Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ziemas Siltāks Galvassegas Siltuma Pretvēja nepievelk putekļus Sejas Kapuci Aukstā laikā Cepuri Starplikas Pilnu Sejas Vāciņi Vīrieši Sievietes Klp Skatīt lielāku

Ziemas Siltāks Galvassegas Siltuma Pretvēja nepievelk putekļus Sejas Kapuci Aukstā laikā Cepuri Starplikas Pilnu Sejas Vāciņi Vīrieši Sievietes Klp

€4.16

-30 %

€5.95

Jauns produkts

Modelis Tips svītrains
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Kokvilnas
Sporta Veids Riteņbraukšana
Dzimums VĪRIEŠI
Vienuma Tips klp

Funkcijas: 1. Augstas elastīga neilona auduma materiāla, elpojošs, saules izturīgas, augstas elastīga, mitruma wicking, trīsdimensiju saraušanās, ādai draudzīgs un mīksti, ērti valkāt, silts un auksts.

2. Šūnveida bezmaksas aušanas tehnoloģiju, saspringts acs, viegli elpot.

3. Elastīga pretslīdēšanas seaming, kas reāli iekļaujas sejas un pasargā redzi.

4. Dubultā vadi ir stingrs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu, un izturīgs.

5. Tas ir ļoti plašs pielietojuma spektrs, kas piemērots āra sporta veidu, piemēram, riteņbraukšana, kalnu tūrisms, un pārgājienu, sniedzot jums ērtu braukšanas pieredzi.

Specifikācijas:

Nosaukums: Siltuma Galvassegas

Funkcijas: siltuma uzskaite, nepievelk putekļus, un anti-miglas

Audums: neilona

Svars: apmēram 50g

Izmērs: kā parādīts attēlā

Gadījumā cilvēki: unisex

Iepakojuma Saraksts:

1*Siltuma Galvassegas

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad maksāt pasūtījumu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1. Postenis, kas tiks nosūtīts kā Reģistrēts pasta maisiem no Ķīnas vai ar Kurjeru vai Privāto Līniju.Mēs varam piegādāt izsekošanas skaits.

Postenis mazāk kā 2KG ir bezmaksas piegāde Ķīnas Gaisa Pasta noklusējuma.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzam izvēlēties citu Express piegādi.

2. Mēs kuģis veic pasūtījumu ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

3. Mēs tikai sūtīt rīkojumi, kas apstiprina adreses.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza un aktuāla.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes:

Tagi: vīriešu apkures klp, slēpošanas maskcute baddie, dzemdību blūzes un topi grūtniecēm, ziemas vīriešu cepures, klp vācu, pilsētu ziemas cepure vīrietis, sieviešu cepure, biker klp, mu cepures vīriešiem, cepuri kapuci.

Uzrakstīt recenziju

Ziemas Siltāks Galvassegas Siltuma Pretvēja nepievelk putekļus Sejas Kapuci Aukstā laikā Cepuri Starplikas Pilnu Sejas Vāciņi Vīrieši Sievietes Klp

Ziemas Siltāks Galvassegas Siltuma Pretvēja nepievelk putekļus Sejas Kapuci Aukstā laikā Cepuri Starplikas Pilnu Sejas Vāciņi Vīrieši Sievietes Klp