Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! JAUNAS Oriģinālas RC3442108/01, Multilaser TV Tālvadības pults ar NETFLIX, Youtube Fernbedienung Skatīt lielāku

JAUNAS Oriģinālas RC3442108/01, Multilaser TV Tālvadības pults ar NETFLIX, Youtube Fernbedienung

€6.44

-38 %

€10.40

Jauns produkts

Bezvadu Sakari IR
Iepakojums
Izmantošana TV
Kanāls 3
Modeļa Numurs RC3442108/01
Zīmola Nosaukums zap
Atbalsts APP No
Biežums 433 MHz

Mēs pārbaudīt pirms tā piegādes, lai pārliecinātos, ka tas strādā perfekti!Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu vecais tālvadības pults ir pats ar attēlu.Motīvs: 1.Izgatavots no augstas kvalitātes ABS, kas ir nodiluma izturīgas un izturīgas, sniedzot jums ērtas rokā, sajūtu. 2.Oriģinālo tālvadības pulti, gatavs lietošanai, bez iestatījumu. 3.Viegli un pilnīga piekļuve visiem taustiņiem. 4.Nav nepieciešams plānošanas, nodot baterijas un tas var strādāt labi.(Baterijas Nav Iekļautas) Specifikācijas: Produkta Nosaukums: Tālvadības pults Tips: Multilaser TV Modelis: RC3442108/01 Jauda: 2 x AAA baterijas(nav iekļautas) Materiālu Process: ABS Paketē Iekļauts: 1 x Tālvadības pults(nav iekļauts akumulators) * Ja jums ir kādas problēmas vai neskaidrības, kāds ar savu rīkojumu vai produktiem, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai palīdzētu jums, pirms jūs atstāt kādas atsauksmes.

* Mēs ticam, ka mēs varam radīt pozitīvu iznākumu jebkurā situācijā, un būs smagi jāstrādā, lai nopelnītu savu atzinību.

* Ja tu būtu apmierināts ar šo darījumu, Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu vērtējumu!

Paldies!Baudīt jūsu iepirkšanās!

Tagi: netflix premium, stikla multilaser, multilaser robots, bezmaksas netflix, multilaser austiņas, franču netflix, netflix, hdmi netflix, netflix tv, 4k netflix.

Uzrakstīt recenziju

JAUNAS Oriģinālas RC3442108/01, Multilaser TV Tālvadības pults ar NETFLIX, Youtube Fernbedienung

JAUNAS Oriģinālas RC3442108/01, Multilaser TV Tālvadības pults ar NETFLIX, Youtube Fernbedienung

Saistītie Produkti