Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! MaiYa Augstākās Kvalitātes Celeste VideoGame Komfortu Peli Mat Spēļu Peles Paliktnis Izturīga Gumijas Peli Mat Pad Skatīt lielāku

MaiYa Augstākās Kvalitātes Celeste VideoGame Komfortu Peli Mat Spēļu Peles Paliktnis Izturīga Gumijas Peli Mat Pad

€4.61

-26 %

€6.24

Jauns produkts

Produkta Statuss Sastāvs
Zīmola Nosaukums Maiya
Iepakojums
Iezīme non-slip
Modeļa Numurs L
Materiāls Gumijas
Produkti Statusu Sastāvs
Modelis 46LMP1905131026
Pasūtījuma Izgatavotu Atbalsts
Stils Anti-Slip Gumiju Peles Paliktņa
pārdošana Dropshipping Mazumtirdzniecības un Vairumtirdzniecības
Izmērs 18x22cm 30x80cm 20x25cm 25x29cm 40X90cm
Preci Celeste VideoGame Tapetes

MaiYa augstākās Kvalitātes Celeste VideoGame Komfortu Peli Mat Spēļu peles paliktnis Izturīga Gumijas Peli Mat Pad neslīdoša Gumijas Dabas Gaming Mouse Pad ar Malu Bloķēšanas Review: Tas peles paliktnis ir ļoti foršs, modernu un augstas kvalitātes biroja un spēlētājs.Šī ir labākā dāvana spēlētājiem.Krievijas Draugs Piezīme: Lūdzu, norādiet pilnu nosaukumu, saņēmēja pasūtījums. (Vārds un Uzvārds) Kods Funkcijas: 【Garenas un piemērota izmēra.Šāda paplašināta peles paliktnis ir piemērots gan tastatūru, gan peli, kā arī citus priekšmetus uz galda. 【Ultra-gluda auduma virsmas. ] Aicina optimizēta ātru kustību, vienlaikus saglabājot lielisku ātrumu un kontroles laikā spēles, vai strādāt.Nodrošina ļoti vienkāršu peles kustībām un labāko reakcijas laiku. 【Neslīdoša gumijas pamatne.Lieljaudas gumijas bāzes var stingri turiet darbvirsmas, novēršot bīdāmās vai pārvietojot peli un tastatūru lietošanas laikā. 【Ūdens izturīgs pārklājums.Ar ūdensnecaurlaidīga pārklājuma, var efektīvi novērstu kaitējumu no izlietā šķidruma vai citas nelaimes.Ja jūs noplūde dzērienu vai kaut ko uz to, tas izslīd.Viegli tīrīt un mašīna mazgājami. 【Izturīgs un garantēta. ] Aicina mūsu peles paliktnis ir izstrādāts ar finest šķiedras austs materiāls un augsta elastība, dabiskā kaučuka materiāla, izturīgs projektēšanas izmaksas līdz gadiem lietošanu.Kods Izmēri:

Tagi: jēra kūka ģimenēm, skropstu tuša multi tenx, cilvēks rotaslietas ebreju, vīriešu matu piederumu, vīrieši 2 gab., sporta zāle valkā, jēra bērnu fotogrāfijas, savītas šorti savītas, lcd motorola skatīties, kawaii mākonis krekls.

Uzrakstīt recenziju

MaiYa Augstākās Kvalitātes Celeste VideoGame Komfortu Peli Mat Spēļu Peles Paliktnis Izturīga Gumijas Peli Mat Pad

MaiYa Augstākās Kvalitātes Celeste VideoGame Komfortu Peli Mat Spēļu Peles Paliktnis Izturīga Gumijas Peli Mat Pad

Saistītie Produkti