Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! KM Street View 5IN1 Celtniecības Bloki Pilsētas Arhitektūru Mājas Modelis Ķieģeļu Uzstādīt Bērnu Rotaļu Dāvanu Skatīt lielāku

KM Street View 5IN1 Celtniecības Bloki Pilsētas Arhitektūru Mājas Modelis Ķieģeļu Uzstādīt Bērnu Rotaļu Dāvanu

€27.98

-24 %

€37.30

Jauns produkts

Svītrkods No
Plastmasas Tips ABS
Ziemassvētku Halloween Jauno Gadu dzimšanas dienu Gi Diy Pilsētas būvniecības rotaļlietas bloki
Nelielu ēku grupu Saderīgs ar Lepinings
Brīdinājums Celtniecības Bloki, Ķieģeļi
Sertifikācija 3C
Zīmola Nosaukums Pongarct
Modeļa Numurs PILSĒTAS serie Grupu
Dzimums Unisex
Vecums > 6 gadiem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas
Ziemassvētku Dāvanas,Intelektuālā developme Pilsētas Street View sērijas Architectur Grupu

Sadalījums: kā rādīt attēlu

Saderība: compateble ar zīmolu bloki

Produkta Materiāls: Eco-friendly ABS plastmasas

Piemērots: bērniem no 6 gadiem un uz augšu un Blokiem ventilatora

Piezīme:Iepakošanas Bez Oriģinālā Kaste

Ja jums ir kādi jautājumi , Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Produktiem nav iekļauta mazumtirdzniecības iepakojuma, ja vien nav norādīts citādi.(ja jums ir nepieciešams, lodziņā, lūdzu, sazinieties ar Pārdevēju, lai pievienotu kravas kaste)

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

1. Pasūtījumi tiek apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, Pls pārbaudīt, ka jūsu adrese ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi. 3. Visi mūsu pakete nāk ar sekošanas numuru.Uzskaites informācija ir pieejama 1-5 dienu laikā pēc sūtījuma.

Lūdzu, uzdot visus jautājumus, pirms cenu noteikšanu, lai izvairītos no kļūst vienumu, kas jūs neapmierina. 1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs saņēma, pls to atpakaļ 5 dienu laikā.Kad mēs saņemam atpakaļ nosūtītās preces, mēs panāksim nomaiņa vai atgriezt naudu atpakaļ, lai jūs.Pls sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.Atpakaļ postenī, jābūt jauniem, unworn un sākotnējā stāvoklī. 2. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā ar oriģinālā iepakojumā, ja iespējams, un pierakstiet trūkumiem iemesls, un jūsu Pasūtījums / 3. Atgriešanās kuģniecības izmaksas ir jāsedz Pircējam.

Mēs pack un kuģa paku ASAP.Un tur būs neliela kavēšanās, ja svētku dienas.Mēs kuģis sūtījumu pa Pastu Ķīnas vai citu valsts amatu.Parasti kuģniecības laiks ir 15-60 darba dienu laikā saskaņā ar jūsu valsti.Ja jūs nevarat saņemt savu posteni, 60 dienu laikā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai palīdzētu.Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani risinājums, tā vietā, atstājot neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Paldies.

Tagi: maziem blokiem pilsētas, km, 85x15mm, sembo street view, karpa rotaļlieta kaķis, bloki pilsētas lidostas, lego klučiem pilsētas, vīrieši skats, bloki f pilsētas, w204 skats.

Uzrakstīt recenziju

KM Street View 5IN1 Celtniecības Bloki Pilsētas Arhitektūru Mājas Modelis Ķieģeļu Uzstādīt Bērnu Rotaļu Dāvanu

KM Street View 5IN1 Celtniecības Bloki Pilsētas Arhitektūru Mājas Modelis Ķieģeļu Uzstādīt Bērnu Rotaļu Dāvanu

Saistītie Produkti