Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Mols Repelents, 4 Pack Ultraskaņas Dzīvnieku Atbaidīšanas Saules Powered Gopher un lauku pele Chaser Humānu Grauzēju Atbaidīšanas Skatīt lielāku

Mols Repelents, 4 Pack Ultraskaņas Dzīvnieku Atbaidīšanas Saules Powered Gopher un lauku pele Chaser Humānu Grauzēju Atbaidīšanas

€10.74

-35 %

€16.53

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 30Pcs Peli Slazdu
Kaitēkļu Tips Pelēm
Iestatīt Tipu

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

SVILPE VIBRĀCIJAS, LAI atvairītu:kurmis repeller vibrēt un padarīt skaņu viļņi apmēram 400 līdz 1000 hz caur svilpe,tas var atvairīt molu, gophers, strupastes, blaugznas un citas destruktīvas grauzējiem.

SAULES ENERĢIJA:Aprīkots ar saules paneļiem un akumulatoriem, kas spēj absorbēt saules un nāk ar ilgāku darba laiku, nav nepieciešams, lai nomainītu akumulatoru.

PIEMĒROTS VAIRĀKIEM VIETA:Attiecas uz jūsu dārza,saimniecības,rīsa jomā;tā var atvairīt molu, gophers, strupastes, blaugznas un citas destruktīvas grauzējiem.

LIELISKS ŪDENSIZTURĪGS ĪPAŠUMU:produkts ir īpašības, ūdensnecaurlaidīgs un ūdensnecaurlaidīgs, un var strādāt nepārtraukti, pat lietainā laikā.Bet tas nevar būt iemērc ūdenī uz ilgu laiku.

Lietošanas instrukcijas:

1. solis - Ievietojiet ierīci zemē un pārliecinieties, ka augšā ir apmēram 2 collas no grīdas, lai novērstu ūdens ieplūst salonā.Solis 2 - Nospiediet ON pogu .Kad jūs dzirdat par "buzz", norādot, ka Saules dzīvnieku repeller darbojas.

Piezīme:

1. Slapjš māls ir labākais vadītāj vidējā skaņas; Tas ir grūti, lai izplatītu skaņas viļņi, sausās, smilšainās vai kūdras vietā.

2. Nenosedziet sensoru.

3. Lūdzu, izvēlieties saules paneļu uz augšu, lai saņemtu tik ilgi, cik vien iespējams saules gaismas.

4. Lūdzu, instalējiet ierīces virzienā uz dzīvnieku izcelsmes avots, lai iegūtu labākus rezultātus.

Krāsa: Melna + Zaļa

materiāls: plastmasa

Iepakojuma Saturs:

4 * Dzīvnieku Repeller

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.e-jump.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.e-jump.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

Tagi: kk1, moskītu saules, par molu lamatas, sega genesis gopher 2, saules powered ultraskaņas dzīvnieku chaser, g p, kaitēkļu lamatas, mols, mols atvairīt, tirdzniecības mola slazdu.

Uzrakstīt recenziju

Mols Repelents, 4 Pack Ultraskaņas Dzīvnieku Atbaidīšanas Saules Powered Gopher un lauku pele Chaser Humānu Grauzēju Atbaidīšanas

Mols Repelents, 4 Pack Ultraskaņas Dzīvnieku Atbaidīšanas Saules Powered Gopher un lauku pele Chaser Humānu Grauzēju Atbaidīšanas

Saistītie Produkti