Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! IP67 LED strip gaismas AC220V 60LED/m Ūdensizturīgs Tira led 5050SMD baseins apgaismojums 1m-25m Āra Dārza diožu lentes Virves Set+ES Plug Skatīt lielāku

IP67 LED strip gaismas AC220V 60LED/m Ūdensizturīgs Tira led 5050SMD baseins apgaismojums 1m-25m Āra Dārza diožu lentes Virves Set+ES Plug

€2.89

-37 %

€4.66

Jauns produkts

Vienuma Tips Sloksnes
darba temperatūra -20 līdz 60 grādiem
Lentes tipa SMD
Ūdensizturīgs
Elektroenerģijas Ražošana Vienmēr Par
Specifikācijas (gaismas krelles / m) 60
Vidējais Laiks (stundas) 50000
Zīmola Nosaukums VBS
Barošanas Avots AC
Sertifikācija FCC
Izstaro krāsa Balts/Silti Balts/Sarkans/Zaļš/Zils
Spriegums 220V
Godu Dārzs
Pieteikums Baseina Apgaismojums , Āra dārzs , Brīvdienu Decembris, TV Zemes
Modeļa Numurs Ūdensdrošs LED Lentes
led strip gaismas 220v āra led strip gaismas ūdensizturīgs
Krāsas Temperatūra(K) Balts/Silti Balts/Sarkans/Zaļš/Zils
Tira led 220 5050SMD Āra Dārza diožu lentes Virvi
lentas led gaismas IP67 led lentes ūdensizturīgs baseins apgaismojums
LED Chip Zīmols Epistar
LED Čipu Modeli SMD5050
Led Numurs/M 60 gab/m
Elektroenerģijas Patēriņš (W/m) 4W/m
Inpute Spriegums AC220V
Ūdensizturīgs Pakāpe IP67
Iepakojuma Saturs 1 gab. sloksnes + 1 gab. ES Plug
Garums 1m/2m/3m/4m/5m/6m/7m/8m/9m/10m/12m/15m/18m/20m/25m

Produkta Iespējas: 1.Zems elektroenerģijas patēriņš ,Super-spilgti, bet darbojas ar zemas temperatūras 2.Visas gaismas izplatīšanos un pilnīgi gluda ,gaismas ļoti pat 3.LED Tipa: Augstas Kvalitātes 5050 SMD LED, augstu intensitāti un uzticamība 4.Ilgs mūžs ir >50 000 stundas Specifikācijas: Posteņa Nosaukums: Led lentes 5050 SMD Izstaro Krāsa: Silti Balta/Balta/Sarkana/Zaļa/Zila Led Daudzums: 60 led/Metrs Ieejas spriegums: AC220V Darba Temperatūra:-20 līdz 60 Ūdensizturīgs: Jā .IP67 waterproof Ilgs mūžs: >50,000 stundas Sertifikācija: CE & RoHS Pakete ietver: 1 set 5050 ūdensizturīgs silikona caurule, led sloksnes gaismas 1 gabals ES kontaktdakšu 1, Ja preces nav saņemtas, izmantojot Mūsu uz laiku piegādi, mēs jums atmaksāsim.

2, Ja neesat saņēmis jūsu preces vai, ja ir kāda problēma, kad jūs saņemtu preces, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, lūdzu, neatveriet strīdu tieši, ja mēs nevaram atrisināt problemfor jums, tad jūs varat atvērt strīdu.Mums būs ļoti appriciated.

3, I, t ir pircēja pienākums skaidrs, cutoms un maksāt par importa nodevām, nodokļiem vai maksājumiem, lūdzam pievērst uzmanību sekošanas informāciju cieši un skaidri muitas, kā ātri, kā jūs varat, lai izvairītos no jebkādas aizkavēšanās sūtījumu.

4, Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārdu, adresi, tālruņa numuru, kas ir pareizi.

1, Ja produkti ir kāda problēma, lūdzu, sūtiet bildes vai video uz youtube vai par www.e-jump.lv parādīt problēmu.Pārdevējs piedāvās daļēja vai pilnīga kompensācija saskaņā ar pierādījumu, kas nodrošina pircējam.

2, Ja produkti nav izmantoti, un jūs vēlaties, lai atdod to, lūdzu, nosūtīt to atpakaļ 7 dienu laikā, vai arī mēs pieņemam, ka produkti ir tikuši izmantoti.

A: cenas uzrādīja mūsu veikalā ir labākās cenas mēs varētu piedāvāt.Tas ir lētākais cenu, jūs varat saņemt.Tomēr, ja jūsu pasūtījuma daudzums ir vairāk nekā 10pcs(kopējais daudzums, par vienu secībā), jūs varat sazināties ar mums pirms maksājumu, mēs, iespējams, var ietaupīt piegādes izmaksas jums.

Par ļoti lielu pasūtījumu, mēs, protams, piedāvās dažas atlaides.

Lūdzu, sekojiet zemāk procesu, lai saņemtu atlaidi.

1. Formēt pasūtījumu pirmkārt, nav jāmaksā uzreiz.

2. Atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums, daudzumu un piegādes metodi jūs vēlaties.

3. Mēs mainīt summu, par jums, cik ātri vien iespējams.

4. Nosūtīt maksājumu.

Q: Ko es varu darīt, ja es neesmu saņēmis paku uz ilgu laiku?

A: Ja izsekošanas informācija liecina, atstājis kontinentālās Ķīnas vai Honkongas, bet nav informācijas par jūsu vietējā pasta nodaļā, mājas lapā, sūtījuši, un tagad ir ceļā uz savu valsti, vai ieradās savā valstī, bet ne atjauninātu informāciju, kas saņemta no jūsu vietējā pasta nodaļā, vēl, lūdzu, esiet pacietīgi jāgaida.

Ja aizsardzības laiks ir mazāks par 10 dienām, bet jūs vēl joprojām neesat saņēmu sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt aizsardzību laiks, lai jūs, un mēģināt atrast iemeslu, lai aizkavēšanās un mēģināt atrisināt un pateikt jums jaunāko informāciju, kas mums ir.

Tagi: daudz āra gaismas, 5050smd led, 12v led lentes, blind vadu, ika diode, ip 67 ūdensizturīgs, lampas led, āra griestu lampas apaļā ūdensizturīgs, baseinu peldēt, infrasarkano led ip67.

Uzrakstīt recenziju

IP67 LED strip gaismas AC220V 60LED/m Ūdensizturīgs Tira led 5050SMD baseins apgaismojums 1m-25m Āra Dārza diožu lentes Virves Set+ES Plug

IP67 LED strip gaismas AC220V 60LED/m Ūdensizturīgs Tira led 5050SMD baseins apgaismojums 1m-25m Āra Dārza diožu lentes Virves Set+ES Plug