Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Youpin Cepšana Silikona Veidnes Kūka Pelējuma Uzstādīt Gudrs Muffin Kausa Atkārtoti Bakeing Pelējuma Virtuves Konditorejas Instrumenti Bakeware Par Xiaomi Krāsns Skatīt lielāku

Youpin Cepšana Silikona Veidnes Kūka Pelējuma Uzstādīt Gudrs Muffin Kausa Atkārtoti Bakeing Pelējuma Virtuves Konditorejas Instrumenti Bakeware Par Xiaomi Krāsns

€9.52

-30 %

€13.61

Jauns produkts

Kūka Rīki Tips Veidnes
Iezīme Noliktavā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Īpašības
Modeļa Numurs Youpin Silikona Kūka Pelējuma
Komplekti
Sertifikācija CIQ
Materiāls
krāsa
Atribūts 1
Atribūts 3
Atribūts 2
Neķītrs Attēlu No
Veids Kūka Rīki
Forma
Seksuāli Divdomīgs No

Piezīmes:

- Šis produkts pieder pie Xiaomi ekoloģiskās ķēdes un tiek pārdots Youpin mall saskaņā Xiaomi. - Nav "Mi" logo uz produkta ārējā iesaiņojuma. - Veicot pasūtījumu, jūs atzīstat, ka jūs esat piekrituši iepriekš minēto informāciju.

Muffin kausa silikona kūka pelējuma

• Var tvaicēts vai cepts, DIY kūka ir ļoti būtiska.Droši un bez garšas, Viegli demoulding, Atkārtoti izmantot.

Komplekts no 6, baudīt cepšanas jautri.

Komplekts no 6 tases Kūka, atkārtoti, DIY kūka ar ģimeni, pilna laime.

Atkārtoti

• Tā vietā, vienreizējās lietošanas papīra tases.Elastīga silikagels, ar stabilu formu, biezs un izturīgs, ilgs kalpošanas laiks, var aizstāt tradicionālo kūku kauss, atkārtotu izmantošanu, praktiskās un vides aizsardzību.

Droši un bez garšas

• Lietošana ir droša.Izmantojot augstas kvalitātes pārtikas klases silīcija dioksīda gels, tas nav toksisks un ir nekaitīgs augstas kvalitātes cepšanas materiālu, var tieši sazināties ar pārtiku, pat, ja cepot augstā temperatūrā, nevar atbrīvot toksiskās vielas, drošu un stabilu sniegumu, var izmantot pie vieglumu.

Augsta temperatūras izturība

• Tas var būt cep cepeškrāsnī.Pelējuma ir plašs temperatūras diapazons un spēcīga siltuma vadītspēja.Temperatūras diapazons ir no - 60 ºc un 220 ºc.To var izmantot dažādos kūka pieņemšanas gadījumos.Tas ir no tabakas dūmiem brīvu un bez smaržas, kad cepšanai augstā temperatūrā.

Tas var būt demoulded, nospiežot.

• Pat iesācējam nav viegli kļūdīties.Tekstūra ir maiga un gluda.Kad kūka ir pilnībā atdzisusi, nospiediet apakšā, pelējuma ar pirkstu, lai demould viegli.Iesācēju varat arī kontrolēt to, un darbība ir vienkārša.

Ūdensizturīgs un putekļu bezmaksas

• Ir viegli tīrāms.Silikagēls ir ūdensizturīgs, un tas nav viegli novilkt, ja tas ir iekrāso ar ūdeni.Kad tas ir stacked un uzglabāti parastā reizes, pelējuma nebūs jāievēro, lai viens otru.Tas ir ērts, lai ņemtu un vietā, un iekšpusē pelējuma gludu un brīvu no putekļiem, un tā tīrīšana ir vienkārša un bez piepūles.

Mazo un izsmalcinātu

• Svaigi un jauki, krāsas.Mazu mīksto apvalku, ar svaigu un jauki zaļa, izskatās ļoti labi, viegli nonākt kārdinājumam deserts pasaulē.

Detalizēti analīzes

• Elastīga silikona, Tas nav viegli deformēties. • Ieliekti izliekta tekstūra, izsmalcinātu meistarība. • Lai gan maza izmēra, tam ir liela jauda.

Izmantot šādi:

1. Ielieciet slāni augu eļļas vai sviesta, iekšējā slāņa silikagela kauss. 2. Uzkarsē krāsni saskaņā ar tortes recepti. 3. Ievietot silikagelu kausa vērā cepšanas panna. 4. Ievietojiet cepšanas paplāti uz krāsns un sākt cepšanas kūku. 5. Pēc cepšanas, uzvilkt cimdus un veikt cepšanas paplātes. 6. Pēc tam, kad kūka ir atdzisusi, izrotāt to ar saldējumu, konservēti augļi un citi pārtikas produkti, kas jums patīk. *Piezīme: lai Gan silikagela kausa atdziest ātri, tas joprojām ir ļoti karsti, kad tas ir tikko izņemta no krāsns.

Pamata parametri

Produkta Nosaukums: muffin kausa silikona kūku veidnē (6 Gab.) Produkts modelis: KT532 Produkta krāsa: Zaļš Produkta specifikācija: 70 * 30 (mm) Produkta tilpums: 70ml Produkta materiāls: silikagels Svars: 7.g Izpildu standarts: Q/JJ4419179-2020. gadam *Tā kā lielums datu manuāla mērīšana, būs neliela novirze, iepriekš lielums datus, kas attiecas uz reālo objektu.

Par Iepirkšanos

Vai jums ir kādas šaubas par šādiem jautājumiem?Varbūt jūs varat sazināties ar mani tieši caur www.e-jump.lv.

Īstu Preci

Visas preces ir ražotas regulāri rūpnīcas, un preču kvalitāti var pārliecināties.

Ātra Piegāde

Izvēlieties augstas kvalitātes transporta uzņēmums, lai saīsinātu pārvietošanās laiku.

Kvalitātes Dienests

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu visas problēmas, kas rodas pirms pasūtījuma, un pēc preču saņemšanas.

Sekojiet mums

Tā kā mūsu sekotāju, jūs varat baudīt vairāk atlaides uz dažiem produktiem.

Paredzamās tranzīta laikā

Āzija (AS) :11-30 Diena Eiropa (ES) :15-40 Dienas Ziemeļamerikā (NA) :20-40 Dienas Dienvidamerikā (SA) :25-45 Diena Okeānija (OA): 20-35 Dienu *šie dati ir paredzamais piegādes laiks no iepakojuma, normālos apstākļos, tikai atsaucei; īpašās transportēšanas laikā piemēro faktiskajai situācijai.

Tagi: plīts xiaomi, pīšļi, muichiro tokito, cemlux elektriskā cepeškrāsns, patinet xiaomi elektriskā, elektriskie virtuves krāsns, xiaomi elektriskā skuter, zila mijia, Kanroji Mitsuri, acu masāža xiaomi.

Uzrakstīt recenziju

Youpin Cepšana Silikona Veidnes Kūka Pelējuma Uzstādīt Gudrs Muffin Kausa Atkārtoti Bakeing Pelējuma Virtuves Konditorejas Instrumenti Bakeware Par Xiaomi Krāsns

Youpin Cepšana Silikona Veidnes Kūka Pelējuma Uzstādīt Gudrs Muffin Kausa Atkārtoti Bakeing Pelējuma Virtuves Konditorejas Instrumenti Bakeware Par Xiaomi Krāsns