Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Anālais Dildo Butt Plug Produktu Dzimumlocekļa G-spot Vibrators Erotiska Seksa Rotaļlietas Sieviete Vīriešu Geju Pieaugušo Spēles Klitora Stimulators Seksa Veikals Skatīt lielāku

Anālais Dildo Butt Plug Produktu Dzimumlocekļa G-spot Vibrators Erotiska Seksa Rotaļlietas Sieviete Vīriešu Geju Pieaugušo Spēles Klitora Stimulators Seksa Veikals

€10.32

-29 %

€14.74

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids G-Spot
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Modeļa Numurs Faloimitator Strapon Seksa Rotaļlietas Pāriem Vibrators Ar Reālistiskiem Erotiska
Izmērs Magic Wand Anal beads Vibrators Lesbian Masturbator Vibrator AV Porno
Neķītrs Attēlu No
Seksuāli Divdomīgs No
Materiāls Silikona
Vienuma Tips Vibratori

1.Par Paketi

aixiASIA, lai aizsargātu jūsu privātumu,mēs apsolām, sūtīt savu produktu noslēpums nosacījumu,iepakojuma melns plastmasas maiss bez bildes un vārdi par seksa vārdus.

2.Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgi organismam, (Tas ir normāli, ka var saost vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, jo produkts bija slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri.)

Akumulators ir testa ziņojums: BKAS un UN38.3

Produktu sertifikācija; CE sertifikācija, ROHS sertifikācija

Spriegums; 3.7 V

Akumulatora kapacitāte; 300mAh

Vibrācijas biežums;7speed

3.Par garantijas laiks

12 mēnešu garantija.Iegādāties ar pārliecību

Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 7 dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mūsu pēc dienesta darbinieki pirms atdod to.

Ja prece ir ar defektiem 1 mēneša laikā, mēs pleca VIENS VEIDS, kravu nosūtīšanas jums aizstāšanu, pēc tam, kad saņemts atdevi.Vai piedāvāt kompensāciju (neietilpst kravas) pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs salabosim tā, lai jūs pēc tam, kad, saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa

Visi produkti ir 100% oriģināls JAUNU un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.

Ja jums ir kādas problēmas vai jautājuma par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba diena.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu menedžeri.

Ko līdz, ja atbilst preci

Lūdzu, izmantojiet produkts saskaņā ar produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, communiocation ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Darba Laiks

Jo laika starpība, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildi vienas darba dienas beigām.lūdzu, esiet pacietīgi.

Par Atsauksmes

Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.

Konfidencialitāte Garantēta:

Jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums.Standarta nosaukums uz iepakojuma ir "rotaļlietas"(citas prasības, lūdzu, nosūtiet mums ziņu), un ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību, ka tikai persona, kas zina, kas ir iekšā iepakojuma ir jums!

Tagi: hideyoshi gadījumā, panther 2000 m, panthere grupu, hifi, lai bufete, augsta bērnu ratiņi, slēpto spoli wifi cam, risa usb gaismas, ripple 12v 10a, panthere šarmu.

Uzrakstīt recenziju

Anālais Dildo Butt Plug Produktu Dzimumlocekļa G-spot Vibrators Erotiska Seksa Rotaļlietas Sieviete Vīriešu Geju Pieaugušo Spēles Klitora Stimulators Seksa Veikals

Anālais Dildo Butt Plug Produktu Dzimumlocekļa G-spot Vibrators Erotiska Seksa Rotaļlietas Sieviete Vīriešu Geju Pieaugušo Spēles Klitora Stimulators Seksa Veikals

Saistītie Produkti