Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Durvju Groove Mat KIA Sportage R 2011 -2016 Profila Gumijas Anti Slip Paklājiņu ar neslīdošu Interjera Durvju Paklājiņš Kausa Pad 12Pcs Skatīt lielāku

Durvju Groove Mat KIA Sportage R 2011 -2016 Profila Gumijas Anti Slip Paklājiņu ar neslīdošu Interjera Durvju Paklājiņš Kausa Pad 12Pcs

€15.64

-5 %

€16.47

Jauns produkts

Modeļa Nosaukums 159
Auto Stils Automašīnu Durvju Groove Mat
Auto Papildierīces Anti Slip Paklājiņš
Vienuma Tips Interjera Fasonēti Izstrādājumi
Automašīnas Modelis Par KIA SPORTAGE R 2011 2012 2013 2014
Auto Daļas automašīnas grīdas paklāji
Zīmola Nosaukums muchkey
Gads 2011 2012 2013 2014
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Materiāla Tips Gumijas
Auto-Stils automašīnu durvju paklājiņš

Par KIA Sportage R 2011 2012 2013 2014 2015 2016 profilu 3d Gumijas automašīnu anti slip paklājiņu ar neslīdošu Interjera durvju paklājiņš kausa pad 12pcs uz set

Dsecription: 1.12 gab. uz set 2.Izgatavots no gumijas.

3.tas ir Par KIA Sportage R 2011 2012 2013 2014

-Mēs pieņemam alipay ,Visas galvenās kredītkartes, sre pieņemti, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA Maksājumu ir ben veikti 3 dienu laikā no pasūtījuma .Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu ,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums, jāpabeidz 3 dienu.

- Sūtījums, tiks ierīkotas 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma veikšanas, ir noskaidrots, tik ilgi, cik pircēja informācijas un piegādes adrese ir apstiprināta.Lūdzu, sniedz pareizu pasta kodu un derīgu tālruņa numuru, lai izvairītos no kavēšanās piegāde.

1) Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

2) Ja pircējam ir nepieciešams, paku piegāde ar dažiem kurjerpasta vai cita express veidā, lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdošanas, lai regulētu cenu, pirms maksājumu.

3) Mazo paku ietvaros 2.0 kg parasti tiek nosūtīti pa pastu Ķīnas / HK post / Singapūra Amatu sarakstā vai vienošanās ar klientu.

4) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Ievedmuitas Nodoklis

Mēs neesam atbildīgi par JEBKURU importa nodokli, pielāgotu atlīdzību vai muitas kavēšanās.Ja zemes gabals ir atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircēja atteikumu izmaksāt iepriekš nodevas, kuras mēs nevaram nosūtīt sūtījumu līdz brīdim, kamēr pircējs pilnīgi šīs maksas un atlīdzina VISUS atgriezties un vēlreiz izmaksas.Pircējs nevar atteikties no pasūtījuma vai pieprasīt kompensāciju, pamatojoties uz iepriekš minēto iemeslu dēļ.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu mūsu pircējiem, lai līdz minimumam samazinātu risku, kas maksā nodokļus.Kā mūsu pieredze, 90% var sasniegt līdz pircējam, nemaksājot nodokļus, piemēram, norādot objektu, kā paraugu vai dāvanu, bet jūs joprojām atrast, cena ir zemāka par standarta pat ir izvēlējies maksāt muitas!

Atgriešanās un Garantijas

Visas preces ir jaunas, tieši no rūpnīcas.Gadījumā, ja jūs saņemsiet bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad paraksta par saņemšanu.Mēs atmaksāsim vai aizstāt to.

Sazinieties ar mums robežās 7days pēc saņemšanas var atmaksāt

Atgriezties 20 dienu laikā pēc pieteikuma saņemšanas var aizstāt.

To atdot 30 dienu laikā pēc pieteikuma saņemšanas

Atgriešanās 1 gads no iegādes brīža, var remontēt.

Tā ir klienta atbildība, lai samaksātu par atgriešanos pastmarkas un nosūtīt preci atpakaļ pie mums.Mēs nosūtīsim atpakaļ pie mūsu izmaksām.

Visu atdevi apstiprina mūsu pēc dienesta darbiniekiem, mēs neesam atbildīgi par jebkuru atgriešanās paketi bez iepriekšēja brīdinājuma.

Nav bojāts atgriežas, būs administratīvās piemērot maksu.

Mēs piedāvājam VIENU Gadu Rūpnīcas Garantija (papildaprīkojuma).

Garantija tiks anulēta no:

(1) Zaudējumus, kurus nodarījis: Liekas valkāt & asaru, netīrumiem, ļaunprātīgi, nepareizas uzstādīšanas vai darbību, nevērību, nelaimes gadījumu.

(2) zaudējumiem, kas radušies nepareiza iepakojuma kad pircēji atgriezto preci pie mums.

(3) Ja objekts tika izjauktas, vai arī remontēts, izmantojot neatļautas personas.

Atsauksmes

Klienta apmierinošu ir mūsu galvenais mērķis.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.liels paldies

Ja jums ir problēma vai jautājums, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt strīdu vai atstājot jebkāda veida atsauksmes.

Visas ziņas, vai arī e-pastu tiks atbildēts vienas darba dienas laikā .Ja prece ir bojāta,bojāta, un nevar tikt izmantota arī,lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz, tad mēs atmaksāsim jūsu maksājumu vai nosūtīt jaunu, lai jūs, ja vēlaties.

Tagi: capric, "Eiropa 2020" kia sportage, sportage 2 paneļa, sportag, faw besturn x80, logo kia ceed, kia sportage mat 2019, kia k3 pad, niro, "Eiropa 2020" kia soul.

Uzrakstīt recenziju

Durvju Groove Mat KIA Sportage R 2011 -2016 Profila Gumijas Anti Slip Paklājiņu ar neslīdošu Interjera Durvju Paklājiņš Kausa Pad 12Pcs

Durvju Groove Mat KIA Sportage R 2011 -2016 Profila Gumijas Anti Slip Paklājiņu ar neslīdošu Interjera Durvju Paklājiņš Kausa Pad 12Pcs

Saistītie Produkti