Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Seksīgā stjuarte Kostīmu Meitene Cosplay Zema-cut ar garām Piedurknēm Vēdera Pakļauti Sexy Lomu Spēlē Apģērba Komplekts Personības CA247 Skatīt lielāku

Seksīgā stjuarte Kostīmu Meitene Cosplay Zema-cut ar garām Piedurknēm Vēdera Pakļauti Sexy Lomu Spēlē Apģērba Komplekts Personības CA247

€17.26

-25 %

€23.32

Jauns produkts

Speciālā Izmantošana Kostīmi
Tēma stjuarts
Materiāls Neilona
Izmērs Free
Zīmola Nosaukums AINIAINI
krāsa zila
Modeļa Numurs CA247
Produkta Ieskaitot Cepure + Tops + Svārki
Neķītrs Attēlu No
Stils Sexy

Veikalu apģērbu reāla izmēra flīžu tilpuma mērīšanas lenti,1-2cm kļūda ir normas robežās.Produkta Tostarp:Cepure + Tops + Svārki

Piegāde * Lielākā daļa no mūsu darījumu tiek veicināta ar bezmaksas piegādi (atsevišķās valstīs) ar HK post/Ķīna post, parasti Saskaņā ar 1KG sūtīt ar HK post, vairāk kā 1KG UPS/DHL .Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu, ja jums ir nepieciešams, preču steidzami.

* Objekti tiek arī pildīta ar burbuļo iepakojumu,arī mēs atbalstām piegāde pa pastu Ķīnas/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS,lūdzu, ļaujiet 5-30 biznesa dienas, lai sasniegtu.

* Lai nodrošinātu jums saņemt savu pasūtījumu ar nodokļiem vai nodokļu zemāku par importu,mēs deklarēt to kā "dāvanu" ar zemāku vērtību,ja visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

Maksājuma

* Maksājumu ir paredzēts saņemt 3 dienu laikā no izsoles tuvu.

* Darījuma ir mūsu vēlams maksājumu metodi,mēs arī pieņemt dažādus maksājumus, T/T,Western union,Money gram un citi, kā norādīts zemāk.Atgriezties&Maiņas politiku

* Visi mūsu piedāvājumi ir nodrošināti ar 100% apmierinātības garantija,ja kāda reson jūs neesat apmierināts ,preci ir iespējams atgriezt, mums tā sākotnējā condiion par kompensācijas vai apmaiņu.Pirms pastu mums atpakaļ preci,lūdzam, sazināties ar mums sīki atgriešana un apmaiņa instrukcijas.Mēs atdotu visu savu naudu, izņemot kuģniecības un pārkraušanas maksu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriešanās objektus.

Citām Politikas Jomām

*Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

*Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, kas pēc tā saņemšanas.

*Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

*Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Ja jums ir kāds jautājums vai ir kāda problēma, par preci, lūdzu, nosūtiet mums e-pastu ASAP, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu ASAP.Mēs uzskatām, ka labas komunikācijas sasniegs labu rezultātu, Klienta atbilst mums ir ļoti svarīgas!

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q:es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Q:vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.

Tagi: im ķermeņa, impulsa hex, Kāju treneris, treneris, josta slim, Slim, par slim, treneris viduklis, vēdera jostas elektriskā fitnesa, bērnu vēderā.

Uzrakstīt recenziju

Seksīgā stjuarte Kostīmu Meitene Cosplay Zema-cut ar garām Piedurknēm Vēdera Pakļauti Sexy Lomu Spēlē Apģērba Komplekts Personības CA247

Seksīgā stjuarte Kostīmu Meitene Cosplay Zema-cut ar garām Piedurknēm Vēdera Pakļauti Sexy Lomu Spēlē Apģērba Komplekts Personības CA247

Saistītie Produkti