Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sadzīves Gaisa Attīrītāju Ozona Mašīna, Gaisa Sterilizer 4 Režīmā Negatīvu Dubultā Sterilizācija Nogalina Baktērijas, Formaldehīdu Deaerator Skatīt lielāku

Sadzīves Gaisa Attīrītāju Ozona Mašīna, Gaisa Sterilizer 4 Režīmā Negatīvu Dubultā Sterilizācija Nogalina Baktērijas, Formaldehīdu Deaerator

€23.50

-48 %

€45.20

Jauns produkts

Uzstādīšana SIENAS
Stils Gaisa Attīrītājs
Veids Ozona Ģenerators
Strāvas Padeve Maiņstrāva
Skābekļa Padeve Zem 1L/min
Troksnis ≤35dB
Benzola Atdalīšanas 99.00%
Spriegums (V) 220V/50HZ
Pielietošanas Joma 41-60㎡
Izcelsme Ķīna
Sertifikācija ce
Produkts Sadzīves Gaisa Attīrītāju
Jauda (W) 5w
Gaisa Apjoms 50m3/h
Vēja Ātrums Četri
Wotking Režīmā 4 darba Režīms
Izmērs 118x198 mm
Iezīme negatīvo jonu un ozona dual sterilizācija; portatīvie
Funkcijas nogalināt baktērijas; sterilizācija; attīra gaisu
Zīmola Nosaukums TINME
Formaldehīds Atdalīšanas 99.20%
Lietošanas Stāvoklis Sadzīves
Pieteikums guļamistaba; dzīvojamā istaba;vannas istaba
Barošanas Avots A. C. Avots

70676 Sadzīves Gaisa Attīrītāju Ozona Mašīna, Gaisa Sterilizer Ar Četriem Darba Režīmā Negatīva Un Ozona Dubultā Sterilizācija Nogalina Baktērijas Apraksts: Anjonu plus Ozona, dual sterilizācija, sterilizācija likme 99.9% Produkcijas ozona 100mg/h 4 darba režīmā, izvēlieties citu režīmu, kā jūsu vēlēšanos 30 mīnus attīrīt iekštelpu gaisu, Piemērots guļamistaba, vannas istaba, dzīvojamā istaba, skapis, utt.

1. Pirms jūs norēķināties par pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.e-jump.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes Adresi .

2. A s daži franču pircējiem, kas nav baudīt perfektu pasta servisa sistēmu, lūdzu, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu sekošanas numuru, ja jūs nesaņemat paku, kas ilgu laiku.

3. Krievijas Pircējiem , lūdzu, atstājiet mums savu pilns nosaukums angļu (galvenokārt ietver 3 vārdi), kas ir ļoti svarīgi.

1. Visi produkti ir standartizēts iepakojums, piemēram, šādi:

2 .Mēs rūpīgi pārbaudiet jūsu pasūtījumu un iepakojuma, lai pārliecinātos, ka viss ir labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas to ārā.

3. Dažreiz paketes var būt nedaudz bojāts laikā ilgu laiku ir transports, bet tas neietekmē ietekmi mūsu produktiem.Ja jūsu produkts ir kvalitātes problēmas vai ir bojāta, kad jūs saņemtu to, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs nosūtīt vai kompensāciju par jums.

4. Ja jūs vēlaties produktiem, kas iepakoti perfekti (piemēram, dāvanas u.c.), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs varam nosūtīt paku ar īpašu paketi, lai izvairītos no bojājumiem, bet jums ir jāmaksā daži papildu maksa.

Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai samaksātu kravu vai papildu maksa.Paldies!

1. Pasūtījums tiks izsūtīts 2-5 darba dienu laikā, un kuģniecības statusu pasūtījumu, būs nepieciešama 5-10 dienas var atjaunināt, lūdzu pacietīgi gaidīt, un paldies par izpratni.

2. Tas parasti aizņem apmēram 30 līdz 60 dienu laikā ierasties savā valstī, krievijas Federācijas varbūt vajag vairāk nekā 60 dienas; un Brazīlijas dažreiz ir vairāk nekā 90

dienas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav iegūt to laiku.

3. Ietekmēt kuģošanas sabiedrība, gaisa līnijas, pielāgošanas un vietējās pasta nodaļās, mēs nespējam kontrolēt piegādes laiku precīzi.Ja sūtījums nav ieradās norunātā laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs izsekot

Tagi: 3 fāzu ģenerators, rūpniecības ozonators 220v, 78l08, skābekļa portabl, gaisa purifi, smartmi pro, gaisa putekļiem, 1g ozona plate, mašīna ozon, ģenerators ozon.

Uzrakstīt recenziju

Sadzīves Gaisa Attīrītāju Ozona Mašīna, Gaisa Sterilizer 4 Režīmā Negatīvu Dubultā Sterilizācija Nogalina Baktērijas, Formaldehīdu Deaerator

Sadzīves Gaisa Attīrītāju Ozona Mašīna, Gaisa Sterilizer 4 Režīmā Negatīvu Dubultā Sterilizācija Nogalina Baktērijas, Formaldehīdu Deaerator