Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Bērnu Ziemas Jakas Bērniem uz Leju Mētelis Kapuci Jaka Zēniem Parkas Toddler Cietā Virsdrēbes Auttumn Zēns Silts Mētelis 100-150cm Skatīt lielāku

Bērnu Ziemas Jakas Bērniem uz Leju Mētelis Kapuci Jaka Zēniem Parkas Toddler Cietā Virsdrēbes Auttumn Zēns Silts Mētelis 100-150cm

€15.95

-20 %

€19.94

Jauns produkts

Virsdrēbes Tips Doc & Parkas
Stils Aktīvs
dūnu jaka meitenēm ziemas jakas meitenēm
Apģērba Garums Regulāri
Svars 0.6kg
jaka bērniem bērniem uz leju mētelis
Modelis Tips Cietie
Materiāls Uz leju
Dzimums ZĒNI
Vienuma Tips Virsdrēbes & Mēteļi
Auduma Veids Worsted
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
bērnu ziemas jakas ziemas jaka meitenēm
ziemas bērnu jaka baby boy ziemas drēbes
Zīmola Nosaukums SKABENLAM
Apdare kabatas
Uzpildes Baltā pīle uz leju
Apkakle Kapuci
meitenes parka zēnu jaka
meiteņu ziemas mētelis bērnu ziemas jaka
Modeļa Numurs bērnu jaka
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Piedurknes Stils Regulāri
Uz Leju Saturs 80%

Bērnu Ziemas Jakas Bērniem uz Leju Mētelis Kapuci Jaka Zēniem Parkas Toddler Cietā Virsdrēbes Auttumn Zēns Silts Mētelis 100-150cm

Bērnu Apģērbu Ražošana apraksts:

1.Uz leju Jakas izmērs: 110-150

2. Krāsa : 5 krāsās, kā rādīt attēlu

3. Jaka pildījums: pīļu dūnas

Izmērs Informācijas(cm) Tagu Izmērs(KN) Izmērs(ASV) Garums Plecu Krūtis *2 Piedurknes Liecina, Augstums 110 4T 48 31 39 40 100-110 cm 120 5T 52 34 42 45 110-120 cm 130 6T 54 35 44 48 120-130cm 140 7T 56 37 46 52 130-140cm 8T 150 58 38 48 55 140-150cm 1.Lūdzu, ļaujiet 2-3 cm dažādi, jo manuāla mērīšana.

2.Iepriekš izmērs ir tikai jūsu zināšanai.Lūdzu, izvēlieties izmēru atbilstoši savām meitenēm, augstuma,paldies jau iepriekš.

Piegāde

1.mēs atbalstām bezmaksas piegāde pa pastu Ķīnas pasts lielākā daļa mazo preces.Bet tas ir nepieciešams 20-60days uz ceļa.Jums jāpārliecinās, jūs varat to apstiprināt.Ja ne, jūs varat izvēlēties, EMS/UPS/DHL/FEDEX/TNT, lai vietā.Tas prasīs 5-20days sasniegt, bet jums ir jāmaksā par kuģniecības maksa.

2. Lai nodrošinātu jums saņemt savu pasūtījumu ar nodokļiem vai nodokļu zemāku par importu, mēs deklarēt to kā "dāvanu" ar zemāku vērtību, ja visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

Maksājuma

1.Samaksu ir paredzēts saņemt 3 dienu laikā no izsoles tuvu.

2.Darījuma ir mūsu vēlams maksājumu metodi.

Atgriezties & Maiņas Politiku

1.Mēs vēlamies, lai pārliecinātos, ka jūs 100% apmierināts ar savu pirkumu!Ja iespēja, produkts ir jānogādā mums ir jābūt tādā stāvoklī, kādā jūs tos saņēmām (unworn) un oriģinālajā kastē un/vai iepakojumu, un pastāstiet mums 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis preci.

2.Kompensācijas summa, kas nav iekļauta kuģniecības maksas.Pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības maksa.Kad mēs saņemto objektu, kompensācija ir izsniegta.

Atsauksmes

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms mūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs esam pārliecināti, ka vienmēr ir risinājums, un mēs esam pārliecināti, negribu sliktas atsauksmes, būt tur, kur darījums beidzas.

Lūdzu Padomus

1. Samaisa, lai nav pieejama.

2. Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

3. Ja jūs nevar atrast vienumus, kas jums ir meklē mūsu veikalā, mēs vēlamies būt jūsu iepirkumu pārstāvis Ķīnā.

Paldies par jūsu laiku un Atbalstīt!Welcome uz manu veikalu, lai iegūtu jaunus objektus.

Ceru, ka, lai izveidotu draudzīgas & ilgtermiņa sadarbību ar jums.

Kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!paldies!!!

Tagi: toddler zēni sniega jaka, toddler zēns ziemas silta jaka, toddler zēnu ziemas jaka eiropas, toddler zēns ziemas cimdu, toddler zēns ziemas sporta krekli, toddler zēns, mētelis, jaka fall winter, toddler zēns krekls ziemas, toddler meitene ziemas jaka kažokādas, toddler zēns ziemas mētelis svārki, toddler pavasara jaka zēns.

Uzrakstīt recenziju

Bērnu Ziemas Jakas Bērniem uz Leju Mētelis Kapuci Jaka Zēniem Parkas Toddler Cietā Virsdrēbes Auttumn Zēns Silts Mētelis 100-150cm

Bērnu Ziemas Jakas Bērniem uz Leju Mētelis Kapuci Jaka Zēniem Parkas Toddler Cietā Virsdrēbes Auttumn Zēns Silts Mētelis 100-150cm

Saistītie Produkti