Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Labākā Pārdošanas Anime Vairāk nekā Bloķēšanas Malas Klēpjdatoru Peles Paliktņa XXL 90x40/80x30x2mm HD Anime Yugioh Spēli Master Spēlētājs Overwatch Spēļu Galda Skatīt lielāku

Labākā Pārdošanas Anime Vairāk nekā Bloķēšanas Malas Klēpjdatoru Peles Paliktņa XXL 90x40/80x30x2mm HD Anime Yugioh Spēli Master Spēlētājs Overwatch Spēļu Galda

€4.67

-40 %

€7.80

Jauns produkts

style1 Anime / Spēles / Dzīvnieki / Māksla
Izmērs 30X60/30X70/40X80/40X90CM
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkti Statusu Sastāvs
Zīmola Nosaukums Mairuige
Gadījumā vietas Home / Office / Āra
Modeļa Numurs RGB
Nosaukums Ordinar peles paliktnis /rgb Peles paliktņa / galda mat / mat paklājs
Iepakojums
Materiāls Gumijas un Precizitāti audumu aušana
style2 mākslas RGB peles paliktnis
Stils non-slip

brīdinājums: Visi produkti ir roku mērījumu, lūdzu, ļauj 1-2cm novirze

Produkta Iespējas:

Paplašinātas un Piemērotas Izmērs:Šī paplašinātā peles paliktņa, kas būs piemērots gan tastatūru un peli,un citas galda priekšmetus.Nodrošina perfektu kustību, telpu, spēļu vai birojā.

Ultra-mīksta Auduma Virsma:Optimizēta ātri pārvietojas, kad saglabājot lielisku ātrumu un kontroles laikā spēļu vai darbu.Nodrošina vienkāršākais peles kustībām un labāko reakcijas laiku.

Anti-slip Gumijas Bāze:izmantojot peli un tastatūru, peles paliktņa, nav slaidu vai pārvietot.

Ūdensizturīgs veiktspēju:Ūdensizturīgs veiktspēju var novērst zināmā mērā sabojāt produkta, ko izraisa izlijis šķidrums.Ja noplūde ir šķidrā par to,daļēju šķidrā būs slīdēt uz leju.Vienlaikus,peles paliktņa viegli tīrīt un mašīna mazgājami.

Materiāls:Mūsu peles paliktnis paredzēts ar dabiskā kaučuka materiāla,izturīgs dizains stāv līdz gadiem lietošanu.

Produkta Izmērs: Mūsu mouse pad ir trīs režīmi.Gaismas un bez gaismas režīmi.Ir arī svešzemju veidiem.Palūdziet klientam, lai izvēlētos iegādāties.

--Versija 1: 600X300 mm.

--Versija: 2: 600 x 350 mm.

--3. versija: 700 x 300 mm.

--Versiju 4: 800 x 300 mm.

-- Versija 5: 900 x 400 mm.

--Versiju, 6: 330X 730MM

Cienījamie pircējam.Jums ir skaidri jāsaprot, ka attēli un nekustamo objektu, mēs redzam, monitors noteikti būs nedaudz izkropļota, jo peles paliktņa, ir uzdrukāta uz auduma, nevis no stikla vai uz gaismu izstarojošu objektu.Attēls ir nosūtīts uz printeri.Jo krāsu apstrādes metodi, katrai ierīcei ir dažādi, lūdzu, saprast.

Dārgie draugi, es esmu pagodināts, lai apmeklētu mūsu veikalā.Ja jums patīk mūsu produktiem, bet vēlas lielāku peles paliktņa vai izmantot to paklāju paklājus, paliktņi, utt., lūdzu, sazinieties ar mums tieši.Mūsu peles paliktņa atbalsta custom-made peles paliktņi jebkura izmēra, un es novēlu jums laimīgu dzīvi.

Дорогие друзья, для меня большая честь посетить наш магазин. Если вам нравятся наши продукты, но вы хотите приобрести коврик для мыши большего размера или использовать его для ковриков, подставок и т. Д., Пожалуйста, свяжитесь с нами напрямую. Наш коврик для мыши поддерживает коврики для мыши любого размера, и я желаю вам счастливой жизни.

Tagi: 3d pildspalva, anime peles paliktņa rgb, spēle peles paliktņa, peles paliktņa, overwatch, peles paliktņa anime vīrietis, peles paliktnis rgb, owerwatch, lielu bērnu yoda, peles siltāks.

Uzrakstīt recenziju

Labākā Pārdošanas Anime Vairāk nekā Bloķēšanas Malas Klēpjdatoru Peles Paliktņa XXL 90x40/80x30x2mm HD Anime Yugioh Spēli Master Spēlētājs Overwatch Spēļu Galda

Labākā Pārdošanas Anime Vairāk nekā Bloķēšanas Malas Klēpjdatoru Peles Paliktņa XXL 90x40/80x30x2mm HD Anime Yugioh Spēli Master Spēlētājs Overwatch Spēļu Galda

Saistītie Produkti