Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1Pc Uzglabāšanas Kārba Lieta, uz Ledus Kubiņu Paplātes Komplekts Ar 14 Ledus Klucīši Veidnes Elastīga Gumijas, Plastmasas Paaugstināma Dropshipping 30 APR24 Skatīt lielāku

1Pc Uzglabāšanas Kārba Lieta, uz Ledus Kubiņu Paplātes Komplekts Ar 14 Ledus Klucīši Veidnes Elastīga Gumijas, Plastmasas Paaugstināma Dropshipping 30 APR24

€1.97

-48 %

€3.79

Jauns produkts

Technics Spīdīgs
Izmantošana Pārtikas
Zīmola Nosaukums TENSKE
Jauda Ledus Gabaliņi veidnes
Stils Mūsdienu
Iezīme Eco-Friendly
Plastmasas Tips PE
Forma Taisnstūra
Slodze Ledus Gabaliņi veidnes
Materiāls Plastmasas
Produkts Ledus Gabaliņi veidnes
Specifikācija 9.92 x 3.90 x 1.14 inch
Modeļa Numurs Ledus Gabaliņi veidnes
Pārtikas Konteiners Funkcija Svaiguma Saglabāšanai
Režģu Daudzums 14
Veids Uzglabāšanas Kastes & Tvertnes

1Pc uz Ledus Kubiņu Paplātes Komplekts Ar 14 Ledus Klucīši Veidnes Elastīga Gumijas, Plastmasas Paaugstināma Zaļa

Apraksts:

Pārtikas Kvalitātes Droša Materiāla.Izgatavoti no Silikona un PP materiāla, kas ir sertificēti ar LFGB un BPA-Free, šo 1 ledus kubiņu paplātes garantē drošību un izturību.Katra paplāte padara 14 jauku lieluma kubiņos .Lielisks lietošanai mājās, ballītēs un bāri utt.

Viegli Ledus Noņemšanas.Elastīga silikona materiāla, formas apakšā arī, kas padara to viegli, lai atbrīvotu ledus gabaliņi.Katrs dzīvoklis cube nodalījumā, atsevišķi no citiem, tāpēc jūs varat viegli push no apakšas.Nav nepieciešams neērts liekšanas vai šķeterēšanas un ne vairāk ledus gabaliņi slithering pāri jūsu counter vai grīdas !

Paaugstināma & Noņemamu Vāku.Nāk ar noņemamu vāku, šī smart rīks ļauj jums, lai jauka kubu, kamēr tur ledus gabaliņi no absorbējot saldētava smakas.Turklāt, šos viegli atbrīvot paplātes kaudze viegli un glīti saldētavā bez aizķeršanās.

Duable un Trauku mazgājamā mašīna Droši.Izstrādāti ar labu stingrību, renes, nav viegli krekinga.Pēc tam, kad ledus kubiņu ar augļiem, saldējums, limonādes vai vīna, jūs varat nodot tos jūsu trauku mazgājamā mašīna tieši.

Svaigu Krāsu un Lakonisks Dizains.Paredzēti ar balto un zilo krāsu, renes, sniegs jums patīkamu noskaņojumu, lai ledus.Jums patiks ledus gatavošanas pieredzi.

Specifikācijas:

Materiāls: PP & TPE (Silikona)

Izmēri: 9.92 x 3.90 x 1.14 collu (L x W x H)

Svars: 90g (1 Gab.)

Krāsa: Balta + Zaļa, Balta+zila

Piezīme:

Nelietojiet metāla suku tīrīt šos ledus kubiņu paplātes.

Nav tīrs ledus kubiņu paplātes ar spēcīgu mazgāšanas līdzekli, gadījumā, ja viņi saņem korozija.

Glabāt šos ledus kubiņu paplātes attālumā no uguns avotiem gadījumā, ja viņi saņem izkropļota.

Lūdzu, noslaucīt paplātes ar mīkstu drāniņu.

Jūs labāk nav pievienot pārāk daudz ūdens, ja ledus un segumu, salīmējot kopā.

Pēc sasaldēšanas, lūdzu, sniedziet ledus renes vērpjot, lai padarītu kubi, tad vieta, renes lielu saldētavas maisiņu, un katru cube pop out.

Paketē Iekļauts:

1 x Ledus Kubiņu Paplātes

Tagi: pārtikas paplātes, alumīnija kuba, gudrs locīšanas uzglabāšana, ice pelējuma plastmasas, box storage cube, rūtiņu kuba, kuba organizators liela, roku balsts, koka, gumijas uzglabāšanas klucīši, eco pārtikas paplātes.

Uzrakstīt recenziju

1Pc Uzglabāšanas Kārba Lieta, uz Ledus Kubiņu Paplātes Komplekts Ar 14 Ledus Klucīši Veidnes Elastīga Gumijas, Plastmasas Paaugstināma Dropshipping 30 APR24

1Pc Uzglabāšanas Kārba Lieta, uz Ledus Kubiņu Paplātes Komplekts Ar 14 Ledus Klucīši Veidnes Elastīga Gumijas, Plastmasas Paaugstināma Dropshipping 30 APR24