Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1gb Yunqing Cilvēks Gufeng piekrauts grāmatu Ķīniešu stilā grāmatiņa studentu kancelejas preces retro grāmatiņa vairumtirdzniecība Skatīt lielāku

1gb Yunqing Cilvēks Gufeng piekrauts grāmatu Ķīniešu stilā grāmatiņa studentu kancelejas preces retro grāmatiņa vairumtirdzniecība

€4.15

Jauns produkts

Sānu Saistošu Režīmā Aprīkots
Iespiests Logotips var
iekšējās papīra svars 200 g)
pievienots priekšmeti Pušķis
Vāku Cietība Mīksto Copybook
krāsa Pielāgojama
Modelis B-XZ01
Izmantošana Ikdienas Piezīmes
Stils vintage
satura materiāls Kraftpapīrs
iekšējās papīra izmērs 153*177mm
Vāka Materiāls Papīrs
Preces Numurs XZB002
Zīmola Nosaukums BZNVN
Saistošs Manuāli uzstādīt
Ar Lock No

Padomi:

Lai izvairītos no vairumtirdzniecības procesu un dažas nevajadzīgas nepatikšanas pēc tam, tas aizņem dažas minūtes, lai izlasītu veikala vairumtirdzniecības noteikumus pirms apmeklējot veikala draugiem.Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, varat nekavējoties sūtīt tos.Paldies.

1, vairāk nekā 300 valstu kuģniecības, ne attālos rajonos, tikai ar pasta sūtījumu. 2,100 juaņa no jauktās partiju, vienu produktu pamata garantiju vairāk nekā 2 komplekti, multi-krāsu, cik vien iespējams izplatīšanu izplatīšanu, papildināšana ir arī 100 juaņu.

3, cena uz vietas ir vairumtirdzniecības cena, nevis vārdā, matu, daudz var atrast online klientu atbalsta dienestam, lai apspriestu.

4. Pēc izvēles labas preces, pievienot preces saņemšanas fotogrāfija tos kopā, un pastmarkas tiks automātiski ģenerēts.

5. Sūtījumu 48 stundu laikā pēc tam, kad maksājumu, mēs nekavējoties ar jums sazināties, ja ir ārkārtas situācijā, ka nevarat tikt nosūtīti nekavējoties.

6, mūsu mazo peļņu, produkts ir bojātas tranzītā, abas puses sedz pusi (mūsu iepakojums ir ļoti stingri, kaitējuma varbūtība ir ļoti maza), lūdzu, pieņemiet re-šaut.

7. Produktus, kas var fotografēties uz plaukta ir visi būtībā noliktavā.Daži produkti, kas ir pagaidām izpārdots, mēs piezīmes par piegādi sarakstā.Pēc preču saņemšanas, mēs sazināsimies ar klientu apkalpošanas pieprasīt kompensāciju.Mēs ne izsniegt atsevišķu nomaiņa.

Mēs nekavējoties ar jums sazināties, ja ir vairāki akciju

8, par pēc-pārdošanas problēma, lūdzu, preces saņemt 3 dienu laikā no kodolu skaita un kvalitātes mazuli, ja kādas problēmas, laicīgi atgriezeniskā saite ar klientu apkalpošanas apstrādi.

Atgādinājums: Pirms nosūtīšanas, mēs izsūtīta diviem kolēģiem, lai pārbaudītu daudzumu un stilu.Pēc tam, kad saņēmusi, lūdzu, rūpīgi pārbaudiet iepakojuma un pārliecinieties, ka nav pazīmju, bojājumu vai skaidrs, demontāža.

Lūdzu, pārbaudiet daudzumu, rūpīgi pēc tam, kad saņemts.Ja jums atrast jebkuru problēmu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu pēc tam, kad visas pārbaudes.

9, integritāti un izpratni, kas var padarīt mūsu sadarbību vēl ilglaicīgi!Es novēlu jums visiem veiksmīgu uzņēmumu ar pietiekami daudz finanšu resursu. ◆Dažādības dēļ krāsas dažus vienumus, mēs parasti kuģa nejauši, un piešķirt tik daudz, cik tas ir iespējams, ja ir pietiekami daudz krājumu.

◆ Bērnu veikalā ir faktiskais svars, sistēma automātiski skaidrs, kravas, lai izpildītu rīkojumu paketes, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu pēc pasūtījuma mainīt kravas

Maksāšanas un piegādes jautājumus

Klienti var izmantot Alipay, lai attēlotu preces jums ir veikalā.

Turklāt, mēs varam izmantot arī bankas pārskaitījuma maksājumu.Bankas pārskaitījums pro, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas savu pasūtījumu uzreiz pēc tam, kad pārsūtīt, pārbaudīt un apstiprināt, ka saņemta, lai sakārtotu piegādes jums.

Maksājuma laikā pēc maksājuma

Pasūtījumi, kas tiek izmaksātas pirms 3 pulksten pēcpusdienā tiek piegādāti tajā pašā dienā.Tomēr, pateicoties liela apjoma sūtījumiem, katru dienu, var būt gadījumi, kad produkts nav piepildīta..Mums būs aprīkots 48 stundu laikā.Par šķelto krāsu dēļ pārtraukta.Mēs sazināsimies ar klientu pirmo reizi, lai pārrunātu, vai izmaiņas naudu vai citus līdzekļus.Cenšamies, lai kuģis uz laiku!

Tagi: ķīnas notepad, oksfordas universitātes grāmatiņa, dekoru retro, lode vēstnesis, grāmatu skice, grāmatu korejiešu, notepad, ķīniešu audums, els grāmatas, japānas grāmatiņa.

Uzrakstīt recenziju

1gb Yunqing Cilvēks Gufeng piekrauts grāmatu Ķīniešu stilā grāmatiņa studentu kancelejas preces retro grāmatiņa vairumtirdzniecība

1gb Yunqing Cilvēks Gufeng piekrauts grāmatu Ķīniešu stilā grāmatiņa studentu kancelejas preces retro grāmatiņa vairumtirdzniecība

Saistītie Produkti