

Tooarts Dzelzs Kaķis Sienas Pakaramais Āķis Apdare 4 Āķi Mēteļi, Somas Wall Mount Drēbes Turētājs Dekoratīvie Dāvanu Bruņurupucis Sienas Āķis

Saistītie Produkti