Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1/32 CaiPo Modeļi, Skatīt lielāku

1/32 CaiPo Modeļi, " Toyota Land Cruiser Prado SUV 2019 Lējumiem Automašīnas Modeli, Rotaļlietas Bērniem, dāvana spēlēt displejs Pull Atpakaļ Skaņas gaismas

€6.55

-4 %

€6.89

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecums > No 8 gadiem
Funkcijas lējumiem
Materiāls Metāla
Zīmola Nosaukums WELLY
Mēroga 1
Veids Auto

Produkta Apraksts Zīmols: CaiPo - Modeļa Nosaukums: Toyota Land Cruiser Prado 2019 -izmērs(Automašīnas modelis):22.5 cm x 13 cm x 12 cm -Mērogs:1:32 -Materiāls:Metāls,Plastmasa,Gumija Krāsa:Balta/Melna -Svars (Ieskaitot oriģinālo iepakojumu):350g Produkta iespējas:

*Atvērt Durtiņas(tikai priekšējām durvīm)

*Skaņas

*Pavelciet Atpakaļ

*Apgaismojums(tikai priekšējās gaismas)

*Viegli nospiediet ķermeņa, gaismas un skaņas kļūs par kompleksiem 1PC 1:32 Automašīnas Modeli

Piegāde: 1. VISPASAULES PIEGĀDE.

2. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja, PAYPAL adreses.Jūsu PAYPAL adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks: ASV parasti ilgst 7-15 dienas

Klientu Apkalpošanas Dienests:

Mūsu klientu apkalpošanas stundu pirmdiena - svētdiena: 9:00-6:00 pm CTT izņemot Svētku dienas: Pūķa Laivu Svētki, Valsts svētki un Pavasara Svētki.Mēs atvainojamies par to, ka varbūt mums nav pieejama, ja jums ir nepieciešama palīdzība par laika starpību.Tomēr, mēs varētu atrisināt problēmu, 24 stundu laikā.No sirds paldies par jūsu sapratni, jau iepriekš.

Par Atsauksmes:

Atgriezeniskā saite tiek augsti vērtētas.Ja jums ir kādas problēmas, par mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu: 100% komunikācijas, 100% apmaiņa, 100% nosūtīt vai 100% kompensācijas par jums.MUMS NAV, PIEMĒRAM, VIENS, KAS ATSTĀJ NEGATĪVU ATGRIEZENISKO SAITI BEZ SAZINĀTIES AR MUMS.Laimīgs komunikācijas, laimīgs iepirkšanās pieredzi!Lūdzu, uzticieties mums!Mēs darīsim, kā mēs apsolījis jums.

Ienākumi:

Preces var atgriezt apmaiņu vai kompensāciju 30 dienu laikā no pirkuma.

Lūdzu, rakstiet mums uz tehnisko atbalstu un atgriezties instrukcijas pirms atgriešanās objektu.Klients ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības un pārkraušanas izmaksas.

Nejaušu zaudējumu atlīdzināšanu uz produktu neattiecas ražotāja garantija.

Lūdzu, norādiet sekošanas informāciju par jebkuru atgriešanās paketes.

(PIEZĪME:lūdzu, atzīmējiet savu ebay id uz iepakojuma,paldies)

Sazinieties ar MUMS:

Jūs varat sazināties ar mums pa atstājot mūs eBay īsziņu, vai e-pastu mums, paypal adresi.

Mēs jums atbildi uz jūsu pieprasījumu 24 stundu laikā no pirmdienas līdz piektdienai, izņemot svētku dienas.

Bez tam,Ja jums ir liels-pārdevējs vai jums ir veikals, vai jums ir pircējs jūsu uzņēmuma,jūs varat sazināties ar mums par turpmāku sadarbību(mēs fabrika).

*Lūdzu, sazināties ar mums - ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktiem vai nav ieguvuši jums produktus pēc tam, kad 30 dienu laikā, lūdzu, rakstiet mums, mēs vēlētos, lai nosūtītu vai kompensāciju, lai jūs varētu saņemt 100% apmierinātību

Tagi: vēstule land cruiser, sniega ķēdes, automašīnu spēle, Automašīnas Modelis, corolla, lējumiem, shikamaru, lējumiem tvertne 132, auto lējumiem modelis welly, dab toyota land cruiser.

Uzrakstīt recenziju

1/32 CaiPo Modeļi,

1/32 CaiPo Modeļi, " Toyota Land Cruiser Prado SUV 2019 Lējumiem Automašīnas Modeli, Rotaļlietas Bērniem, dāvana spēlēt displejs Pull Atpakaļ Skaņas gaismas

Saistītie Produkti