Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! INSTANTARTS Pielāgotu Attēlu vai Logo Sieviešu Ikdienas Dzīvoklis Kurpes Classic Top Augstas Platformas Kurpes Sieviete Augstuma Palielināšana Dzīvokļi Sieviete Skatīt lielāku

INSTANTARTS Pielāgotu Attēlu vai Logo Sieviešu Ikdienas Dzīvoklis Kurpes Classic Top Augstas Platformas Kurpes Sieviete Augstuma Palielināšana Dzīvokļi Sieviete

€26.01

Jauns produkts

Preci sieviešu mežģīnes up platformas kurpes
krāsa kā rādīt attēlu
Zole Materiāls EVA
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Vienuma Tips Dzīvokļi
Virsas Materiāls Kokvilnas Audums
Godu Ikdienas
Dzīvokļi Tips Platformas
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Funkcijas Elpojošs, Ērts, Stilīgs , 3D Druka
Nosaukums joker un Harley Quinn dizainu dzīvokļi apavi
Modes Elements Šaurā Joslā
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Sezona Pavasara/Rudens
Veids meitenes studentu high top dzīvoklis apavi
Izmērs Please according to our size chart
Modelis Tips Drukāt
Pls, note2 Laipni piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības
Pls note1 Var pielāgot jebkuru attēlu, kurpes
Tipa Nosaukums Atpūtas sievietes augstuma palielināšana apavi
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Zolīte Materiāls EVA
Oderes Materiāls Kokvilnas Audums
Zīmola Nosaukums instantarts
Modeļa Numurs BY

Pls Piezīme: Sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties, lai pielāgotu priekšauti ar savu attēlu vai firmas logo; Pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu,lūdzu, nosūtiet mums savu attēlu vai firmas logo; attēli bija labāk vairāk nekā 1000x1000 pikseļu.

Par Mums 01 - Mūsu zīmols ir INSTANTARTS savu dizainu, . 03 - Mēs piedāvājam Piliens Kuģniecības un vairumtirdzniecības Pakalpojumus, . 04 - Pievienojiet mums savu iecienītāko veikalu sarakstu,saņemt lielāku pārsteigumu un atlaides. 05-Pievienot preces iepirkumu grozam,iegūt labāko cenu, jo pirmo reizi un nopirkt to laiku.

Par Piliens Kuģniecības un Pielāgotus 01 - Mēs piedāvājam piliens kuģniecības aizsardzības iestādes,arī var sūtīt bildes, lai jūs pārdot. 02 - Jūs varat sūtīt mums, attēlus vai logotipus, jūs vēlaties,mēs varam veikt modeļi, lai jūs un nesūtīt citiem klientiem. 03-Par kuģošanu,parasti mēs kuģis ar epacket bezmaksas piegāde uz ASV,RU,UK,FR,Sa,Au. 04 - protams,mēs varam arī kuģis ar epacket uz citām valstīm,parasti tai ir nepieciešams pievienot dažas naudu,lūdzu, sazinieties ar mums. 05 - Par vairumtirdzniecības,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs sniegsim tev labākās cenas.

Par Maksājumu un Kuģniecības 01 - Pašlaik,jūs varat maksāt, izmantojot Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debetkarti,WebMoney,Darījumu un Bankas Pārskaitījumu. 02 - Lūdzu, pabeigt maksājumu 5 darba dienu laikā pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu. 03 - Mēs kuģis no preces 5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūs pabeigtu maksājumu.(brīvdienas var būt pagarināts) 04 - preces, kas būs ieradušies, lai jums 10-50 darba dienas, ir atkarīga no kuģniecības veidus,mērķa un citiem faktoriem. 05 - Ja preces vēl ir ceļā, un jūsu pirkuma aizsardzības laikā tiks pabeigta,lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu jums.

Garantijas un Garantiju 01 - 100% Faktisko fotogrāfijas,atšķirības krāsu var izraisīt dažu citu iemeslu dēļ.lūdzu natūrā virsroku. 02 - Ja neesat apmierināts ar preci, kad jūs to saņem,lūdzu, sazinieties ar mums un reture to 7 dienu laikā, aizstāšana vai naudu atpakaļ. 03 - Ja jūs atgrieztu preces,jums ir jāmaksā atpakaļ kravu un dod mums sliežu ceļu skaits. 04 - Ja jūs saņemt nepilnīgu vai nepareizu preču,lūdzu, fotografēt, par precēm un sazinieties ar mums.Mēs nosūtīt jaunu par jums. 05 - Ja tur ir dažas citas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atvērt strīdi.Mēs jums atrisināt pieņemamā veidā.

Atsauksmes, Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Tagi: audums ar pagalmā kokvilnas dizainers gucci lv, sandales sievietēm, brūnas kurpes sievas, kurpes fiur dzīvoklis sievietēm, Pasūtījuma, zeķes instantarts, papēža sievietēm, instantarts atkārtoti, custom print kurpes, pasūtījuma kurpes.

Uzrakstīt recenziju

INSTANTARTS Pielāgotu Attēlu vai Logo Sieviešu Ikdienas Dzīvoklis Kurpes Classic Top Augstas Platformas Kurpes Sieviete Augstuma Palielināšana Dzīvokļi Sieviete

INSTANTARTS Pielāgotu Attēlu vai Logo Sieviešu Ikdienas Dzīvoklis Kurpes Classic Top Augstas Platformas Kurpes Sieviete Augstuma Palielināšana Dzīvokļi Sieviete

Saistītie Produkti