Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! G7th Veiktspēju 3 MĀKSLAS Capo Skatīt lielāku

G7th Veiktspēju 3 MĀKSLAS Capo

€47.65

Jauns produkts

Modeļa Numurs P3
Veids CAPO
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

A Capo, lai Beat, Buzz!

Pasaulē capos, ka G7th Veiktspēju 3 MĀKSLAS Capo izceļas pūlī.Tas lieliski izstrādāta, inovatīvu capo ir gadiem pētniecības un dizaina stratēģija.Ar G7th patentētā Adaptīvā Rādiuss Tehnoloģijas, Veiktspēju 3 MĀKSLAS capo faktiski pielāgojas unikālo rādiusā ap jūsu ģitāra, likvidējot divas biežāk sastopamās problēmas, kas rodas ar capos: fret buzz no pārāk maz spriedzes un virknes, kas ir izliekts asas no pārāk daudz spriedzi.Šo skaisto roku, pulēta tērauda capo piedāvā viegli izspiest-lai-atbrīvošanas mehānisms, kas ļauj jums, bīdiet to uz augšu un uz leju kakla ātri.

Inovatīvas tehnoloģijas

Adaptīvā Rādiuss Tehnoloģiju (A. R. T.) par Sniegumu un 3 ir tiešām diezgan vienkāršs un ģeniāls., Kas atrodas augšējā joslā aiz stīgu pamatni, šī tehnoloģija ļauj stīgu pamatni, lai pielāgotu katra stīgu atsevišķi, kad jūs novietojiet to vietā.Biezāka, apakšējās stīgas nepieciešams nedaudz vairāk spriedzes, bet plānāks augstākās stīgas prasīt mazāk.Ar A. R. T., stīgu pad "sajūtas" šo atšķirību un attiecas spiediens, attiecīgi vairāk pat, pielāgotus žēlošanās.Ardievas buzz.Tik ilgi, atsijas!Ģitāristi šeit Sweetwater patīk G7th Darbības capo!G7th Veiktspēju 3 MĀKSLAS Capo Īpašības: Lieliski inovatīvu squueze-un-atbrīvot capo slīd uz augšu un uz leju kakla bez piepūles A. R. T. tehnoloģija novērš buzzing un out-of-tune virknes Silīcija kakla spilventiņu un silikona sānu aizsargiem aizsargātu apdari uz jūsu kakla Veikalos viegli peghead un riekstu

Tagi: capo elektriskā ģitāra, capo klasiskās ģitāras, ģitāra plektrs, Izvēlēties, asmens multi instruments, Tailpiece, capo guitarra capotraste, capo ģitāra, guitarra capo, capo klasiskā ģitāra.

Uzrakstīt recenziju

G7th Veiktspēju 3 MĀKSLAS Capo

G7th Veiktspēju 3 MĀKSLAS Capo

Saistītie Produkti