Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Audekla Apgleznošana Sienu Mākslas Dekoru Skumjas Pēc Mājām Kosmosa Augu Grafiti Mākslas Raķešu Quote Modernastronaut Apdare Skatīt lielāku

Audekla Apgleznošana Sienu Mākslas Dekoru Skumjas Pēc Mājām Kosmosa Augu Grafiti Mākslas Raķešu Quote Modernastronaut Apdare

€3.61

-47 %

€6.94

Jauns produkts

Mācību priekšmeti Ainavas
Stils Mūsdienu
Oriģināls No
Modeļa Numurs zx227
Rāmis No
Materiāls Audekls
Atbalsta Bāzes Audekls
Zīmola Nosaukums AAHH
Forma Vertikāla Taisnstūra
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Technics Krāsošana Ar Strūklu
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes
Veids Audekls Printings
Kadra režīmā Bez rāmīša

Materiāls: Audekls

Vidēji: Ūdensizturīgs Tintes

Mājas Dekori: Dzīvojamā Istaba, Kāzu Dekorēšana, Guļamistaba, Vannas Istaba, Biroja, Viesnīcu, Ēdamistabas

Piliens kuģniecības un Vairumtirdzniecība: Atbalsta

Lietošana: Unikāla Dāvana Ģimenei ,Draugiem, Vecākiem

Kaut svarīgi, lai mūsu klienti:

1. Normālos apstākļos, mēs nosūtīsim iepakojumā 24 stundu laikā pēc tam, kad jūs veicat maksājumu un atjaunināt izsekošanas numuru par jums.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu servisa darbinieki, un mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem pēc iespējas ātrāk.

2. Ir 4,5-5cm papildu baltu apmali ir rāmis no katra paneļa.Lielumu mērīšana ar roku,var būt 1 cm kļūdas.

3.Lai saglabātu nosaka piegādes izmaksas un izvairītos no rāmja bojāts, kuģniecības,ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus kadra ,tikai audekls velmēšanas.

4.Kā gaismas efekti, krāsu objekti, varbūt nedaudz atšķirties no bildes.

5.Tas ir izcilas kvalitātes audekls drukāt ir bez iekšpusē un ārpus kadra, lai saglabātu uz leju kuģniecības izmaksas, bet tas izmērs ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs varat saņemt gatavs rāmis viegli.

6.Glezna nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu.

7. Ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru, lūdzu sazinieties ar mums.

PADOMI

Piemēram: Ja attēla lielums ir 40cmX50cm, galīgajā izmērs būs 50cmx60cm, Mēs atstāt 5cm balts malas katrā pusē, kas jums kontrolēt.

Par pakalpojumu

• Prece tiks izvesti 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Mēs kuģis objektu siles e-Paketes vai Pastu Ķīnas un Honkongas Pastu. • Starptautiskā pircēju lūdzu, ņemiet vērā: Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 30-35 dienām, un, lūdzu, esiet pacietīgi, par ierašanos. • Zemāk ir kuģniecības laiks tabula neskaitāmas (sakarā ar muitas politiku un transports, daži novadi prasīs apmēram 4-6 nedēļas, lai nonāktu). • Dienvidaustrumu Āzijā: 10-15 dienas • Rietumu Āzijā un ziemeļamerikā, Āzijā: 15-25 dienām • Tuvajos Austrumos: 15-25 dienām • ASV: 10-20 dienas • UK/AU: 15-25 dienām • Kanāda: 20-25 dienu laikā • Beļģija/Francija/Vācija/Zviedrija: 20-30 dienas • Krievija: 25-45 dienas • Pārējā Eiropā: 25-35 dienas • Centrālā un dienvidamerika: 25-40 dienas • Importa nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.Mēs piedāvājam arī EMS un DHL piegāde, ja jums jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, sazinieties ar mums, lai detalizēti maksas.Paldies.

Tagi: bonsai, zaļā grafiti mākslas, spēle raķešu līga, mūsdienu grafiti mākslas, vīrieši citēt, grafiti krāsas, totebags citāti, mūsdienu telpu dekori, kosmosā, rocket launcher.

Uzrakstīt recenziju

Audekla Apgleznošana Sienu Mākslas Dekoru Skumjas Pēc Mājām Kosmosa Augu Grafiti Mākslas Raķešu Quote Modernastronaut Apdare

Audekla Apgleznošana Sienu Mākslas Dekoru Skumjas Pēc Mājām Kosmosa Augu Grafiti Mākslas Raķešu Quote Modernastronaut Apdare

Saistītie Produkti