Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 6 GAB. Ceļojumu Uzglabāšanas Maiss Komplekts Drēbes Kārtīgi Organizators Skapis Koferis Ceļojumu Maisiņš Organizators Kurpes, Soma Gadījumā Cube Iepakojuma Soma Skatīt lielāku

6 GAB. Ceļojumu Uzglabāšanas Maiss Komplekts Drēbes Kārtīgi Organizators Skapis Koferis Ceļojumu Maisiņš Organizators Kurpes, Soma Gadījumā Cube Iepakojuma Soma

€7.36

-22 %

€9.44

Jauns produkts

Iezīme Eco-Friendly
Biezums 6 vadiem
raksts Trīsdimensiju Tips
Zīmola Nosaukums Eworld
Produkts Ceļojumu maisiņš
Izmantošana Ceļojumi
Forma Kvadrātveida
Piemērojamo Telpu Skapis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 200ml
Veids Uzglabāšanas Somas
Materiāls Oxford
Modeļa Numurs B2CC0201
Specifikācija 6 pieces a set

Cienījamie klienti, Laipni lūgti Mūsu Veikalā,Jūsu Sapratni Būs Ļoti Appreciated!

Iepakojums Saraksts:

6 gabali komplekts, * ceļojuma somas

6 GAB. Ceļojumu Uzglabāšanas Maiss Komplekts Drēbes Kārtīgi Organizators Skapis Koferis Ceļojumu Maisiņš Organizators Kurpes, Soma Gadījumā Cube Iepakojuma Soma, Atzīmēja:

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm novirze pastāv sakarā ar dažādām mērīšanas veids,Paldies!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus 5 ZVAIGZNES, un jācenšas panākt, lai 100% klientu apmierinātību!

Jūsu Satisfication un Pozitīvas Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, samazinājās brīvi sazināties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas.

1) PASAULES KUĢOŠANAS.. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) S&H, neietver NODOKĻUS pircēji atbildīgs par jebkādiem vietējiem nodokļu vai citu importa nodevas.

3) Pasūtījumi apstrādāti solīja dienu laikā pēc maksājuma pārbaude.

4)Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adreses JĀSAKRĪT savu piegādes adresi.

5) attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu un ir mūsu ir tikai atsaucei.

6) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

7) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 39 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

8)Jūs varat izsekot savu izsekošanas numuru vai jūs varat redzēt sekošanas informāciju saskaņā ar jūsu pasūtījumu tiešsaistē .

1) Mēs pieņemam Ali West Union, TT, PP un maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.

Atgriezties & Kompensācijas

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Piegādes izmaksas būs pircēja izmaksas.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu kārtas numuru.

3) Mēs atmaksāsim PILNU JŪSU WINNINNG CENU SUMMU, izņemot kuģniecības izmaksas, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.

1) 12 mēnešu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2) Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: skapja plaukts uzglabāšanai, vacuu apģērbu uzglabāšanas maiss, kvadrātveida apģērbu uzglabāšanas maiss, spilvenu komplekts sievietēm, krekli ceļojumu soma, orgānu skapis, skapja koferi, spilvenu komplekts, 6 somas, skapis audums, organizētājs-soma.

Uzrakstīt recenziju

6 GAB. Ceļojumu Uzglabāšanas Maiss Komplekts Drēbes Kārtīgi Organizators Skapis Koferis Ceļojumu Maisiņš Organizators Kurpes, Soma Gadījumā Cube Iepakojuma Soma

6 GAB. Ceļojumu Uzglabāšanas Maiss Komplekts Drēbes Kārtīgi Organizators Skapis Koferis Ceļojumu Maisiņš Organizators Kurpes, Soma Gadījumā Cube Iepakojuma Soma

Saistītie Produkti