Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 4gab ūdensizturīgs RGB krāsains zemūdens led bērni vanna lukturi ar 1 pc kontrolieris 1pc adapteri, džakuzi vanna led lampas Skatīt lielāku

4gab ūdensizturīgs RGB krāsains zemūdens led bērni vanna lukturi ar 1 pc kontrolieris 1pc adapteri, džakuzi vanna led lampas

€69.81

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums Funwitop
led QTY katrā gaismas 18pcs led chip
Ieejas 12v DC / AC
Aizsardzības Līmenis ip68
ar adater 12V DC/AC
Izmantošana Brīvdiena
Spriegums 12V
Ar Vadu 50CM+50cm
Vienuma Tips Zemūdens Apgaismojums
ar savienojumiem vīriešu un sieviešu 2 kabeļi, konektori
LED Krāsa RGB
Pamatnes Tips Ķīlis
Garantijas laiks 2years
Cena pilns komplekts 4gab lukturi+1adapter+1controller
Korpusa Materiāls ABS
Ūdensizturīgs IP44
Sertifikācija ce
Ar gaismas kontrolieris taustiņu vai ekrāna touch virsmas
Modeļa Numurs CB-323-05-4
Funkcijas RGB Krāsu maiņa
Ir Spuldzes Iekļauts
Pieteikums Peldbaseins
Materiāls ABS+hroma gredzens
Gaismas Avots LED Spuldzes
Barošanas Avots AC

4gab ūdensizturīgs RGB krāsains zemūdens led bērni vanna lukturi ar 1 pc kontrolieris 1pc adapteri, džakuzi vanna led lampas

led QTY 4gab lukturi, katra lampa 18pcs led chip, led gaismas kabeli ir 50cm garums+50cm garums, divas troses, ar savienotājiem, lai izveidotu savienojumu katras lampas, viens gabals ar citu gabalu.

krāsa : RGB krāsu.

watt: katram gaismas 1.2 watt.

gaismas Izmērs:Dia.63(46)XH53mm, liecina, sienas caurumu lielums ir Dia.48mm.

kontrolieris Izmērs:Dia.48(38.5)XH33mm, liecina, sienas caurumu lielums ir Dia.40-43mm.

intallation : padziļinājumā modelis, ar skrūvējamu neto,

ressed sienas uzstādīts modeli, pārliecinieties, vai tikai priekšējo lukturu pieskarties ar ūdeni, atpakaļ ar kabeļiem, lūdzu, neaiztikt ar ūdeni.pat tas, šķiet, nav noplūdes no ūdens atpakaļ, bet ja ūdens noplūde no kabeļi, lūdzu, nav pārbaudīt to nodot pilnībā ūdenī, aizmugurējais apgaismojums nav nepieciešams likt ūdenī, kad jūs faktiski izmanto.pogas slēdzis ir arī nevar pieskarties ar ūdeni, kā pogām jābūt ir caurums, zem uzlīmes, citādi nevar strādāt, un aizmugurē iebūvēts arī nevar pieskarties ūdens.jums vajadzētu saglabāt pārzinis sausa. (mitrā stāvoklī ir ok kontrolieris, bet nevaru pieskarties ūdens , silto valsts vai telpās, izmantojot var izmantot ūdensizturīgu virsmas modelis, kurā ir ekrāna pieskarieties countroller, mēs varam nosūtīt ekrāna touch virsmas modelis kontrolieris, lai jūs, jūs varat atstāt masāža, kas jūs vēlaties, screen touch modelis kontrolieris.)

Pilns komplekts ar konektoriem (visi adapteri, gaismas kontrolieris, un gaismas ir connectors) nav nepieciešams, metināšanas kabeļi.vienkārša uzstādīšana.

transformatoru bildes:( VARAT DARĪT, TRANSFORMATORS IR PLUG KĀ citā VALSTĪ PIEPRASĪJUMS , tagad veikalā ir MUMS kontaktdakšu, un ES kontaktdakšu, un austrālija ceļojumu adapteris+kontaktdakša) adpater ir troses garums 1500MM.

kontrolieris darbojas šādi: Sarkans, Zaļš ,Zils, Sarkans+zaļš, Sarkans+zils, zaļš+zils, RGB, RGB automātiski mainās katras 5 sekundes, izslēgt gaismu.

ontroller ievades ir nepieciešams 12V DC.vai 12v MAIŅSTRĀVAS gan var izmantot.

Mūsu ražotne īpaši darot led apgaismojumu un elektriskās daļas.mums ir daudz veidu, smieklīgi un jaunu led gaismas, un citus jaunus produktus, saules lādētāju, jauka un laba funkcija, es gribētu daudz aprreciated, ja jūs varat apmeklēt mūsu veikalu, lai iegūtu vairāk produktus.

mēs īpaša led spa gaismas, led baseins, gaismas, led kāpņu apgaismojums, led bar gaismas, led āra apgaismojums, led pazemes gaismas, led apgaismojums ar sensoru, led dušas, led jaucējkrāns, led saules gaismas, baterijas kastē, transformators, utt.zemāk ir adapteri, lai bildes atsauces:

ar led gaismas kontrolieris, attēlu zemāk:

zemāk ir led zemūdens spa gaismas picturs jums atskaites.

pēc iekārtas ar džakuzi, kā zemāk bildes mūsu klientiem parādīja, ka ir ļoti jauki:

Tagi: liela āra džakuzi, āra džakuzi vannu, pirts džakuzi, uzpūst spa, lotuses baseins gaismas, zemūdens led gaismas tīru ūdeni, liels džakuzi vanna, zila vanna gaismas, hot spa vanna, vannas reizes.

Uzrakstīt recenziju

4gab ūdensizturīgs RGB krāsains zemūdens led bērni vanna lukturi ar 1 pc kontrolieris 1pc adapteri, džakuzi vanna led lampas

4gab ūdensizturīgs RGB krāsains zemūdens led bērni vanna lukturi ar 1 pc kontrolieris 1pc adapteri, džakuzi vanna led lampas

Saistītie Produkti