Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Viens Gabals Peldkostīms Rashguard Peldkostīmi Sieviešu korejas Plus Lieluma Peldbikses Bodysuit Sexy Izsitumi Aizsargs Sērfošanu Peldmēteļi, peldkostīms Skatīt lielāku

Viens Gabals Peldkostīms Rashguard Peldkostīmi Sieviešu korejas Plus Lieluma Peldbikses Bodysuit Sexy Izsitumi Aizsargs Sērfošanu Peldmēteļi, peldkostīms

€11.79

-14 %

€13.87

Jauns produkts

Vienuma Tips Izsitumi Sargi
Modeļa Numurs 8876
Materiāls Poliestera
Zīmola Nosaukums AONIHUA
Sporta Veids Peldēties
Modelis Tips Drukāt
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Ar Īsām Piedurknēm Peldkostīmu peldēšanas tērps sieviešu peldkostīms
Dzimums SIEVIETES

1.Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Produkta Informācija:

Peldkostīmi Tips: viengabala peldkostīms

Dzimums: Sieviešu

Materiāls: 82%Poliesters + 18% Elastāns

Krūšturis Stils: Polsterētas

Modeļa Tips: Print stils

Viduklis: Dabas

Elastība: Elastīgs

Iepakojuma Saturs: 1 x peldkostīmu

1.Ar garām Piedurknēm /Īsām Piedurknēm pieejams,Aizsargāt savu ādu, laikā āra aktivitātes(UPF 50+).Modes sexy ziedu sieviešu peldkostīmi un beachwear meitenes,sievietes,dāmas. 2.Plānas un mīkstas krūšu kurvja paliktni, bez diski, lai sniegtu papildu atbalstu un vienlaikus ērti un noņemams, viegli tīrīšanai. 3.Unikālo rāvējslēdzēju priekšā/aizmugurē dizains parāda jūsu ideāls ķermenis, liek jums vairāk seksīga un valdzinoša.Piemērots Sērfošanu, Niršanu, elpošanas Trubiņa), Joga, Fitness, peldbikses, pludmales, piejūras, baseins utt.

1) Mēs pieņemam Darījuma, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney, bankas pārskaitījumu, kredītkarti, Paypal un jebkuru jums var maksāt par www.e-jump.lv.

2)mēs kuģis ar noklusējuma adresi Alipay,ja jums nav to informēt.

Piegāde

Jo www.e-jump.lv sistēma, ir tikai 26 valstīm, kas pieejami par China post air mail, bet patiesībā, tā var sasniegt vairāk nekā 100 valstīs,ja jūs vēlaties izmantot bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts,bet jūsu valstī nepieder 26 valstīm,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani,paldies, ka savu saprast.

1)prece tiks piegādāta 2 darba dienu laikā, Izņemot svētku dienas pēc tam, kad saņemts maksājums

2)Par lielo daudzumu, lai, lūdzu, sazinieties ar mums par piegādes laiku,tas būs kuģis 3~7working dienas

3) ja jums ir nepieciešams, preču steidzami, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi, DHL, vai EMS un jāmaksā papildus piegāde(5~9business dienas ierasties pie jums ).mēs jums izvēlēties labāko veidu, lai jūs.

4)Par Bezmaksas piegāde:sūtījumu parasti izmanto Ķīnas ziņu Gaisa Pastam,ir nepieciešams, apmēram, 15-30 darba dienas ierodas.

5)Lūdzu, saprotiet, ka mēs nevaram kontrolēt tranzīta laiku, it īpaši laikā brīvdienu, f gaismas kavēšanās vai laika apstākļiem.

Piezīme

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu mūsu klientiem.Mēs ceram, ka mēs sadarbosimies ar jums nākotnē.Ja jums ir kādi jautājumi par manu objektus, lūdzu, E-pastu mums, Mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Kompensācijas politiku

100% Naudu Atpakaļ Garantiju par katru posteni(vai 2 nedēļas exchange).Lūdzu, sazinieties ar mums par 24 stundām pēc saņemšanas jūsu objektu, ja jums ir pieprasījušas kompensācijas vai apmaiņu.Pēc tam, kad kļūst atpakaļ postenī, mēs atmaksāsim klientam vienības cena (bez piegādes izmaksām ).

Ievedmuitas nodoklis

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

pls sazinieties ar mani, pirmais, pirms jūs atstāt, Neitrāla vai Negatīva atgriezeniskā saite.es darīšu manas vislabāk, lai atrisinātu problēmu, paldies!

Tagi: ilgi sleev peldkostīmu, korejas peldkostīmu, cross stitch spilvena, 3 gabals bikini komplekts ar vāciņu uz augšu, vēdera peldkostīmu, korejas peldkostīmi, korejas peldmēteļi, bērnu, sieviešu rashguard, oneill izsitumi aizsargs vīriešiem, lielas krūtis peldkostīmi.

Uzrakstīt recenziju

Viens Gabals Peldkostīms Rashguard Peldkostīmi Sieviešu korejas Plus Lieluma Peldbikses Bodysuit Sexy Izsitumi Aizsargs Sērfošanu Peldmēteļi, peldkostīms

Viens Gabals Peldkostīms Rashguard Peldkostīmi Sieviešu korejas Plus Lieluma Peldbikses Bodysuit Sexy Izsitumi Aizsargs Sērfošanu Peldmēteļi, peldkostīms

Saistītie Produkti